Kriszta35!
Szerintem sokan okultunk az esetetekbõl, csak talán nem mindenki írja le. Nagyon jó hogy ezeket a tapasztalatokat megosztjátok másokkal! Én utánanéztem az Apollónnak azért mertem írni, hogy nem láttam õket feketelistán, a vagyoni biztosítékukat is megfelelõnek láttam, valamint sok infot gyûjtöttem róluk már tavaly is és idén újra. Más már nem jutott eszembe, hogy minek nézhetnék utána. Én szeretek velük utazni, eddig nagyon korrektek voltak (2-szer), elõzékenyek, segítõkészek, és profi volt a szervezés is.
Sajnos én azok közé a "lusta" túristák közé tartozom, akik szeretik, ha legalább ilyenkor mindent megszerveznek/elintéznek helyettük, nem szeretek idegeskedni autó miatt, ne nekem keljen végigvezetni több ezer kilométert stb.
Például utaztam a West Travellal következõ évben tönkrement. Az Eurotoursnál törzsutas voltam, szerencsére a csõd évében pont nem õt választottam. Ez azért nagy szerencse volt )
Örülök ha mindenki egy kicsit komolyabban veszi ezeket a dolgokat, és megy a saját szállását ellenõrizni, hogy meg van.
Sajnos az a baj, hogy a mérlegletétel határideje május 31. A cégközlöny, ill. a cégbíróság csak ezekután fogja az elõzõ évet közzétenni, akkora pedig már sokan befizetik az utjukat, így nehéz ellenõrizni, hogy az egy év mennyi forgatta meg az adott iroda mérlegét.
Parálián kezdünk, ott biztos a szállásunk, utána meg, reménykedünk, hogy tényleg rendben van minden. Ahogy látom, elég sok magyarral fogunk kint találkozni kedden Paralián, ennek én nagyon örülök!
Nézegetem az Aeolus honlapját és szemet szúrt a jobb felsõ sarokban az Árfolyam lista.
Nincs ott elírva az euró árfolyama??????
Milyen szép is lenne, ha 260 forintért kapnék eurót!!!
Szia Andrea!!
Hát ez a 260,-Ft csoda lett volna, felhívtam telefonon az Aeolust és ez a 260,-Ft a MNB árfolyama volt valamikor. Viszonyt az Aeolus nem emelt árakat idáig, remélem nem is fog, mivel velük megyünk nyaralni busszal Paraliára.
Hello!
Én az euróról azt az infot kapatm tegnap, hogy már nem megy feljebb. Kb 270-nél meg fog állni....valamikor! (állítólag a kormány "belenyúlt")
Nekünk még kb 3 hét a nyaralásig úgyhogy mi még várunk. Feljebb elvileg már nem megy! De sajnos még bármi lehet!
Szia Leenda!
Ne hülyéskedj, most 283,-Ft körül van!!! Mi is 3 hét múlva megyünk, szerintem akkor már 300,-Ft körül lesz. A kormány mibe nyúl bele az más kérdés.
Márta