Parga
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 79 80 81 ... 745 746 747   >
Üzenet
  Trompos | #42553 Üzenet | 2007-08-24 08:20:12 |
Helló Andra!

Megállapítom, hogy nagyon szép képeket csináltál. icon_lol.gif icon_lol.gif
Paxos-ra mi is azzal a hajóval mentünk mint ti, megismertem a kapitányt! icon_lol.gif
  Busaianiko | #42576 Üzenet | 2007-08-24 10:29:26 | Válasz a #42539. hsz-ra Előzmény #42539
Szia Andra! Nagyon örülök, hogy szerencsésen hazaértetek, és nagyon sajnállak is, mert tudom, hogy ilyenkor mennyire rossz!!! Én nagyon letört vagyok ilyenkor mindig napokig! Egyszerûen nem szoktam magamhoz térni egy ideig. Úgy érzem most még rosszabb lesz, ha ennyire gyönyörû hely, ahogy mindenki írja! Bár nekem Makrigialosra is nagyon visszahúz a szivem, akkor most már két hely lesz, ahonnan sírva távozok? icon_sad.gif icon_sad.gif
Mi lesz velem, ha nyerek a lottón és ki szeretnék költözni? Akkor melyiket válasszam? De jó lenne, ha már ilyen problémáim lennének, igaz?

Köszi Andra az infókat. Azt már én is hallottam, hogy nagyon drága hely, sajnos pénzt csak annyit tudunk vinni, mint tavaly a 10 napos útra, úgyhogy valószínû, hogy jobban kell spórolnunk majd!
MI úgy terveztük, hogy most több kaját viszünk, kevesebbet fogunk tavernázni esténként, hogy többet tudjunk kirándulni.
Tegnap megkaptuk a vouchert és a többi papírt, úgyhogy már biztosabbnak érzem az utazást!

Izgalmas lehetett nagyon a földrengés! Azért én kihagynám, ha lehet, még ha light-os volt is!! Bár ki tudja? Legalább ilyet is átéltél, nem igaz?
Mindjárt felnézek a fotókhoz, hátha már ott vannak a képeid, még nem néztem! icon_surprised.gif

A palacsintát biztos meg fogjuk keresni, és a Zorbast sem hagyjuk ki azért, legfeljebb csak frappézunk egyet, mégha nem is eszünk!!
De azért persze biztos fogunk vacsizni egyszer-kétszer, majd a helyszinen meglátjuk.
Egyébként mi tavaly is, néha amikor hullafáradtan hazaértünk, mire letusoltunk stb. már nem mindig volt kedvünk elmenni otthonról. Lehet, hogy idén is így lesz, esetleg útközben eszünk néha valamit!!

Gyrost hol érdemes venni? Azt találtatok finomat? Mi nagyon szeretjük, azt biztos fogunk sokszor enni!! icon_lol.gif

Ha még eszembe jut valami feltétlenül írok, addig is figyelem ezt a topicot, hogy mirõl írtok itt!! Jó pihenést itthon, és próbálj visszaregenerálódni a magyar élethez!!
  Trompos | #42578 Üzenet | 2007-08-24 10:48:26 |
Helló Anikó!

Nem tudom kinek mi a véleménye, de Pargán a legfinomabb gyros a mi csapatunk szerint a 33-as nevû egységben volt!!!! icon_lol.gif
  Busaianiko | #42579 Üzenet | 2007-08-24 11:00:20 | Válasz a #42578. hsz-ra Előzmény #42578
Köszi Trompos! Feltétlenül megnézzük! ez a neve, hogy 33?
Észrevehetõ helyen van, valahol a fõúton, vagy eldugva? icon_lol.gif icon_lol.gif
Általában meg szoktuk találni mindig a jó helyeket, remélem most is így lesz!
  Trompos | #42584 Üzenet | 2007-08-24 11:26:48 |
Hell Anikó

A 33-as a következõ helyen található:
Az erõdbõl egy lépcsõsor vezet a városba, ennek a végén egy kis séta után jobbra nyilik egy kis utca ami a tengerpartra ( hajóállomásra ) vezet, ha ennek azutcának háttal állsz, akkor veled szemben egy pékség van, balra mellette pedig a legjobb gyros!! icon_lol.gif icon_lol.gif
A kis étkezde elött van két asztal a többi asztal az utca másik oldalán van!
Nagyon jó a görög sali is és a séf sali, a Gyros 2 eu a salik 4-5 eu, lehet csirkés gyrost is kérni. icon_lol.gif icon_lol.gif
  Busaianiko | #42585 Üzenet | 2007-08-24 11:31:43 | Válasz a #42584. hsz-ra Előzmény #42584
Köszi Trompos! Szerintem meg fogjuk találni!! Andra palacsintája is nagyon guszta a fotón!! Meg is éheztem tõle!!

Andra! Köszi a kompról az infót!! Nekem is gyanús volt ez a komp Korfura! Bár egy külföldi oldalon is olvastam róla, hogy indul. De lehet, hogy az is fakultatív volt! Szerencsére autóval nem lesz gond átmenni Igoumenitsába sem, és akkor onnan megyünk át Korfura!!
Viszont láttam, hogy Paxos-Antipaxosra indul, igaz? Külön Antipaxosra is, vagy csak Paxosra?
Mert mi úgy tervezzük, hogy Antipaxosra szeretnénk átmenni, de persze majd utánanézünk még!! icon_lol.gif
Az a gyönyörû partrész Paxoson készült? Teljesen karibis hangulata van az egyik fotódon!!! icon_lol.gif icon_lol.gif
  Vojandi | #42593 Üzenet | 2007-08-24 12:25:21 |
Most néztem meg Andra a képeidet, annyira nagy feelingje van ennek a falunak, annyira görörgös és annyira elfogott a vágyakozás icon_smile.gif Jajj,mi lesz velünk, hogyan rendezgessem a jövõ évi terveinket ???, icon_smile.gif
  Andra | #42596 Üzenet | 2007-08-24 13:05:08 |
Szia trompos!

Én is csak szenvedek itthon ebben a hõségben. Pargan százszor elviselhetõbb volt az idõ. Nem tudom már hanyadjára nézem meg a képeimet.
Úgy visszamennék!!!! icon_cry.gif
  Andra | #42597 Üzenet | 2007-08-24 13:06:29 |
Szia trompos!

Köszönöm szépen, bár én nem vagyok megelégedve velük. Sok a szemcsés kép, nem tudom mit csináltam rosszul. Tavaly sokkal tisztábban sikerültek a képek. Amilyen szerencsés vagyok, a fényképezõm is megadja magát. icon_confused.gif

Amúgy azt beszéltük a gyerkõccel, hogy szerintünk ti is ezzel a hajóval mehettetek. icon_wink.gif
  Vio | #42598 Üzenet | 2007-08-24 13:06:42 |
Lichnos-ra nem sétáltatok el?
  Andra | #42599 Üzenet | 2007-08-24 13:09:40 | Re:
Kedves ANikó!

Mi is nagyon fáradtak voltunk esténként, de soha nem hagytuk ki, hogy ne menjünk fel a városba. Olyan hangulatos, nem szabad kihagyni!!!

Gyros trompos javaslatára a 33-ban ettünk, ez a csomópontban van, ahogy leérünk a lépcsõsorról. Mi mindig ott ettünk, tényleg finom volt!

A Zorbast ne hagyjátok ki! Nagy adagok jó áron, kedves kiszolgálással!
  Andra | #42600 Üzenet | 2007-08-24 13:10:16 |
trompos írta:
Helló Anikó!

Nem tudom kinek mi a véleménye, de Pargán a legfinomabb gyros a mi csapatunk szerint a 33-as nevû egységben volt!!!! icon_lol.gif

Egyetértek! icon_wink.gif
  Andra | #42601 Üzenet | 2007-08-24 13:12:44 | Re:
Anikó!

A kék barlangok elõtt megálltunk a Vrika beachnél, ott készültek a képek. Én is azt mondtam, hogy olyan, mintha a Hawaii szigeteken lennénk. icon_lol.gif
És a partja.............!!! Finom, puha homokos, egy kis szemcse se volt benne. Még ilyen partot nem is láttam Görögországban.
A Captain Hook itt nem kötött ki. Azon valami iszonyatos tömeg volt, fel se szálltam volna rá, bármilyen kalózos is.
  Andra | #42602 Üzenet | 2007-08-24 13:14:07 |
Szia Andi!

Tényleg csodás hely, én nem tudtam betelni vele. Akár máris csomagolnék és visszamennék oda.
Mindenképp nézd meg egyszer, nem fogod megbánni!!!
  Andra | #42603 Üzenet | 2007-08-24 13:15:43 |
Vio írta:
Lichnos-ra nem sétáltatok el?

EGyszer terveztük, de tõlünk iszonyatos messze volt és nem indultunk neki gyalog. A vizitaxi meg piszok drágán vitt el odáig. Sokan mondták, hogy nem jött be nekik annyira, így azt is kihagytuk.
Annyira nem volt elég semmire sem ez a 11 nap, pedig mi nem is sok helyre mentünk el.
Ezért fogok én még oda visszamenni, de több pénzzel, az biztos!
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 79 80 81 ... 745 746 747   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu