Évuska, van egy 5-6 eves kislany, egy kamaszfiu, es 2 nagylany, olyan 18-nak neztuk oket. Az 5. gyereket meg nem lattuk. Este is van melegviz, asszem kerdezted. Az apartman egyre melegebb, de meg kibirhato, szerencsere lehet huzatot csinalni benne.
Köszönöm szépen. Azt hiszem mire mi megyünk ,már szükségünk lesz a klimára. Kb hány fokos a tenger? Még sosem voltunk főszeronban. Úgy látom csodás időtök van. Remélem nekünk is az lesz! Üdv.: Éva
Tselepis Anesztis sajnos hogy 2 utazási irodát is lefizetett (Sithon Travelt és a Dimitris 16 éves Tausanis Toursát) A kis királyként emlegetett volt polgármester csak azért teheti meg mert csak korrupt emberek élnek a városában. Igen csodálkozom,hogy már ennyi év után le is lett írva. Mi és Barátaink csak is a Kalózhajóval hajózunk. Korábban sokan említették,hogy drágább .- Szerintem 1-2 Eurót megér a biztonság! Nem beszélve arról,hogy Magyar ember : Magyarokkal hajózik. Nem a ránk nagyon irigy szerb, a szlovák stb-vel. Ez csak egy vélemény volt- de tényleg örülök,hogy a nyílt titkot már le is merte valaki írni
Talán át kellene gondolni a "Blulagonos" hajókázásokat!
A fene tudja...
Amikor olvastam, hogy a rendőrség őrizetbe vette a budapesti éjszaka királyát, akinek sok étterem, szórakozóhely volt az irányítása alatt, akkor tudatosult bennem, hogy 2-3 szórakozóhelyén voltam már korábban. És azt kellett belátnom, hogy azok a helyek jó színvonalúak, balhémentesek voltak.
A vendég szemszögéből azért másként néz ki a dolog, mint a konkurencia szemszögéből
Vagy 2 hete kérdeztem, hogy melyik a jobb, a BlueLagoon, vagy a Kalózhajó. A BlueLagoont többen dicsérték, a Kalózhajótól alig írt valaki...
Ezzel , és az eddigi zudtunkra jutott dolgokkal sokkal inkább kalóztúra mint blulagun.
Gondolom, hogy a kalózhajónak minden papírja rendben van, és nem azon akar nyerészkedni, hogy hány utassal tud többet felvenni a megengedettnél.
Mi augusztus végén biztosan rajta leszünk a kalózhajón! Ha az idő is kegyes lesz.
Ha nem akkor meg ott fogunk iszogatni a kalóztanyán és nyomjuk a kinectet ezerrel
Évuska, kb 26 fokos a viz, de nem tudom megmondani pontosan. Kicsit huvosnek tunik eloszor, de pillanatok alatt meg lehet szokni.
A klimat majd meglatjatok, nyilvan attol is fugg, hogy mit szoktatok meg, es mennyire birjatok a meleget.
Annyit irtatok a mazsolaborrol, hogy ma kenytelenek voltunk venni egy uveggel:)
Sziasztok!Mi is voltunk a kalózhajón,igaz nem is volt kérdés,hogy melyik túrára fizetünk be.Nekünk sokkal hangulatosabb volt,hogy csak max. 20 voltunk,egyáltalán nem csalódtunk bennük,szuper volt.Ami nagyon szimpatikus volt,hogy nem a pénzért csinálják csak,mert akkor a nagy hullámokba is kimenne a hajó,így nálunk is volt olyan család akik nem tudtak eljönni,mert addigra elutaztak,és ezt az Attiláék is tudták
A 26 fokos víz nagyon jó! A mazsolabort én is nagyon szeretem, jól lehűtve. Egészségetekre! Már nekünk is csak 9 nap van az indulásig!
További jó nyaralást kívánok!
Sziasztok, szeptemberben megyünk Sarti-ra, már nem először. Az Anna apartmanban lesz a szállásunk. Ismeri valaki? Merre van pontosan? A különböző utazási irodák oldalain mindenhol ugyanazok a képek vannak, kb. ugyanazzal a szöveggel. Előre is köszönöm
Szerintem egyértelmű hogy a kalózhajó az igazi,persze az Attiláék is pénzért hajóztatnak, de nem mindenáron.Mi vasárnap fizettük be az utat és úgy volt hogy hétfőn indulunk de végül pénteken indult a túra a hullámzó tenger miatt.Mindennap beszéltünk velük és küldték az sms mert nem indultak ki a hullámzó tengeren.Ami mi érdekünk is mert a hullámban élvezhetetlen a túra és a vége roszúlét.A 13 éves fiam vezethette a hajót ami neki egy örök emlék és ezért csak meg köszöni tudom Attiláéknak.Egy mondattal korrektek rendesek és oda figyelnek mindenkire.