Attól kérdezem, aki már befizetett: a 14 nap a teljes út, vagy csak eltöltött éjszaka? Mert én a kirakatukon azt látom minden nap, hogy 10 éjszakás a kombinált meg a repülős is. A buszosat adják heti bontásban?
Bár mi csak jövőre készülünk Skopelosra, az idei utak máshova lesznek.
Ma nekem egyébként az irodában a kirakatra kiírt 18 % kedvezményre azt mondta a csaj, hogy az a törzsutaskártyára és egyéb bisz-baszra értendő, különben 12 %, de az is csupán 28-áig, vagyis ma van utoljára. Lehet, hogy arra értette, hogy az irodában, az meg holnap már zárva van, de akkor is hülyeség, hogy nem hansúlyozza ki, hogy a kiállításon még élnek kedvezmények. Elég tájékozatlanok és tudatlanok az Aeolus-lányok, semmire sincs mélyebb válaszuk.
14 nap a teljes út. Valójában 11 Skopeloson töltött éjszakáról beszélhetünk.
A kedvezmények érdekesen vannak kitalálva. 11% minden útra amit first minute időszakban foglalnak. Ehhez jöhet a törzsutaskedvezmény, + klubtagság+ha olyan elő vagy utószezonban utazik valaki, ami kiemelt náluk valamiért. Így összejöhet 15 vagy 18 % is akár. Mi még nem utaztunk velük soha, emiatt első körben csak a 11% volt érvényes ránk. Azonban jelezték az utazási irodában, hogy tavaly volt külön vásári kedvezmény, ami az előfoglalási kedvezményhez csapható. Emiatt vártuk meg a kiállítást a foglalással. Bár az igaz, hogy nem ígérték biztosra, mégis meglepődtünk, hogy végül nem volt + %. Sőt, mint említettem, csakis két másik szigetre utazás alkalmával érvényesíthető vásári kedvezményt találtak ki. A többi uticélhoz egyáltalán nem. Bocsánat ha kicsit offoltam, de talán így jobban átlátható ez a dolog.
Üdv,
Mamin
Karlo | #91244 | 2009-02-27 20:09:19 | Válasz a #91242. hsz-ra
Szia Kónyu! :
Mi is busszal megyünk Skopelosra. A 14 nap az oda-vissza utat és a szálláshelyen eltöltött 11 éjszakát jelenti.
Ami a kedvezményeket illeti azt a prospektusuk szerintem eléggé érthetően teszik közzé. Pl. mi esetünkben: 11% mert febr. 28-ig befizettük +2% mert már voltunk az Aeolussal 1x (2006 vagy 2007 vagy 2008-ban) +2% mert az utazás aug. 29.-e után van, ez összesen 15%. További kedvezmény járt volna még ha klubtag vagy +2% (klubtagság: 3x az Aeolussal kell utazni) ill. +2% ha egy összegben befizeted.
Üdv Karlo
Szia Erika!
Mi is gondolkodtunk last minute foglalásban. De mivel régi álmunk ez a sziget (és Skyathos is), ráadásul nem lehet tudni, hogy jövőre is lesz-e még ez a lehetőség, így nem mertük megkockáztatni. Ugyanakkor még mindig álmélkodom, hogy fél évvel a tervezett utazás előtt ilyen nehezen lehetett foglalni. Igaz, ha nem ragaszkodtunk volna ehhez az apartmanhoz, egy kicsivel több lett volna a választási lehetőség. De azért mégis.
Igazad van:semmi mély informácio nincs az ifjú hölgyekben az irodában Idén 1 határozott választ kaptam:nem beszél
magyarul a "kihelyezett"(de sebaj,mi sem szlovákul )
A mi kombi utunk:12/10.
Min.10 napos utak vannak egész szezonban.
Kedvezményt a megfelelő topikban írom,ha érdekel vkit
Most,h.ilyen mélységében szóbakerült a kedvezmény,úgy látom,mi nem kaptuk meg a jun.29-ig szóló 2%-unkat Így-17% lenne
Hétfőn bemegyek.Kiváncsi vagyok,mit tudok inténi ezzel kapcsolatban.?
Sziasztok!
Kissé bosszús vagyok,nem hiszem el,amit láttam a szememmel:Skopelos-Agios Konstantinos-12nap-júl.2től-repülővel 68ezerért??Pozsonyig ingyentranszfer Győrből??
Kicsit előbb kellett volna ezt meglátnom,de még igy is kétségeim vannak,hogy jól látok-e?
zsebi!
Jól láttad, de ahhoz még jön a reptéri illeték, meg még egy pár apróság, kb. 30-35 fejenként, és gyanús a 12 nap, mert én 10 éjről tudok, de attól még lehet 11. Ez ettől függetlenül szerintem nem rossz ár, busszal is ugyanennyi, csak az illetékek nem jönnek rá. És mától nem jár annyi (12%) kedvezmény rá, mint febr.28-ig az irodában, vagy a vásáron még több (15-1.
Szia Macsosz!!!
A kombi úttal mindig az a ,,gondom",hogy előszezon-utószezon,PERSZE ettől még lehet nagyon jó idő is,csak tényleg fura volt,hogy júliusban ez az ára,ha ezt előbb láttam volna..../augusztusban sem több/
Pusz! A te árad pedig egyenesen szuper!!!143E/2fő...hát,nem semmi!Gratula!!!
Legalább lesz egy jó kis beszámoló,mielőtt mennék!