Szia!
Azért nem értek mindenben egyet veled. Ugyanis pár évvel ezelőtt volt egy balesetem Tunéziában. Bevittek a kórházba, ct..stb. Nekem a bankkártyámhoz tartozó biztositásom volt. Semmi gond nem volt vele, nem kellett fizetnem semmit. Ők felhivták a megadott telefonszámot, egyeztettek, és minden rendben volt.
Az eu-s egészségbiztositásról annyit hallottam, hogy az nem pótolja a normális biztositást, csak kisebb esetekben lehet rá támaszkodni. És természetesen országfüggő (ami az adott országban egyébként járna). De mivel nem lehet tudni, mi történik, ezért szerintem nem helyettesitheti a biztositást, még a kártyást sem.
A bankkártyához járó biztositáson részletesen rajta van, hogy mit és milyen mértékben téritenek.
Nem kell velem egyetérteni, hanem tájékozódni kell megfelelő helyről, s nem azt mondani pl., hogy "én meg azt hallottam"... Hidd el, van olyan bankkártyához kapcsolódó biztosítás, amelyik a bajban ellát mindenféle jó tanáccsal, amire csak szükséged lehet, de fizetni szinte semmit sem fizet, vagy csak olyanokat, mint maradandó károsodás, haláleset, stb., s akkor is csak jelképes összegeket.
Próbáltam a figyelmet felhívni, de eszemben sincs vitatkozni... Ennyi!
Szia MaciG!Mi minden évben az UNIQA biztosítónál kötünk.Tavaly 3 főnek 2 hétre 10.000Ft volt!Mivel nap allergiám van,mentem is orvoshoz,semmi gond nem volt mindig elláttak!Idén is ott fogjuk kötni!
Az oldalon szereplő információk nem mindenhol fedik a valóságot - vélhetően elavult. Pl. az igazgatási szolgáltatási díj nem 2200 Ft, és a kártya érvényessége sem 12 hónap.
Hivatalos és aktuális infok mindig a szakszerv oldalán találhatók, jelen esetben OEP.
nem tudom hogy már megkötötted.-e az utasbiztosítást ,nézd meg a k&h.-nál én is ott kötöttem ,4 főre ,3 felnőtt és 1 gyermek , interneten kötöd akkor olcsóbb 7200ft volt ,ha személyesen akkor 12.000ft ,nem mindegy !!
180 nappal előtte már lehet kötni .
üdv
és jó utat!!
gémike