Szia Foody, Miskolcról 11kor indultunk és 15re érkeztünk meg..10-12helyett....Pest felé mentünk, kb.1-1,5 órát álltunk mindenhol kivéve Kecskeméten, ott csak fél órát. Mi meg 10perc alatt pakoltunk be buszba, úgyh kicsit idegesek voltunk.
Megkérdezhetem, hogy ti melyik utazási irodával mentetek? Miért kellett olyan sokat várni a határon? Mennyi idő volt az út? Gyerekek voltak a buszon?Hol van a szállásotok? Milyen a tenger, meleg, vagy még hűvösöcske? Húú, jó sok kérdést tettem fel, ne haragudj. Ha minden jól megy, akkor mi most pénteken indulunk az Ibusszal a Sokratisba.
Köszi szépen az infókat.
Sziasztok!
A Grand Tours-szal megyünk aug. 7-én (vagyis 6.) Sarti-ra és a Bungalok-ban lesz a szállásunk. Valakinek volt már itt szállása? Esetleg valaki, aki(k) akkor megy?! ))
Mi is Bajáról megyünk Ibuszos foglalásunk van, 20-án éjszaka indulunk autóval, 2 gyerekkel. Esetleg valaki tud valami közelebbit az Anesti apartmanról? Úgy tudom nincs légkondi, mennyire lehet kibírni a meleget?
Aggódom.... amilyen meleg van itthon ostanában!!!
Valakinek valamilyen infójója,tapasztalata az Alexandra apartmanról?Én csak annyit tudok amit a neten a Dias Zeus, stb honlapján találtam.Szeptemberben megyünk és érdekelne valaki szállt e meg már ott?
A kinnt lévőknek jó nyaralást!
Sziasztok!
Épp a Blue Sartiban várunk a buszra, letelt az egy hét. Kisebb problémáktól eltekintve minden szuper volt.
Egész héten nagyon meleg volt, most is szakad rólunk a víz...
Mindenkinek kellemes nyaralást!))
Egész évben nem voltam még szabadságon, a héten csütörtöktől leszek jövőhét keddig. A páromnak rokonai élnek Abádszalókon és ott a tegnapi nap olyan nagy vihar volt,hogy a kis apartman házon (amiben nyaraltunk volna), tönkretette a jégeső a tetőt, és beázott teljesen:-( ez a mi formánk:-( A tanulság az, hogy: ITTHON NE MENJ SEHOVA NYARALNI ÚGYIS ROSSZ IDŐD LESZ:-( tavaly Siófokon jártunk igy elmentünk 1 hete, abból 5 napot esett az eső akkor untam meg az egészet és azt mondtam idén GÖRÖG nincs mese...jobb is és ugyan annyi pénzt elköltesz mint a Balcsin... úgy elköltöttünk 70ezer ft-ot, hogy csak strandoltunk és vacsoráztunk,semmi fakultativ program,hajókázás vagy valami, 2700ft koktél mert erre van eszük,meg 4000ért hekk...Meg 1000ft a Coce Clubra a belépő és 600ért bérelhetsz napágyat meg 500ért ernyőt, meg elmennek a p.-be....
Úgyhogy most számolom, hogy 44 nap és Sartin vagyunk végre, sajna csak 1 hétig, de nagyon jó lesz.
Mi először csak helyben szerettünk volna egy velnessz hétre elmenni a Mátrába, de mint kiderült teljes ellátással két főnek 580 azaz ÖTSZÁZNYOLCVANEZER FORINT!!!!!!!!!!! és önállóan utazz oda.
Így aztán azt mondtuk elég!