Erről jut eszembe, hogy vannak azok a magvak/gyümölcsök mézben. Szinte minden boltban lehet kapni. Mi vettünk ilyent is, olyant is. Nagyon jól néznek ki, de az ízük....hááááát, nekem nem lesz a kedvencem, pedig imádom az édeset. Viszont van egy fajta mézes-szirupos süti, és évek óta próbáljuk kideríteni a nevét. Hátha itt tudja valaki. Kör alakú, lehet kicsiben és nagyban is kapni. A széle sima sárga tészta, a közepe pedig barna színű. És tocsog a szirupban
Hát ez az, hogy mi is... és olyan rossz, hogy megkérdezni sem tudjuk, hogy mit keresünk. Természetesen soha nem fényképeztük le, de ha idén találok, nem fog elmaradni. Képpel azért könnyebb lenne beazonosítani. Azért köszönöm
xD muszáj próbálkozni... Egyébként előre csomagolva kisboltokban is lehet kapni. Kiabálnék is ha lenne képem, de hát nincs sajnos Még neten sem találtam. De idén csinálok majd, hogy jövőre tudjak mit mutogatni
A neten ha beírod hogy görög édességek, vagy greek cakes, akkor sem jön ki semmi? Valahol csak van valami Ha más nem akkor kinn menj be a cukikba előre elkészített fényképezővel
Szia!
lila hagyma, olíva szappan/nem a flancos/ feta sajt, halva, retsina bor, mythos sör, és olívaolajat is hozok Görögországból. Nem tudom, hogy Sartin van-e, de még hozok legalább 2 üveg mézet amiben zöld dió van eltéve.Isteni!!!!
Sziasztok! Megtudná nekem mondani valaki, hogy a Kipriotis apartman a templomhoz képest hol található ? Találtam a neten egy Sarti térképet amin számozottan rajta vannak az apartmanok, de ez nem szerepel rajta, a névsor szerinti sorolásban benne van. 24-én megyünk, meg szeretném keresni a "gugliörszön". Előre is köszönöm.
Sancho, marad az élesített fényképező/ telefon. Szeptemberben megyünk Sartira, remélem találunk, és akkor megosztom Veletek!
Zizi, hasonló a szélső tészta a Loukoumades-hez, de külalakra inkább lapos, mint gömbölyű. :S
Zsuzsa, az apélia bort nem ismerem, édes vagy száraz?
És még egyszer köszi, mindenkinek!