Sziasztok!
Sartiba a Paris apartmanról tud valaki információt adni. Apollon Travellal megyük szeptember 7-én. Állítólag domboldalon van.
Köszönöm szépen.
Marcsipán és mindenki aki a personal tourssal utazik!
Egy kis érdekesség:
Debrecenben a Thomas Cook utazásszervezőnél foglaltuk le az utat idén feb 13-án. ahogyan azt kell kifizettünk mindent.
Az utazásunk ára tartalmazza a transzfert Szegedi, remélhetőleg, mert ezt még pontosan nem tudom. Valamint az utasbiztosításunkat, szállást, utazást.
Nos a biztosításunkat pontosan 8 napra kötötték 500 Ft/ nap ami nem rossz, de ezek a drága "tündérek" pont arra a két napra amikor a buszon leszünk, na arra pont nem kötöttek.
Most hívott az utazásszervező iroda, hogy vigyek magammal 2000 forintot ha megyek a részvételi jegyért holnap, mert szerinte biztosan kérem arra a két napra is a biztosítást mindkettőnknek.
Én erre közöltem, hogy csak nekem lesz biztosításom erre a két napra, anyának nem . Na ekkor a csaj kicsit elhallgatott, majd közöltem vele, hogy tréfa és kell mindkettőnknek.
De, hogy ilyen van a 21. században, hogy pont amikor a legjobban kellene a biztosítás akkor nincs ez VICC!!!!
DE A LÉNYEG MÁR CSAK 8 NAP!!!!!!!
Sziasztok! S.O.S. segítség kellene!!!!! Hétfőn indulunk és most vettem észre, hogy az egyikünk biztosításában nem jó az irányítószám... ez mennyire gáz?????? Ezen kívül minden stimmel rajta.
Köszönöm! Közben felhívtuk a QBE-t és küldenek újat e-mailben, mivel hétfőn megyünk és már nem tudunk bemenni az irodába. Mondjuk nem értem, hogy nálunk is miért pont az irányítószámot szúrták el, amikor általában az én nevemet nem tudják leírni.... bajban vannak a "sok" mássalhangzóval egymás után!
Péntek este indultunk, úton nem sokan voltak, de minden határon 1-1 óra volt az átjutás.
Az út maga eseménytelen volt, Belgrádban van két kis terelés, de 11 óra után voltunk ott, nem okozott dugót.
A szobánk kicsi, de jó.
Eddig voltak a jó hírek. A rossz hír az, hogy Sartin nem túl jó az idő. Ahogy nézem a köpönyeg.hu-t, otthon 30 fok fölött van az idő, itt jó ha van 26-28 fok.
Emellett nagyon fúj a szél, a parton viszi a napernyőket és hatalmas hullámok vannak.
Ez még nem lenne nagy baj, az idő melegedhet, a szél meg enyhülhet még.
Nagyobb baj az, hogy Sarti partjának kb. felét az erős hullámok miatt ellepte a az elmúlt időszakban az Athosz helyen kitört tűz oltása során a tengerbe mosódott rengeteg égett fatörmelék
A hullámok taraja egyes helyeken nem fehér, hanem fekete a rengeteg üszkös fahulladéktól
Sajnos a part jó részét lepi ez a fekete trutyi, sok helyen vállalhatatlanul mocskos a part
Úgyhogy egyelőre csak nézzük a vizet, holnap keresünk tisztább öblöt a félszigeten
Remélem egy pár nap alatt azért valamelyest trisztulni fog a tenger és a part is.
A helyi előrejelzések alapján melegszik a levegő, lesz 33 fok is ( remélem is )
Ha találtok olyan öblöt vagy partszakaszt ahol tiszta a víz kérlek írd meg!!!