Görögországban élek
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Általános tapasztalatok
<   1 2 3 ... 8 9 10 ... 25 26 27   >
Üzenet
  Csutek | #18886 Üzenet | 2007-01-18 12:08:09 |
Andra védelmére el kell mondanom, hogy a gyermekével nyaralt ott kettesben. Nem hiszem, hogy éjszakánként magára hagyta volna, hogy ne kelljen a motorosokat hallgatni.
Hajdúszoboszlón lakom, ami nem egy nagyváros. Ha nyaralni megyek, biztosan csendesebb települést keresek, mint a miénk. Épp elég egész évben hallgatni a nagy zajt.
  Rebeka | #18920 Üzenet | 2007-01-18 20:00:15 |
Mi életünk elsõ görög nyaralásán éppen Vrasnán voltunk és ott szerettem bele az országba. Egy vadonat új apartmanházban laktunk, ami sajnos azóta sem szerepel a katalógusokban. Ez Neo Vrasna volt, de akkor hétvégére a parti utat lezárták a forgalom elõl, bár a motorosokat ez nem zavarta. icon_lol.gif Nos nem mostanában volt az az utazás sem. icon_lol.gif
Nos én is a csendesebb helyeket részesítem elõnyben, nappal jobb szeretem szemmel tartani a gyerekeket a parton, bár már nem kicsik. De szerencsére nekem zaj szempontjából csak a részeg, rendszerint magyar turistákkal akadt gondom. Leginkább akkor rágtam be amikor másnap indulni kellett haza, õk busszal lévén könnyen voltak.
Tavaly elõtt Stavrosban lévén egy reggel a férjem bevásárlás kapcsán visszament, azt mondta a ház teljesen elkészült, de sokkal mozgalmasabb lett a környék.
Nos Barbie, nyílván te 10 év után sokkal tájékozottab vagy, mindenképpen örültünk volna neked, de ezért méginkább. Én hiába töltök el több-kevesebb napot egy városban sok mindent másképp látok, vagy meg sem látok. Ez utóbbi rám meg különösen érvényes sajna, nem vagyok büszke rá. Másrészt az elmúlt télen sok mindent tettünk fel az oldalakra úgy, hogy a Netrõl vagy utazási könyvekbõl vettük az infót és ezt nem is titkoltuk. Nagy pangás lett volna enélkül itt, jó volt olvasgatni ezeket is. Ezek valóságtartalma nem tõlünk függött. Nyugodtan javítsd ki a téves infokat, de szerinted kitõl kérdeztünk volna? Most szerencsére itt vagy és leírhatod, hogy mi jelent meg az oldalakon tévesen.
  Vojandi | #18922 Üzenet | 2007-01-18 20:10:37 |
Szia Barbie,

Megértem a felháborodásod, de muszáj a barátaim védelmébe kelnem, mert egyrészt Rebeka is írja, hogy nyilván, aki tíz évvel ezelõtt nyaralt ott, annak homályosak az emlékei és azóta sok minen meg is változhatott. Másrészt pedig itt senki sem hazudozik, hanem azt írja le, amit saját maga megélt. Talán Valcsi nem találta sehol sem a postát, vagy nem igazították útba, és azt vonta le, hogy nincs posta. Te ott élsz, ez neked roppant nagy elõny egy ilyen fórumban, és nagyon hálásak is vagyunk érte, hogy ilyen sok infóval szolgálsz nekünk, de elõbb talán írj az illetõknek címzett privát levelet, mielõtt nyilvánosan földbe tiprod õket. A helyedben biztosan én is így reagáltam volna, ezért meg is értem a kitörésedet, de ezeket az embereket most biztosan megbántottad.
Andi
  Barbie | #18927 Üzenet | 2007-01-18 21:29:54 |
Mégegyszer elnézést kérek tõletek,mindenkitõl,senkit nem állt szándékomban megbántani,hiszen nem ismerem egyikõtöket sem,de olvasva a fórumot sok téves dologgal találkoztam. Én senkirõl nem állítottam,hogy hazudik,csak azt írtam,hogy ne tévesszétek meg egymást téves infókkal!!!Ez különbség!! Egyébként tényleg sokat fejlõdött Vrasna az elmúlt tíz évben,elõnyére válva.Hangoskodó motoros fiatalok meg mindenütt vannak,még Magyarban is nem?Nemsoká az én fiam is ott fogja bõgetni a motorját a túristák fülébe! icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif Ismeri valaki közületek Vrasna-n a PROFIL nevû bárt???
  Kriszta35 | #18943 Üzenet | 2007-01-19 08:00:15 |
Szia!

Én is jobban örülnék, ha ezen a topikon kicsit túllépnél, és más topikokba is írnál, hasznos információkkal szolgálnál, mert mindjárt itt a nyár, és sokan lassan egy éve voltak Görögországba,mint én is, és biztos vannak változások is azóta.

Ezt a topikot pedig nem biztos, hogy mindenki olvassa... icon_wink.gif
  Estella | #18949 Üzenet | 2007-01-19 08:37:13 |
Szia Barbie! icon_smile.gif

Még eszembe jutott 1 kérdés :mennyire bulis hely Stavros és Vrasna??
Mi Paralian nyaraltunk 2*, de azt mondták nekünk, hogy oda inkább ne menjünk, mert nyugdíjasok járnak arrafelé nyaralni és mind2 hely csendesebb icon_question.gif icon_exclaim.gif
És Te mit javasolsz fiataloknak a szárazföldön olyan helyet, ahol nagy a pörgés? Csak Paralia vagy esetleg Sarti?? Vagy van valami más, amirõl mi nem tudunk??? icon_eek.gif
Köszi!! icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif
  Vojandi | #19013 Üzenet | 2007-01-19 16:10:32 |
Barbie, mondtad, hogy sokat tudsz Thassosról, annak a topikjában is sokat kérdeznek olyasmit, amire mi nem tudunk válaszolni, oda is benézhetnél, na meg a Thessaloniki topikba is icon_smile.gif
  Barbie | #19014 Üzenet | 2007-01-19 16:32:22 |
OK,Andi,benézek!
  Barbie | #19015 Üzenet | 2007-01-19 17:02:38 |
Szia Estella! Vrasna,Stavros,Asprovalta valóban a csendesebb falvak közé tartozik. Itt halászatból,feljebb Halkidiki hegyes részein állat tenyésztésbõl élnek az emberek,nem éppen mozgalmas. Nyugis,csendes helyek ezek,ahol inkább pihenni lehet,de vannak éjszakai szórakozóhelyek is,ott azért a fiatalok találhatók meg,görögök,albánok,egyiptomiak,bulgárok,túristák.De ha tényleg mozgalmas,lüktetõ szórakozásra vágysz,akkor mindenképpen Saloniki-t,Athént javaslom.
  Estella | #19039 Üzenet | 2007-01-20 08:57:34 |
Én nem kifejezetten nagy pörgésre vágyom, hanem arra, hogy legalább legyen 1 olyan hely, ahol hajnalig tartó mulatozás van egész 7en. Igazából Paralian is csak 1 helyre jártunk..hiába volt ott annyi DISCO!
Az az egy hely csúcs volt, nem érte volna meg mást keresni icon_biggrin.gif
  Barbie | #19043 Üzenet | 2007-01-20 10:33:52 |
Szió Estella! Van Vrasna-n is disco de az csak április-májustól nyit ki,pont a túristák miatt. Ilyenkor is el lehet menni szórakozni,de ezek inkább éjszakai bárok,mondjuk mulatozásból itt nincs hiány,és ezek a bárok minden nap nyitva vannak,estétõl-reggelig.Ilyen Vrasna-n a PROFIL Stavrosba-n a CASABLANCA Asprovalta-n a MOJO .
  Estella | #19075 Üzenet | 2007-01-20 18:52:40 |
Én mintha láttam volna valami CROSS DISCOT Stavroson( valamelyik utazási prospektusban) Elõfordulhatott, hogy láttam v. csak a fantáziám szüleménye icon_question.gif icon_biggrin.gif
Azért nyaggatlak ennyire, mert most nálunk a napirenden egy görög körút áll. Célállomás lesz többek között Stavros is, ha jól emlékszem 2 éjszakára. Nah, és ha szeptemberben ott járunk akkor gondoltam megkérdezem, hogy akkortájt van-e lehetõségünk, hogy beleízleljünk a stavrosi éjszakákba vagy akkor már pangás van ott?? icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif
  Barbie | #19081 Üzenet | 2007-01-20 20:38:42 |
Szió! Nem vagyok benne biztos,hogy van Cross nevû dizsi Stavros-ban,mert mi inkább éjszakai bárokba járunk,ott vannak ismerõs magyar pultosok. Nem akarok hazudni,nem tudom....Ha van is,nem olyan jók a dizsik,inkább ezek a bárok,mert a dizsikben csak a tömegnyomor nagy,a buli viszont nem ugra-bugra nem ideális. De mindenki másképp szereti.
  Banyaveron | #19094 Üzenet | 2007-01-21 00:39:53 |
Anyám testvérem ha ezt összehozzuk nagyok leszünk icon_smile.gif icon_smile.gif
lesz egy két akadály közben de 2007 a görög körút éve legyen
  Pulma | #19105 Üzenet | 2007-01-21 13:46:13 | cross disco
Szia
én voltam a cross discoba,
igaz szeptember közepén utoljára de még akkor volt élet a dizsibe, de amugy már lanyha volt a zsongás
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Általános tapasztalatok
<   1 2 3 ... 8 9 10 ... 25 26 27   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu