Még nem jártunk Nei Porin, viszont most szeptemberben bepótoljuk, megyünk 2 hétre csobbanni a tengerbe.
Abban a szerencsés helyzetben vegyok, hogy júniusig eldönthetem melyik apartmant választjuk; Dora Apartman vagy Apostolis Apartman.
A segítségeteket szeretném kérni a döntésben, van-e valakinek valamilyen tapasztalata...
Kedves Jrolly!
A Dora apartmant sokat dicserik, de tavaly beteg lett a hazineni es egy kicsit el volt hanyagolva. Amugy szep, nagy erkelyek vannak, es csendes mert az erdo mellett van. Aposztoliszt nem ismerem.
Jrolly. Most neztem. A Google-ba beutod, rengeteg talalat van Dora Apartmanra Nei Poriban, kulonbozo forumok, utazasi irodak. Ott olvashatsz velemenyeket is rola, rosszat is, jot is. Elerhetoseget nem talaltam sehol.
Köszönöm a gyor választ, a Google véleményeket én is elolvastam - ott kerestem előszőr, csak éppen nem értettem, hogy miért van az, hogy a sok dicséret után néhányan úgymond "lehúzták" az értékeléssel a Dóra apartmant.
Viszont Apostolisról semmit nem találtam, a szervezők sem tudtak róla mondani semmit...
Kénytelen vagyok megvárni az első turnusokat és tőlük szerezni több infót...
További szép napot mindenkinek, és Kellemes Húsvétot, Kinek sok kinek kevés locsolót kívánsága szerint
kedves Jrolly
A Doraval eddig mindenki elegedett volt. Tavaly viszont a tulajneni megbetegedett, a ferje pedig nyilvan nem tud annyira foglalkozni a kornyezettel, lakassal, vendegekkel. Szerintem ezert van mostanaban a sok rossz velemeny.
Neked is Kellemes Husvetot, es a tobbi forumozonak is.
volt valaki már Nei Poriban az Olympic Beach hotelben?kérek véleményeket.Autóval mennénk esetleg útitársakat(2fő) keresnénk.gazdaságossági okból június 16.tól 7 éj.
volt valaki már Nei Poriban az Olympic Beach hotelben?kérek véleményeket.Autóval mennénk esetleg útitársakat(2fő) keresnénk.gazdaságossági okból június 16.tól 7 éj.
szio Beus1972 Jol nez ki. De ellatast is kaptok? Mivel konyha az nincs.