sziasztok! mi júli 27.én utazunk Sarti-ra, tavaly Asprovaltán voltunk:) nem tudjátok véletlen milyen fakultativ kirándulásokat érdemes megnézni valamint athénba el lehet e jutni valahogy (busszal megyünk) köszi előre is
Sziasztok!
Ez a "halott" vagy "szellem" város kb hány km-re van Sartitól? Szerintetek bicajjal érdemes nekivágni? Ja, és bicaj, nem tudjátok hol és mennyiért lehet bérelni? Nyilván jobb lenne a robogó, de sajna nincs jogsink.
Köszi a válaszokat!
A Google útvonaltervezője nekem Neos Marmaras-ra 51,4 km-t ír:
Szia! Sok fakultativ program van, úgy emlékszem Athén nincs köztük. Nagyon messze van. Meteorákhoz lehet menni busszal (az is nagyon messze van, de csodás), Tessaloniki városnézés, Waterland, Sithon túrára is busszal, Toroneos hajóút, Blue Lagoon hajóút, Kalóztúra (hajóút), öszvértúra, görög est, búvárkodás. Narancspartra busszal, ilyenek. Még Athoshoz is lehet menni hajóval. Asszem ennyi
Szió! köszi a segítséget, igen azt már kiderítettük, hogy sajnos út nem megy oda.. egyénileg mennénk valahogy, de ezek szerint elmarad idén is tavaly meteóráknál voltunk, és Thassosra is átmentünk hajóval, mindkettő felejthetetlen élmény volt ))
Szia! Mi bacajjal vágtunk neki! Nem mondom , hogy könnyű volt mert helyenként tolni kellett a bicót hegynek fel.
Angellótól kölcsönöztük szeptember végén 3 euró/fő.
Neos Marmaros felé vezető úton az egyetlen felüljáró után kell balra kanyarodni. Nagyon kell vigyázni , hogy el ne tévedjetek mert sok aszfaltos út vezet a semmiből a sehova.
Kb 15 km-re van Sartitól.
A Narancs partra gyalog mentünk igaz az is szeptember végén volt 7-8 km-es a táv de mi 50.-ek is simán le gyalogoltuk oda vissza!
Jó kis program volt!
Az öszvér túrát ki ne hagyjátok. Ha közvetlenül Krisztosszal alkusztok meg akkor olcsóbb! Minden este ott ül a törzshelyén a nagy bajszáról meg lehet ismerni
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! Igazán rendesek vagytok, hogy segítetek. Hamarosan már mi is fogunk tudni segíteni tanácsokkal az "újaknak" Már alig várjuk, hogy menjünk.
Nyerő már csak 21 nap és indulunk...köszi mindenkinek ,nagyon sok hely érdekel ....narancspart ,holt város ,karibi beach...
Mind megnézzük és majd mesélünk mi is róla.
üdv
Köszi, ilyesmikre gondoltam, meg hogy vajon ez ingyenes szolgáltatásuk-e vagy sem, de aztán rájöttem, hogy tökmindegy, úgyis igénybe fogjuk venni! Akkor szerintem mi is visszük a kis dohányunkat, meg szipkáinkat és valami fincsi koktél mellett elfüstölögjük az egy év alatt felgyülemlett idegességet!
gáborpapo: Elismerésem a Tiétek a bicajos túrához!