Tulajdonképpen már elkezdtem Cipruson gondolkozni, amikor kb 6-8 hete megláttam a Malév akcióját.
Mindenképpen hó végén akartam menni, így kapóra jött, hogy Kitty előbb ment, addig nem foglaltam, amíg haza nem jöttek és ki nem faggattam, de meggyőzött.
Szia! Próbáltam ma feltenni ide a fotóalbumba képeket, de nem sikerült. Valszleg túl nagyok, de majd megpróbálom valami másik helyre feltenni, ha lesz rá időm.
Egy kis segítséget kérek: beírtam az utazólistába az utazásom dátumát, de mindig visszadob, hogy az érkezési dátum nem jó. Pedig azon a napon jövünk haza. Mit tegyek? Azért ide írok, mert Ciprus az úticél.
Megnyugtattál, akkor nem én vagyok az ügyetlen.
Most szombaton megyünk, 1 hétre.
Jól gondolom, hogy ti Larnacaba mentek, esetleg ugyanabba a szállodába, mint Kitty?
Megnéztem a neten a hosszútávú előrejelzést, 28-29 fokokat mutat és a tenger kb 25 fokos lesz. Ha igaz, nekem ennyi elég is a boldogsághoz.
Ayia Napa, Electra Hotel. Akciós út, a neten találtam. Rögtön lecsaptam rá, már csak a papírokat várom, küldik majd e-mailen.
Csak arra nem kaptam választ senkitől, hogy adaptert kell-e vinni pl. akkutöltőhöz (a fényképezőgép vagy hajszárító miatt). Bár 30 fokban a fene sem hajat szárítani. El sem hiszem, hogy megyünk a nyárba, alig tudok dolgozni, annyira be vagyok sózva.
Sziasztok,Kati és Ferrari!
Nem semmi,hogy el tudtok másodjára utazni az idén!GRATULA!!!
Nem kicsit irigykedem!Légyszi nézzetek körül Cipruson nekem kagylóügyben!Köszi előre is!
Nektek pedig csodás utónyaralást!
Köszi a jókívánságokat, bizony én sem hittem, hogy még egy nyaralás összejön. Az első nyaralás június elején volt, mintha évekkel ezelőtt lett volna. Volt olyan hétvége a legnagyobb kánikulában, hogy egész hétvégén bent voltam az irodában. Úgyhogy ez most ajándék saját magamnak - és persze a páromnak is, aki azt várta, mikor tudok végre vele is nyaralni menni.
Kíváncsi vagyok, mennyit változott Ciprus, amióta ott nyaraltunk és persze nézek majd kagylóhelyeket. Talán Kitty már most tud neked erről infót adni, mert nemrég jött haza Ciprusról.