Fiúk, lányok!
Én ma még nem ebédeltem. Bár készülõben van, de ez sem görög étel.
hadnagy, a vacsid valahogy így nézett ki?
Már nagyon éhes vagyok, nekem még a magyar feta sajt sem venné el a kedvem, akár Zeus akár nem. De a kintiek tényleg sokkal jobbak, és ott is van belõle több féle. A konkrét különbségekre még nem jöttem rá, majd egyszer utána nézek.
sziasztok!Az iránt érdeklõdnék, hogy Magyarországon merre vannnak görög éttermek? Különösen az alföldi részeken érdekelne..."szer voltunk eddig Görögországban - Koson és Rodoszon- és egyszerûen beleszerelmesedtünk ebbe a mediterrán világba és az ételeikbe. Imádjuk a moussakát, souwlakit, gyrost, tintahalat és sok más finomságot. Sajnos bár hoztunk fûszereket, én nem tudom olyan ízletesen elkészíteni, mint odakinnt. És nem szeretnék 1 újabb évet várni az ízükre...
Elõre is köszönöm, üdv: Hajni
Az alföld nagyon nagy ebbõl a szempontból, de Kecskeméten van, és máshol is csinálnak görög ételeket, ami éppen nem olyan mint amit kint adnak, de finom.
A környéken Én nem tutog kimondut Görög éttermet csak büféket ahol girost ill hasonló eledelt lehett enni.
A legjobb hely Debrecen Kálvintér .
A 1kg sertéslepocka kockázd fel 3cm darabokra tasak görög fûszerkeverékkel szórdmeg
Szúrg fel saslik palcára azégeszet tedd oliva olajba tegyélrá bazsalikomot ,és igy pácold két napig közben forgasd meg
Szabad tûzön vagy olajban süsd meg sózás a sütés után
Sült burgonya görögsaláta a köret.
TÁLALÁS:
Egy szál gyer egy üveg vörösbor és egy kellemes körülmény melyet neked kell biztosítani
Nem gondoltam, hogy ennyire tudsz fõzni, írnod kellene itt a Hadnagynak, mert õ is jó szakács, a görögkonyha terén. Igaz én nem kóstoltam, de az állítása szerint.
Kit tudja, lehet, hogy jó recepteket, tudnátok nekünk ajánlani.