meleg lesz hidd el:) vasárnap jöttünk haza:) én is ilyeneket olvastam:) felhővel eltakart napocskával stb:)) és minden nap 37 fok volt:) egy darab felhőt nem láttam sehol. nyugi, minden ok lesz:) jó nyaralást:)
Szia Kriszta!
Én is jobban örülnék 30 fok feletti hőmérsékletnek. Hosszú távú előrejelzés nem megbízható itthon sem, majd ránézek indulás előtti napokban. Szerintem te se parázz előre
Ti melyik apartmanban lesztek? Mi a Dimis-ben. Pasik itthon maradnak, ez most csajos buli lesz
Még 16 nap az indulásig....
üdv,
Szilvi
Digital | #193182 | 2012-08-08 12:03:03 | Válasz a #193176. hsz-ra
nagyneagi:
A párom az út végén meg is jegyezte, hogy voltak gyerekek is a buszon, de a hangjukat se hallottuk. Egy korábbi utunknál nem ez volt a helyzet, szóval van negatív tapasztalatunk is.
Egyébként ha jól tippelem, akkor a strandon a sportpálya előtti részen majdnem minden nap elmentetek előttünk a gyerkőcökkel (rajtuk közel azonos forma egybe részes fürdőnaci volt)?
mi július elején - közepén voltunk Sartin és ha hiszitek ha nem mi soha semmit nem zártunk.
az apostolosba voltunk a redőnyt behúztuk de az üveg ajtót nem zártuk!
lehet hogy az imádnivaló szomszédok is figyeltek a cuccokra, de soha semmi bajunk nem volt! mondjuk nagyon óvatosak voltunk.
a strandra mi általában csak törölközőt vittünk le - amikor mentünk kirándulni akkor meg hasi-tasi volt páromnál
a kiindulóknak nyugodt nyaralást
a többségnek pedig kellemes napot!
Okés nem parázok SZUSZÁÁÁÁÁ jó idő lesz Pl az oldalon amit belinkeltem 33 fokot irt mára Sartira és 40 fok van ma van álitólag a legnagyobb meleg:-)
Szilvi!
Most nézem a Dimis apartmant:-) mi is majdnem oda mentünk, csak mégis a Paris apartman mellett döntöttünk. Úgyhogy mi a Paris apartmanba leszünk. Az az Ófaluban van, azt mondják, hogy a templomhoz közel. Voltam már Sartin és akkor a Rodos apartmanban voltam akkor épülhetett talán egy éve állt már akkor, jó volt nekem tetszett, messze volt az Ófalutól,a Beachen volt, mert ahogy Sartit elhagyod ott van egy benzinkút és az mögött van ez a Rodos apartman.
Pesten szállunk fel.
Úhhh csajos nyaralás az jóóóóó
16-ot kell aludni és alig várom már a tenger illatát és látványát, fogyózok is ám hogy az a sok finomság belém férjen:-)
Sajnos ez most mindkét úton így alakult. Na majd legközelebb A cicákokat én sem tudom soha kihagyni Ez minden nyaralásomhoz hozzátartozik. Fényképeket ide is lehet feltölteni, mondjuk a picassáról, vagy más feltöltő oldalról tudod a kép linkját ide bemásolni és úgy jelenik meg a fénykép.
A besurranók miatti problémákat nagyon sajnálom. Eddig én még ilyet nem tapasztaltam, de nem is nagyon hallottam róla. Évek óta járok Göröghonba, idén kétszer is voltam, de soha semmi gondom nem volt. Nyugodtan otthagyhattam bármit a parton, vagy volt hogy ott felejtettem valamit és amikor visszamentem ott találtam. Az apartmanokban sem tűnt el soha semmim. Remélem sikerül megfékezni az ilyen ügyeket és Göröghon újra az a biztonsűgos nyaralóhely lesz,ami véleményem szerint eddig is volt. Az elkövetők nem görögök, hanem a mi és az ő szomszédos országaikból száramzó népek...
Digital, igen, mi vagyunk azok. Most mar csak azt lenne jo tudni, hogy Te ki vagy.
Odafele tobb, mint 20 gyerek volt a buszon, es nagyon jo hangulat volt. Az osszes gyerek jol birta, a felnottek kozott eleg vicces figurak voltak. Hazafele mintha mindenki faradtabb lett volna, eleg nyugis volt a tarsasag.
Sancho, pedig regen is voltak mar lopasok, orulj, hogy eddig nem is hallottal rola. Mi tavaly szallodaban voltunk Kretan, a szobankbol elloptak 100 eurot, a medence mellol meg egy torulkozonket.
Koszi a fenykepes infot, majd megprobalok feltolteni valahova parat es bemasolom.
A besurranókkal kapcsolatban nekem is volt egy élményem:
Szombaton érkeztünk meg és hétfő reggel vettem észre, hogy eltűnt a hűtőből 1 tálca sör és 1 üveg úzó
A feleségem látta a besurranót, aki rendszeresen surrangatott a hűtő felé és mivel felvilágosított, hogy az én voltam megnyugodtam
Komolyra fordítva a szót engem megleptek a leírtak, igaz mi mindig zártuk az ajtót és ablakot (magyar szokás) de mindenkitől az ellenkezőjét hallottam. Mindig lent hagytuk a parton a cuccot (persze pénztárcát és papírokat le sem vittünk) soha nem tűnt el semmi.
Sancho, pedig regen is voltak mar lopasok, orulj, hogy eddig nem is hallottal rola.
Amióta a világ világ, azóta lopnak mindenhol és főleg lopják meg a gyanútlan turistákat. 1992-ben voltunk Caorlében nyaralni, mindenhol azt mondták, hogy észak-Olaszország az nagyon biztonságos, ott akár a kulcsot a kocsiban hagyhatod, akkor se történik semmi.
Hittük, nem hittük, de (véletlenül?) egyik este nem zártam be az autót, reggelre ki is lopták belőle az autórádiót Akkor még az a fiókos rendszerű, egészben kiszedhető autórádió volt a divat, volt egy fogantyúja, azzal lehetett kivenni egyben az egészet (nemcsak az előlapot). Na, egyben el is vitték Rendőröknek szóltunk, 10 perc múlva ott voltak, de kb. 2 órás nagyon profi helyszínelés után közölték, hogy az autón nem látható erőszakos behatolás nyoma, a riasztó jól működik benne, nem tudják felvenni a lopásról a jegyzőkönyvet
Utána nézegettem, a helybeliek ha csak 10 percre is megálltak, akkor is már kormányzár fel, autó bezár, riasztó élesít
Szóval az üdülőhelyek biztonságáról szóló híreket csakis a szobakiadók terjesztik, a valóság ott is ugyanaz rossz, mint Pesten (tudjátok, ami nincs lebetonozva, vagy nem izzik vörösen, azt már viszik is )
1991-ben voltam Paralián sátorozni és az első héten a szomszédok kocsiját feltörték amíg a parton voltak. Ellopták a fényképezőjüket, ami akkor elég nagy dolog volt és minden kp-t amit 3 hétre váltottak. Két család volt két kocsival és az egyik család előrelátóbb volt és úgy eldugták a pénzt, hogy az övéket nem találták meg, így meg tudták oldani a dolgokat.
Na ez a szívás
Az volt a szerencséjük, hogy az iratokat nem vitték el.
Digital | #193254 | 2012-08-08 21:01:31 | Válasz a #193201. hsz-ra
Kedves Ági, bennem egy joviális, tüsi frizurával, és szemüveggel megáldott, termetes , élete delén járó, a hellén világot kedvelő utazót tisztelhetsz.
Digital | #193277 | 2012-08-08 22:57:08 | Válasz a #193262. hsz-ra
Húú, az első képet jól megnéztem...de nem vagyok rajta
Egyébként a Narancspartról az a szubjektív véleményem, hogy sokkal barátságosabb volt, míg nem volt a homokos part nyugágyakkal telepakolva. Persze ez csak az én véleményem.