Kokszi, nem hiszem, hogy baj, ha nem teljesen egyformán látjuk a dolgokat. Hiszen nem vagyunk egyformák. Az a lényeg, hogy mi mind szeretjük ezt a szigetet, és szeretnénk segíteni másoknak is, akik oda készülnek. Aztán majd ők megtapasztalják maguk, nekik is lesz egy véleményük, talán egy harmadik fajta. Ez mind szép benne
Viszont Szirom, a képedet látván döntő elhatározásra jutottam! Mi is megyünk idén is Elafonissosra! Egy nappal hamarabb fogunk indulni, mint eddig terveztem, és az első napot erre szánjuk! A reptérről rögtön idejövünk majd, és igaz, hogy csak késő este érkezünk meg, de így másnap reggel remélhetőleg minket is ez a tükörsima vizes látvány fogad majd. Azt hiszem, egy próbát bőven megér...
Az egyik legszebb strand, amit Görögországban láttam, szóval azt hiszem, kár lenne pont erre sajnálni az időt. Biztos vagyok benne, hogy a krétai "testvérére", Elafonissire is vissza fogunk még menni legalább egyszer (és ez akkor lesz, amikor a Samariát is megjárjuk majd ), szóval miért pont itt ne újráznánk?
Viszont azt hiszem, hogy én talán fogok előre szállást foglalni , mivel egy augusztusi péntek éjjelen szándékozunk megérkezni...
Lefoglalnám, ha tudnám, de nincs semmi elérhetőségünk tőlük... Szóval az ugrott.
Igazából azon gondolkodom, hogy ne próbáljuk-e ki azt a szállodát, ami a Simos beachnél van. Ezt úgy messziről megnéztük a múltkor is, de aztán mégis visszafordultunk a kikötőhöz. De majd még nézelődök a neten, biztos lesz valami jó.
De ha nem találok valami igazán tetszetőset, akkor az is lehet, hogy nem foglalunk semmit, hanem a szerencsére bízzuk. Attól egyáltalán nem félek, hogy nem kapunk majd ott helyben szállást, szerintem az még augusztusban is akad, csak max. nem lesz akkor választék, hanem azzal kell beérnünk, ami lesz.
A kempingnél van az a szálloda, amit mondasz? Mi próbáltuk a kempingben a bungalót, de ott nem volt üres, a szemben lévő rózsaszín házakban viszont igen, de azok nem nagyon tetszettek, meg akkor már vonzott minket a város.
Ezt biztosan mindenki látta, aki a strand felé autózott, mert ott áll a semmi közepén egymagában. A strandhoz ez van a legközelebb, úgyhogy lehet, hogy ez lenne a jó választás. Viszont abból a szempontból meg nem, hogyha este megérkezünk, akkor még valószínűleg sétálnánk egyet a városban, innánk valamit, vagy mittudomén, ahhoz ez meg nagyon kint van.
Majd még átgondolom. A szálláskeresés részét (is) élvezem a szervezkedésnek. Ezek édes gondok...
Igen, én is úgy emlékszem, hogy ez még azért elég messze van a strandtól. Szóval jobb lesz mégis egy városi. Bár nagy sétafikálás már biztos nem lesz, amikor megérkezünk, de azért csak meg kell ünnepelni, hogy megérkeztünk.
Már nézegetem az oldalt, jó sok szállás van rajta...
Szia Verka!
Látom ti is jó nagy kezdőszakasszal indultok. Kb. nektekis 6 órás út lesz Athénból le Elafonissosig.
Ezeken a helyeken találtam anno tavaly ősz körül de idén nyárra a nagyon olcsó autókat, azóta nem néztem, hoyg változtak-e az árak. De, ha arra gondolok, hogy a 2005-ös utunknál 19 napra 800 euro volt az auto, akkor ezek fillérekért vannak: