Szia Andi!
Tavaly is voltunk ott,sok minden nem változott a szállásba sem,bár pár fürdőszoba korszerűbb lett.Paralian is már tizenötödik alkalmam lesz,gyrosos barátainkhoz megyünk Gyropagida a Menta bárral szemben,ez a gyrosos van a szálláshoz legközelebb.A Blue Sea is a Rena ház tulajáé,Kostaé aki top csúcs fej,tiszta mosoly,már ha ránézel jobb kedved lesz,egyébként jó pasi is..Kérdezz már most nyugodtan.
Sziasztok!
Május 23-június 01.-ig az első turnussal voltunk Parálián a HollidayLines VIP-es extra kényelmes autóbuszával a Villa Sunnyban. Síma utunk volt oda 17 ,vissza 15 óra alatt tettük meg. A határokon sem volt semmi gubanc. A görögök vendég szeretete a régi a tenger kék a gyros finom . Robogót Villinél béreltünk a kikötőnél 3 napra 39 € volt + üzemanyag. A migránsokból csak Evzoninál láttunk mutatóban de ez ne riasszon el senkit! Az árak tavalyhoz képest nem változtak nagyjából ugyan annyiba kerül minden. A nap már most szinte éget , naptej nélkül senki ne napozzon! A tenger már langyos napról napra melegebb lett. Már most sokan voltak a parton! Aki Görögországba készül ne habozzon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nekünk már most hiányzik!
Már alig vártuk,hogy valaki beszámoljon az első turnusról.Köszönjük!Ugyanez az utazási iroda,csak aug.29-től.Kicsit még messze van,de már nagyon várjuk!
Sziasztok! Úgy néz ki, hogy lassan véglegesedik a dolog A Haus Olymp lesz a szállásunk Ahogy néztem, valamilyen főtéren van, ahol szökőkút is van Majd Thessalonikibe szeretnénk bemenni, ezt még nem tudom pontosan milyen módon lehetséges, de gondolom van busz vagy valamilyen jármű Paralián van piac valamelyik nap?
Szia Sancho!
Paralián nincs piac,termelő jár kocsival,Kateriniben van szerda,szombat.Oda 10 percenként jár a busz,templommal merőleges utca,gyógyszertár elől,ott a kis kioskban is lehet jegyet venni,vagy a megálló automatából.Szerintem Salonikibe is Kateriniből megy busz.A Haus Olymp-ot sokszor láttuk,a Grandos Caravel ház 2 percre,a park másik végén a rá merőleges első utca.Játszótér a park,és a házból mi többször német fiatalokat hallottunk beszélgetni.A ház környékén van 3 kis minimarket,a nyüzsi főutca is 2 perc,nagyon jó választás.Mi 10 nap múlva megyünk ismét/kb.15-ször voltam Paralián barátaink gyrosok ott/ezért.2 hétre,Apollonnal.Ti? Kocsival gondolom.
Köszönöm szépen, ez nagy segítség. Úgy is terveben volt hogy ellátogatunk Katerinibe is A tájékoztatást is köszönöm a szállásról. Valóban kocsival megyünk, mert utána megyünk Albániába és oda sajnos még nem lehet irodával utazni.
Szia Sancho!
Kateriniből vonattal is el tudtok menni Szalonikibe. Mikor mi voltunk 6 euró volt a vonatjegy. Szinte óránkén indult vonat. Ha a pályaudvarról kijöttök, balra kell fordulni. Ez az út egyesen a sétáló utcáig visz. Minden kereszt utca a tengerhez.