Értem köszi valaki csak fog minket fogadni,megyünk aug 26 tol szept 9 ig 2 hétre kocsival a grand tours házába a corall ba,ezek szerint tudunk találkozni megint,jönnek velünk a barátaink akikkel nem régiben leveleztél de nem tudom milyen néven irtak
természetesen hüek vagyunk,nekünk tökéletes az a vizpart,már tiszta izgalomban vagyunk mikor jön el végre augusztus vége
azt viszont sajnálni fogom ha nem találkozok az aranyos ismerösökkel, természetesen Jamaszék helyben vannak öket meglátogatjuk de veletek nem tudom hogy összefutunk e
Hát igen,mi még azon az elven vagyunk hogy van még sok olyan hely ahol nem voltunk még és mindent látni szeretnénk.Munkatársaim már megkérdezték hogy nem unom még Görögországot és miért nem megyek más fele?A válasz egyszerű nagyon tetszik,nagyon szeretem és sok olyan hely van még ahol nem jártunk.Szóval ha bejártunk mindent akkor kezdjük előlről és akkor van rá esély a találkozóra vagy tudok jobbat mi is ebbe az időbe leszünk Zakynthoson ugorjatok át egy kávéra
most lehetöség nyilt arra is hogy törökbe menjünk, ingyen szállással csak el kell menni odáig, jövöre megreszkirozzuk valoszinüleg,de idén csakis nei pori
a másik dolog az hogy egész görög ország szép,mindenhol tele van régi romokkal és legendákkal, mi viszont pihenni szeretnénk az egész évi munka után,emiatt maradunk egy helyen amit már kiprobáltunk,persze a 2 hét alatt lesz kirándulás,de zakinthos szigetéig tuti nem jutunk el
képzeld el hogy egy honapja erösen megfáztam,doki gyogyszere kigyogyitott és azota még csak kávét se kell innom, nem kivánom,valami mást kellene felajánlanod hogy meggyözz