Digital, nagyon szepek a kepek a narancspartrol, es vegre tudom hogy nez ki a kaboca. Kerestuk a fakon, de nem talaltuk.
Evuska, orulok, hogy tetszett Nektek az apartman! Melyikben voltatok? A 23-masban vagy a 24-esben? Hazaerve en is rajottem, hogy eleg meleg lehetett az apartmanunkban, mert itthon faztam (es megfaztam) a 29 fokos lakasban. Most nagyon hianyzik a meleg es a napsutes.
Azert sem talalkoztunk amikor megerkeztetek, mert en a kicsikkel lementem a partra meg reggel 9-kor, es csak indulasra mentunk oda a buszhoz. A ferjem meg intezte a csomagok bepakolasat.
Jobbpilot, az arusokban engem csak az zavart, hogy neha eleg eroszakosak voltak. Hiaba mondtam el 3x, hogy nem kerunk semmit, csak allt es bamult. Meg a parton sajnos rengeteg csikk volt.
Megint eszembe jutott egy élmény ami nem is volt olyan jó mert rosszul közelitettem meg Neos Marmarast autóval.
Vagyis másoknak ha segitség a következő....autóval reggel indultunk sartiból Marmarasba uticél piac,semmiképpen ne az első lehajtónál menj le az főútról Neos Marmarasba inkább a 2, v 3. lehajtót ajánlom ,kitáblázva van a Doctor ház arrafelé haladj és ha eléred a piac felső végénél találod magad ,ott biztos találsz parkolót mert a másik végén a piacnak nem nagyon....Marmaras autóval egy rémálom egyirányositott utak és az semmiképpen nem jó annak aki a piacra tart sarti felől. Robogóval vagy gyalogosan mindegy ....autóval szivás tud lenni
A piac elején vettem tcipurót ánizs nélkülit super olajos csúszik és üt rendesen ha értitek....Idósebb úr a fiával árulta balkézre esve a piac elejétől,kóstolni kötelezőőő,nála volt még mézes is de karcosnak találtuk....persze ániszos is .
Mindenképpen vegyetek 6 -8 euró ig és alkudj ha több kell.
Próba lehetőség mindenből gyümölcs sajt oliva b. stb
Üdv
Remélem valaki tud segíteni.
Nem tudom hol, de valahol láttam egy olyan térképet a Chalkidiki félszigetről, amin rajta vannak a sarti környéki beach-ek, strandok. Valaki tud benne segíteni, hogy hol találok ilyet?
Fel szeretnénk majd fedezni a sarti környéki strandokat.
Előre is köszönöm!
Sziasztok!
Várom még az infókat, ha valaki utazott már a Dias Zeusszal. Milyen buszok mennek Sartira emeletes, emelt szintű, mennyi idő alatt értetek oda? Tudom, hogy előfordulhat a határoknál a sok várakozás, de..........! Nagyon fárasztó?
Már nagyon várjuk a nyaralást, én személy szerint 8 év után újra láthatom Sartit ez fantasztikus!
Most már én is csatlakozom a fórumozók táborához, mert lassan nekünk is elérhető közelségbe kerül az indulás Sartiba. Igaz még mindig 39 nap van hátra, de mivel 209-ről kezdtük a visszaszámlálást, ez már egész kevésnek tűnik.
Szeptember 21-én indulunk az Apollon travellel, busszal. A Dimis apartmanban lesz a szállásunk. Elég sok helyen jártam már Görögországban, de Sartiban még soha, úgyhogy kíváncsian várom.
Már sok hasznos infót megtudtam innen a fórumról, amit máris köszönök. Elkezdtem olvasni a legelejétől, most tartok a 635. oldalon, úgyhogy egy darabig még elleszek vele.
Szia nagynéagi!
Mi a 23-asban, a barátaink a 24-esben voltak. A nővéremék a 22-esben, de az nagyon mini volt.Ezért nem lett volna szabad több, mint 90 ezret elkérni!
Mi már utaztuk velük többször is, és a Lányom is velük megy vissza szeptemberben Sartira, én pedig nemsokára Stavrosba.
Igen, nem egyszerű, de kibírható, 11 éve buszozom
Sartit 21 óra alatt jártuk meg Júniusban, emelt szintű Neoplannal haza, Emeletessel oda. Ne aggódj, a táj leköt, és az élmény majd kárpótol a hosszú utazásért cserébe:-)