A blue lagoon azért volt nekünk - ahogy másnak is - olcsóbb, mert ha a Sithon travelnél befizettünk 3 utat, akkor 1 utat féláron kaptunk - nekünk így a blue lagoon olcsóbb volt.
Sajnálom, de a kalóztanyával kapcsolatosan, ha valakit megbántottam nem állt szándékomban - én végig úgy voltam, hogy csak a Kalóztanya, de aztán a Sithonos légkör, a kedvezmény és a hangulat meggyőzött arról, hogy inkább a blue lagoon legyen!!!
Szerintem ez mindenkinek saját döntése, annyi hogy engem Attila nem győzött meg arról, hogy csak velük menjünk!
Ennek ellenére jövőre lehet kipróbálnánk!
Bocsánat, akit megbántottam, én leírtam a véleményemet és az észrevételemet!
Még egy kérdésem lenne! Vigyünk napágyat és ernyőt, vagy a közelben találunk olyan strandot ahol bérelhetünk.
Nagyon szeretjük a halból készült különféle finomságokat. Gyermekem polip rajongó, minden formában szereti fogyasztani. Ha esetleg van tuti étterem címed, akkor oda is ellátogatunk.
Köszönöm!
Szia!
A George-hoz legközelebbi partrészen nincs ilyen napágyas bár kihelyezve (legalábbis tavaly még nem volt, majd kedden lecsekkolom, hogy változott-e a helyzet, de nem hiszem viszont nem messze tőle, a nagy buszparkoló irányába már vannak napágyak.
Éttermek közül nekem van pár kedvencem. A legutolsó étterem a part mentén, a sziklák felőli részen, a nevét azt most nem tudom, az nagyon jó és még van az Argiris, ami a Relax pizzéria mellett van, oda is sokat szoktunk járni, ott is nagyon finoman csinálják a tengeri herkentyűket és ott ettem olyat, hogy grillezett feta, na az is valami isteni! próbáljatok ki minden félét, amit csak tudtok!
Köszönöm Evelyn!
Azt hiszem, egy kis sétát kibírunk a napágyakig.
Hálás vagyok az információkért, nagyon hasznosak lesznek. Már körbenéztem a látnivalókat, úgy érzem unatkozni sem fogunk. Főleg Kalamitsire vagyok kíváncsi, gyönyörű képeket láttam róla.
Jó pihenést Nektek! Remélem hamarosan indulunk mi is!
Szia Larik? Hogyhogy olyan későn értetek le? Odafelé már 8.30-kor ott voltunk Sartin,hazafelé már reggel 5-kor átléptük a határt,Apollonnal mentem.A határon csak visszafelé szivattak a Makedonok.
Szia Fati!
1 hete jöttünk haza. Mi sem foglaltunk szállást Ott keretünk. Az Azaleaban foglaltunk.
2x2 fős (külön álló) 45E/ éjszakánként, klímával. A tulaj már reggel 7 től várja a
vendégeket az apartman előtt.
Sziasztok!
Na végre vissza írtak a Dias Zeus-tól.Azt írták,hogy ez az Alexandra apartman a Sarti Beach apartman mellet van valahol és hogy valós a tengertől valós távolság amit írnak a honlapjukon (150m). Akkor ez nem az az apartman ami a térképen be van jelőlve.Pontosabb információt nem kaptam! De szerintem akkor ez az apartman valahol a Blue Sarti apartman fölötti utcában lehet valahol.
A kinnt lévőknek jó nyaralást!