Sarti
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 823 824 825 ... 1105 1106 1107   >
Üzenet
  Sebike77 | #193178 Üzenet | 2012-08-08 11:40:07 | Válasz a #193167. hsz-ra
meleg lesz hidd el:) vasárnap jöttünk haza:) én is ilyeneket olvastam:) felhővel eltakart napocskával stb:)) és minden nap 37 fok volt:) egy darab felhőt nem láttam sehol. nyugi, minden ok lesz:) jó nyaralást:)
  Szisza | #193179 Üzenet | 2012-08-08 11:42:54 | Válasz a #193167. hsz-ra Előzmény #193167
Szia Kriszta!
Én is jobban örülnék 30 fok feletti hőmérsékletnek. Hosszú távú előrejelzés nem megbízható itthon sem, majd ránézek indulás előtti napokban. Szerintem te se parázz előre icon_smile.gif
Ti melyik apartmanban lesztek? Mi a Dimis-ben. Pasik itthon maradnak, ez most csajos buli lesz icon_smile.gif
Még 16 nap az indulásig....
üdv,
Szilvi
  Digital | #193182 Üzenet | 2012-08-08 12:03:03 | Válasz a #193176. hsz-ra Előzmény #193176
nagyneagi:
A párom az út végén meg is jegyezte, hogy voltak gyerekek is a buszon, de a hangjukat se hallottuk. Egy korábbi utunknál nem ez volt a helyzet, szóval van negatív tapasztalatunk is.
Egyébként ha jól tippelem, akkor a strandon a sportpálya előtti részen majdnem minden nap elmentetek előttünk a gyerkőcökkel (rajtuk közel azonos forma egybe részes fürdőnaci volt)? icon_smile.gif
  Peugeot9 | #193185 Üzenet | 2012-08-08 12:28:02 |
Sziasztok!
Valaki szeptember 7.én Sartiba???
  Birsalma | #193188 Üzenet | 2012-08-08 12:49:34 |
Sziasztok!

mi július elején - közepén voltunk Sartin és ha hiszitek ha nem icon_smile.gif mi soha semmit nem zártunk.
az apostolosba voltunk a redőnyt behúztuk de az üveg ajtót nem zártuk!
lehet hogy az imádnivaló szomszédok is figyeltek a cuccokra, de soha semmi bajunk nem volt! mondjuk nagyon óvatosak voltunk.
a strandra mi általában csak törölközőt vittünk le - amikor mentünk kirándulni akkor meg hasi-tasi volt páromnál icon_smile.gif

a kiindulóknak nyugodt nyaralást icon_smile.gif
a többségnek pedig kellemes napot! icon_smile.gif
  Kriszta1985 | #193191 Üzenet | 2012-08-08 12:55:10 |
Sziasztok!

Okés nem parázok SZUSZÁÁÁÁÁicon_smile.gif jó idő lesz icon_smile.gif Pl az oldalon amit belinkeltem 33 fokot irt mára Sartira és 40 fok van ma van álitólag a legnagyobb meleg:-)

Szilvi!

Most nézem a Dimis apartmant:-) mi is majdnem oda mentünk, csak mégis a Paris apartman mellett döntöttünk. Úgyhogy mi a Paris apartmanba leszünk. Az az Ófaluban van, azt mondják, hogy a templomhoz közel. Voltam már Sartin és akkor a Rodos apartmanban voltam akkor épülhetett talán egy éve állt már akkor, jó volt nekem tetszett, messze volt az Ófalutól,a Beachen volt, mert ahogy Sartit elhagyod ott van egy benzinkút és az mögött van ez a Rodos apartman.
Pesten szállunk fel.

Úhhh csajos nyaralás az jóóóóó icon_wink.gif icon_biggrin.gif

16-ot kell aludni és alig várom már a tenger illatát és látványát, fogyózok is ámicon_smile.gif hogy az a sok finomság belém férjen:-)
  Sancho.dl | #193196 Üzenet | 2012-08-08 13:51:00 | Válasz a #193038. hsz-ra Előzmény #193038
Szia Nagyné Ági!

Sajnos ez most mindkét úton így alakult. Na majd legközelebb icon_smile.gif A cicákokat én sem tudom soha kihagyni icon_smile.gif Ez minden nyaralásomhoz hozzátartozik. Fényképeket ide is lehet feltölteni, mondjuk a picassáról, vagy más feltöltő oldalról tudod a kép linkját ide bemásolni és úgy jelenik meg a fénykép.
  Sancho.dl | #193197 Üzenet | 2012-08-08 13:55:12 |
A besurranók miatti problémákat nagyon sajnálom. Eddig én még ilyet nem tapasztaltam, de nem is nagyon hallottam róla. Évek óta járok Göröghonba, idén kétszer is voltam, de soha semmi gondom nem volt. Nyugodtan otthagyhattam bármit a parton, vagy volt hogy ott felejtettem valamit és amikor visszamentem ott találtam. Az apartmanokban sem tűnt el soha semmim. Remélem sikerül megfékezni az ilyen ügyeket és Göröghon újra az a biztonsűgos nyaralóhely lesz,ami véleményem szerint eddig is volt. Az elkövetők nem görögök, hanem a mi és az ő szomszédos országaikból száramzó népek...
  Nagyneagi | #193201 Üzenet | 2012-08-08 14:11:58 |
Digital, igen, mi vagyunk azok. Most mar csak azt lenne jo tudni, hogy Te ki vagy.icon_smile.gif
Odafele tobb, mint 20 gyerek volt a buszon, es nagyon jo hangulat volt. Az osszes gyerek jol birta, a felnottek kozott eleg vicces figurak voltak. Hazafele mintha mindenki faradtabb lett volna, eleg nyugis volt a tarsasag.

Sancho, pedig regen is voltak mar lopasok, orulj, hogy eddig nem is hallottal rola. Mi tavaly szallodaban voltunk Kretan, a szobankbol elloptak 100 eurot, a medence mellol meg egy torulkozonket.
Koszi a fenykepes infot, majd megprobalok feltolteni valahova parat es bemasolom.
  KissLaszlo | #193241 Üzenet | 2012-08-08 19:50:11 |
Sziasztok!

A besurranókkal kapcsolatban nekem is volt egy élményem:

Szombaton érkeztünk meg és hétfő reggel vettem észre, hogy eltűnt a hűtőből 1 tálca sör és 1 üveg úzó icon_twisted.gif

A feleségem látta a besurranót, aki rendszeresen surrangatott a hűtő felé és mivel felvilágosított, hogy az én voltam megnyugodtam icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif

Komolyra fordítva a szót engem megleptek a leírtak, igaz mi mindig zártuk az ajtót és ablakot (magyar szokás) de mindenkitől az ellenkezőjét hallottam. Mindig lent hagytuk a parton a cuccot (persze pénztárcát és papírokat le sem vittünk) soha nem tűnt el semmi.
  PierrKardán | #193242 Üzenet | 2012-08-08 19:54:41 |
nagyneagi írta:
Sancho, pedig regen is voltak mar lopasok, orulj, hogy eddig nem is hallottal rola.

Amióta a világ világ, azóta lopnak mindenhol és főleg lopják meg a gyanútlan turistákat. 1992-ben voltunk Caorlében nyaralni, mindenhol azt mondták, hogy észak-Olaszország az nagyon biztonságos, ott akár a kulcsot a kocsiban hagyhatod, akkor se történik semmi.

Hittük, nem hittük, de (véletlenül?) egyik este nem zártam be az autót, reggelre ki is lopták belőle az autórádiót icon_twisted.gif Akkor még az a fiókos rendszerű, egészben kiszedhető autórádió volt a divat, volt egy fogantyúja, azzal lehetett kivenni egyben az egészet (nemcsak az előlapot). Na, egyben el is vitték icon_cry.gif Rendőröknek szóltunk, 10 perc múlva ott voltak, de kb. 2 órás nagyon profi helyszínelés után közölték, hogy az autón nem látható erőszakos behatolás nyoma, a riasztó jól működik benne, nem tudják felvenni a lopásról a jegyzőkönyvet icon_cry.gif

Utána nézegettem, a helybeliek ha csak 10 percre is megálltak, akkor is már kormányzár fel, autó bezár, riasztó élesít icon_wink.gif

Szóval az üdülőhelyek biztonságáról szóló híreket csakis a szobakiadók terjesztik, a valóság ott is ugyanaz rossz, mint Pesten (tudjátok, ami nincs lebetonozva, vagy nem izzik vörösen, azt már viszik is icon_rolleyes.gif )
  KissLaszlo | #193243 Üzenet | 2012-08-08 19:58:09 |
1991-ben voltam Paralián sátorozni és az első héten a szomszédok kocsiját feltörték amíg a parton voltak. Ellopták a fényképezőjüket, ami akkor elég nagy dolog volt és minden kp-t amit 3 hétre váltottak. Két család volt két kocsival és az egyik család előrelátóbb volt és úgy eldugták a pénzt, hogy az övéket nem találták meg, így meg tudták oldani a dolgokat.

Na ez a szívás icon_confused.gif

Az volt a szerencséjük, hogy az iratokat nem vitték el.
  Digital | #193254 Üzenet | 2012-08-08 21:01:31 | Válasz a #193201. hsz-ra Előzmény #193201
Kedves Ági, bennem egy joviális, tüsi frizurával, és szemüveggel megáldott, termetes icon_smile.gif, élete delén járó, a hellén világot kedvelő utazót tisztelhetsz. icon_biggrin.gif
  Nagyneagi | #193262 Üzenet | 2012-08-08 21:17:25 |
Digital, hmmm, igy mar tudom is ki vagy.:DDD Azert koszi a pontos leirast.icon_smile.gif

Megprobalok berakni par kepet.

http://kepfeltoltes.hu/view/120808/Sarti2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/120808/Sarti17_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/120808/Sarti18_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/120808/Sarti20_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/120808/Sarti25_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/120808/Sarti23_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
  Digital | #193277 Üzenet | 2012-08-08 22:57:08 | Válasz a #193262. hsz-ra Előzmény #193262
Húú, az első képet jól megnéztem...de nem vagyok rajta icon_biggrin.gif

Egyébként a Narancspartról az a szubjektív véleményem, hogy sokkal barátságosabb volt, míg nem volt a homokos part nyugágyakkal telepakolva. Persze ez csak az én véleményem.
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 823 824 825 ... 1105 1106 1107   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu