Nekünk sajna még 38 nap van hátra, de utána hat hét boldogság. Imádom Görögországot, és leginkább Nei Porit. Gondolom ezzel nem vagyunk egyedül, hiszen a közvetlen szomszédaink is 15 éve ugyanoda , a Dora apartmanba járnak vissza, BÁR őK CSAK egy hónapra.
Mi ott fogjuk ünnepelni a harmincadik házassági évfordulónkat, barátokkal körülvéve. Mamma Dora, Panajotisz úr a férje, a szomszédaink. barátaink akik jönnek utánunk. Csodás lesz!
Már csak a Michel Villában volt hely (last minute hátránya), igazából semmit nem tudok róla, nem is érdekel még ha egy kecskére néz az erkélyem akkor is szuper lesz végre látni a tengert és gyrost enni Ti is jöttök pénteken?
Noncseee!
Mi csak aug.9.-én megyünk. Attól nem kell tartanod,hogy kecskeólra néz az ablak. Nei Porit ismerem,mert minden nyáron oda megyünk,csak ezt az apartmant még nem . Biztos vagyok benne,hogy jól fogjátok érezni magatokat. Jó nyaralást.
Nyaralás után tudnál majd írni a Michel Villáról?
Mi is oda megyünk csak mi Aug. 16-án.
Próbáltam megtudni róla valamit de senki nem válaszolt.
Benned van minden reményem,hogy megtudjak róla valamit!
Előre is köszönöm
Ezt találtam a Michel Villáról , vannak benne olyan képek , ami a villa belsejét is mutatja és néhány dolgot leír az elhelyezkedéséről .
Remélem tudtam segíteni
Augusztus 13 - tól leszünk egy hétig Nei Porin... Valaki tudna abban segíteni, hogy mikor van ott a napfelkelte, és melyik részen kell keresni? Vagy hol tudom ezt megnézni?
ha esetleg a dimitra apartmanban leszel akkor ahogy 6 ora felé felébredsz,kinyitod a szemed az ágyon és a szemedbe süt a nap, ha szerencséd van akkor fekve nézheted ahogy a delfinek ugrálnak a vizben