Nei Pori
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 83 84 85 ... 901 902 903   >
Üzenet
  H.apci | #34826 Üzenet | 2007-07-05 22:01:52 |
christine!
Nincsi tt valami félreértés? Én az egészet nem értem. icon_redface.gif Magyarországról gond, hogy mivel menjetek Sartiba (akkor miért ide írod?) icon_confused.gif , vagy Nei Poriból akarsz Sartiba menni (de azt meg minek?)? icon_eek.gif
  Christine | #34862 Üzenet | 2007-07-06 05:51:47 | Válasz a #34826. hsz-ra Előzmény #34826
Nei Poriból szeretnénk Sartiba menni. Mert nagyon szeretném megnézni a Narancspartot. icon_cry.gif
  Cerezin | #34889 Üzenet | 2007-07-06 09:12:21 |
Szevasztok!
Christine szerintem Nei Poriból Thesszalonikiig vonat, onnan busszal Sarti-ba. Azt hiszem, hogy csak így tudod megoldani, ha nem akartok kocsival menni.
T. Márti! Jó utat és nagyon jó nyaralást.
Szevasztok.
  Nixi007 | #34890 Üzenet | 2007-07-06 09:26:14 | Válasz a #34862. hsz-ra Előzmény #34862
Voltatok már Sartiba?
Ha igen a Narancspartot kihagytátok?,vagy nagyon tetszett és visszavágysz?Csak azért kérdezgetek,mert nekem kicsit furcsa az elképzelésed.Kocsival ugyebár megoldható az utazás,de én tuti nem variálnék,hogy Nei-bõl hogy jutok el Sartiba.szerintem tök fölösleges 1 napot ezzel elvacakolni,ha valahogy oda is érsz 1-2 óra már jöhetsz

is vissz. A Narancspart tényleg nagyon szép,de Nei-tõl kicsit messze van.Lehet hogy jobban jártatok volna ha Sartit válasszátok uticélnak,akkor akár minden nap kb. 5 euróért átvisznek oda. Mi tavaly Nei-be voltunk,és hidd el nagyon szép,ha befizettek hajókirándulásra ott is nagyon klassz helyekre eljuttok ami tetszeni fog.
jó utat!

Bocsi a hézagos írásért de siettem!
  Christine | #34983 Üzenet | 2007-07-06 17:51:48 | Válasz a #34890. hsz-ra Előzmény #34890
Szia!

Még nem voltam Sartiban soha. Mikor kiválasztottuk Nei Porit, akkor még nem találtam rá erre a honlapra, így a kiretusált képek alapján csak zsákba macskát választottunk.
Azóta vagyok letörve, mióta megtaláltam ezt a honlapot, és így sokkal jobban utána tudtam járni a dolgoknak egyrészt a rengeteg fényképalbum alapján, másrészt pedig a sok beszámoló alapján.
És én sajnos nem ilyen partra vágytam. Türkisz színû tengerre számítottam, kristálytiszta vízzel, világos homokkal. Nem is gondoltam volna, hogy Görögországban lehet egyáltalán ilyen part, mint Nei Poriban.

Elég kétséges, hogy kijutunk-e a közeljövõben külföldre, ezért nem szeretném kihagyni Sarti Naranycspartját a türkiz színû kristálytiszta tengerrel. Engem az sem zavarna, ha egész napokat kellene utaznunk, még ott is kifizetem külön 1 napra a szállást (már ha találunk). De lehet, hogy soha többé nem látok tengert, és ez a Nei Pori nekem azon kívül, hogy sós és nagy, nem tûnik különb színûnek a Balatonnál. Tudom, hogy ez nagyon erõs kijelentés, de tényleg nagyon el vagyok kenõdve. A hangulat más, de a tengerpart olyan lehangoló. Nagyon sok pénz megy rá, de ennyi pénzbõl én úgy gondolom (utólagos belátással), hogy sokkal szebbet is láthattunk volna.

Remélem most már érted, miért vagyok ennyire kétségbeesve, és lehangolva.
  Magdus62 | #34989 Üzenet | 2007-07-06 18:29:52 |
Christine!

Miért vagy ennyire elkeseredve,ha még soha nem voltál Nei Poriban.Ne a beszámolók és a képek alapján itélj,hanem a saját tapasztalás alapján.Ha ennyire rossz lenne akkor nem mennének oda ilyen sokan. icon_lol.gif
  Csutek | #34991 Üzenet | 2007-07-06 19:00:48 |
Christine!

Én még nem voltam Nei Porin, de biztos vagyok benne, hogy nagyon klassz hely. A környéken(néhány km-en belül) a sziklástól a homokos partig mindent megtalálsz. Ahova én megyek, ott homokos a part, mégis csodás türkiz színe van a víznek.
Ha már egy számodra nem szeretem helyre (látatlanul is) fizettetek be, indulj neki nyitottan a nyaralásnak. Próbáld megtalálni a hely szépségeit. Lehet, hogy sokat olvastál a Narancspartról, de van akit nem hoz lázba a hely, bármennyit áradoznak mások róla. Lehet, hogy neked is csalódást okozna. Biztos, hogy nem éri meg több száz km-t buszozni azért, hogy egyszer ott is megmártózz a tengerben.
Kizártnak tartom, hogy ha teszel az ügy érdekében, ne legyen alkalmad eljutni Sarti környékére néhány év múlva.
  Magdus62 | #34995 Üzenet | 2007-07-06 19:23:14 |
Christine!

Nézd meg légyszi ezt az oldalt.

www.neipori.ro
  FINÁNC | #34997 Üzenet | 2007-07-06 19:31:29 |
Christine!
Mennyi idõre mentek és hányan? Ha még ott lesztek amikor mi is esküszöm elviszlek arra a Narancspartra. A tenger színe állítólag az alatta lévõ homok vagy kövek színétõl nagyban függ. Nei Poriban biztos egy kicsit sötétebb a homok, azért nem olyan tökéletesen átlátszó a víz. Fel a fejjel mi is találomra választottuk Nei Porit, igaz az ismerõs körben utólag, voltak olyanok akik már jártak itt és kizárólag jókat meséltek. Egy biztos, hogy a hagyományos görög kultúrát nem a felkapott turista paradicsomokban kell keresni, oda vagy szervezett úton vagy egyénileg kell eljutni. üdv. Laci
  H.apci | #35002 Üzenet | 2007-07-06 19:47:59 |
Christine!

25 napod van az indulásig. Ha ennyire el vagy keseredve, lemondhatod az utat. Irodától függõen ezen a részvételi díj 20-35 %-át bukod, vagy ha van stornóbiztosításod és jó orvos ismerõsöd, talán kevesebbet, s kezdheted elõröl az egészet. Ez nem tanács, csak lehetõség. icon_rolleyes.gif Én nem tenném a helyedben. Én is pocsék körülmények között láttam meg elõször a tengert, de boldog voltam, hogy látom. icon_redface.gif Nei Pori – hidd el – jó hely! Persze, hogy nem a legszebb, de valamiért mégis csak sokan imádják! De a narancspart sem az! Nem csak a vízbõl áll egy ilyen nyaralás! icon_evil.gif Nézzétek meg a Meteorákat és a többi látnivalót! Programozd át magad egy kicsit, s hidd el, jól fogod magad érezni! icon_razz.gif Azt a pénzt, amit a narancspart elérésére szántál, költsd el fakultatív kirándulásra, vagy a számtalan kellemes tavernára, jó kajákra! Fel a fejjel! icon_wink.gif
  édes | #35004 Üzenet | 2007-07-06 20:09:10 |
Mához egy hétre indulunk !!!!! És nagyon várom.Tavaly is voltam itt és nagyon jó volt.
  Leni | #35006 Üzenet | 2007-07-06 20:15:56 | Válasz a #34983. hsz-ra Előzmény #34983
Szia Cristine!

Szerintem nem kell annyira elkeseredned, hogy nem jót választottál, mert nekünk vannak görörg barátaink akik itt élnek Magyarországon és Õ pont a múlt évben nyaralt Nei Poriban a családjával és azt mondta, hogy egy gyönyörû kis hely és ezért fizettünk Mi is ide. A lánya viszont kiment dolgozni most Sartiba és megmondom õszintén nem egy nagy véleménnyel volt arról a részrõl úgyhogy szerintem ne bánkódj. Ahogy már az elõttem szóló is mondta csinálj sok programot és hidd el minden helynek megvan a saját szépsége amitõl más mint a többi. Szerintem Nei Poriban is megtalálod ezt és nyugodj meg. Nem jó az ha így indulsz el nyaralni, hogy már elõre bebeszéled magadnak, hogy ez nem is olyan szép hely, mint a másik.

Nyugi és inkább készülõdj
  Leni | #35007 Üzenet | 2007-07-06 20:17:53 | Válasz a #35002. hsz-ra Előzmény #35002
Ja és ahogy nézem mi egyszerre leszünk Nei Poriba. Melyik apartmanban lesztek?
  édes | #35008 Üzenet | 2007-07-06 20:20:25 |
Cristine !
Ne keseredj ennyire el ! Meglátod kellemesen csalódsz majd.A fak.program keretében el lehet menni Skiathoszra.Ha látni szeretnél igazán szép kék tengert,nagyon finom homokkal,akkor válaszd ezt a kirándulást.Képzeld el,hogy keveredik a sós levegõ a fenyõ gyanta illatával...!ezt érezni kell !Lassan mélyülõ partszakasz várja a pancsolni vágyókat.Lényegesen közelebb van mint a Narancs-part.
  H.apci | #35010 Üzenet | 2007-07-06 20:45:52 |
Christine!

Remélem, veszed a lapot! icon_lol.gif Fog ez menni, meglátod! icon_wink.gif Ha számít valamit a véleményem, szerintem Skiathos szebb, mint a Narancspart! Nem fogod ezt mind látni egy egynapos program keretében, de azért nézd meg: http://www.skiathosinfo.com/album.htm
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 83 84 85 ... 901 902 903   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu