Sarti
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 83 84 85 ... 1105 1106 1107   >
Üzenet
  Miskolciutas | #60733 Üzenet | 2008-05-16 14:54:42 |
Mi tavaly voltunk a Prokopisban!Jó szórakozást nektek!!!!Idén Zante,de Sarti mindig a szivem csücske marad!!!!Ági nevû idvez nagyon aranyos volt!!!
  Christine | #60840 Üzenet | 2008-05-17 09:56:52 |
Sziasztok!

Ha valaki megy majd a Spanos Apartmanba, tudna róla infot írni, vagy fotót küldeni?

Elõre is köszönöm!
  GyuriEncsi | #60985 Üzenet | 2008-05-17 21:45:36 |
Tudtok valami szórakozóhelyet Sartin? Diszkó vagy valami ilyesmi....

Miskolciutas, milyen volt a Prokopis apartman?
  Nrenata | #60999 Üzenet | 2008-05-17 22:55:42 | Válasz a #60985. hsz-ra Előzmény #60985
Szia,

mi 3 éve voltunk Sartin, akkor volt a fötérhez illetve a nagyparkoló közelében egy kis mellékutcában elrejtve egy nagyon szuper disco, akkor tele volt magyarokkal, a lányaink ott buliztak csaknem hajnalig, csak sajnos már nem tudom a nevét, de ott volt a kezdö ismerkedési est is, ahol finom aperetívvel fogadtak, nem hagyták ki a hagyományos zorbas táncot sem, szóval jó buli volt, a tér nyitott magas kerítéssel elkerítve, bárral az egyik oldalán, a disco általában 11 után kezdöttek, hát kívánok jó bulizást icon_biggrin.gif
  Nrenata | #61008 Üzenet | 2008-05-17 23:12:13 | Válasz a #60985. hsz-ra Előzmény #60985
Szia, a lányom felvilágosított : a disco neve MOJITO icon_biggrin.gif , avagy MOCHITO, legalább is így ejtik....
  GyuriEncsi | #61039 Üzenet | 2008-05-18 00:19:13 |
Nrenata! köszi icon_smile.gif Na majd utána járunk akkor icon_smile.gificon_smile.gif
  Porsi | #61164 Üzenet | 2008-05-18 14:23:16 |
Sziasztok! Én tavaly voltam Sartiban nagyon szivesen segítek ha kérdése van bárkinek!icon_smile.gif nagyon szeretem ! idén Toroni-ba megyünk de biztos, hogy Sartiba is átmegyünk és a Narancspartra is átmegyünk!
Üdv!
  GyuriEncsi | #61326 Üzenet | 2008-05-18 20:43:39 |
Porsi! Miket érdemes megnézni a közelben? Már a topikokban olvastam egy két helyrõl, azokat meg is nézzük... Gondolom vannak ilyen kis elhagyatott öblöcskék, nem? Tavaly elõtt voltunk Stavrosban kétszer is, és ott nagyon sok ilyen kis öblöt találtunk, ahova senki nem jött egész nap... és ráadásul nagyon tiszta is volt a víz, ami azért nem mindenhol volt jellemzõ azon a környéken...
  Miskolciutas | #61683 Üzenet | 2008-05-19 21:22:45 |
A Prokopis egy super ház,uj,minden,annyira,hogy még az étkészlet is teljes volt,mintában egyezõ.Mi 3 ágyasban voltunk az emeleten,a 4.ben.Szerettem,hogy az erkély teljesen szepasrált violt,senki nem nézett be,amikor ettünk.Volt ott egy nagy napernyõ is,bár reggel a ház árnyékolt,igy kellemes hûvösben reggeliztünk.Én mondjuk a közepes nyüzsi hive vagyok,igy pont jó volt,a fekvése.A fõtértõl a hegy felé ugy 100 méter,ami elég közel van,ahhoz viszont elég messze,hogy zaj már nincs,viszont szó szerint 1 perc alatt a központban vagyunk...Sithon iroda,éttermek,orvos,mind közel.Ha a hátsó utcákon megyünk,hamar a nagy parkolóhoz értünk,szóval nekem nagyon bejött a fekvése.Mondjuk én nem szerettem volna a beachen lakni és éjszakánként órákat gyalogolni haza,mire meg odaérünk,ujra éhesek leszünk.
Egyébként arrafelé nagyon szép uj házak vannak.Én szeretem,hogy minden pontosan nyilik,záródik,pöccre indul,nem nyikorog stb.Szóval egy nagyon jó választás ez a ház!
  GyuriEncsi | #61798 Üzenet | 2008-05-20 07:10:36 |
Akkor jót választottunk! Mi szeretjük a nyüzsit, de nem azt, amikor alattunk diszkó van, úgyhogy szerintem akkor ez jó lesz nekünk is icon_smile.gif Mondjuk az tényleg nem egy hátrány, amikor mindent rendesen be tudsz zárni, ki tudsz nyitni! Voltunk valahol egy olyan apartmanban, hogy megfogtam a zuhanyt és szétesett icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

Mit jelent az a nagy parkoló? Meg lehet állni a kocsival a háznál?
  Angica | #61917 Üzenet | 2008-05-20 14:17:26 | Válasz a #60985. hsz-ra Előzmény #60985
Szia!

Szórakozóhelyek Sartin:

Ahogy már megkaptad a választ: Mojito, amirõl azonban azt susogták, idén nem nyit ki. Mike's club, ami a motorkölcsönzõk utcájában van, általában itt is sok magyar van. Ami nekem azonban szimpatikusabb, az a George Pub, ahol ugyan nem a mai top10 megy, egyedi hangulatú, a tulaj "nagy arc", és ezen kívül a Fact, ami szintén a motorkölcsönzõk utcájában van, az utca végén balra, a fõút mellett. Ezt a helyet az idegenvezetõk nem szokták reklámozni, viszont igazi görög bulik szoktak lenni, tányértöréssel, szalvétadobálással... stb. (persze ez társaság és hangulatfüggõ). A másik két szórakozóhely olyan, mint az otthoniak. A közelben van még Goa beach, azoknak, akik szeretik a "cccccc" zenét, oda idõnként meghívnak valami "híresebb" dj-t, olyankor - ha jók az infoim - belépõt szednek. Nem az én helyem.

Ha bármi kérdésetek van, szívesen válaszolok.
  édes | #61920 Üzenet | 2008-05-20 14:27:58 | Válasz a #61798. hsz-ra Előzmény #61798
Nagy Parkoló :ez egy fontos helyszin Sartin,minden kirándulás innen indul,ide érkezik a busz.Ez egy tájékozódási pont,akár csak a foci pálya.Mindent ezekhez viszonyítunk Sartin. icon_biggrin.gif
  GyuriEncsi | #61945 Üzenet | 2008-05-20 17:10:53 |
Köszi a választ Édes és Angica icon_smile.gif Lassan már mindent tudni fogunk akkor icon_smile.gif Majd körbejárjuk a szórakozóhelyeket akkor icon_smile.gif Na az a Goa beach akkor nem is a mi helyünk! Azt itthon sem szeretem, meg akkor inkább valami helyi diszkót néznénk meg...

Hogy kell beállítani a név alá, hogy hova megyünk és hány nap van hátra?
  HJudit | #61951 Üzenet | 2008-05-20 17:46:43 |
Sziasztok!
azért én nem beszélnék le senkit Goáról, mi nagyon jókat strandoltunk, pihentünk ott. Éjjel valóban nagy bulik vannak ott - mondják - de napozáshoz, kikapcsolódáshoz érdemes ellátogatni oda is. egy-egy sör megvétele fejében (elég borsosak az árak - elég érkezéskor venni vmit) egész délután fekhetsz napozóágyon, pálmaleveles napernyõ alatt és nyugodtan fogyaszthatsz saját hûtõtáskából. Legalább annyira egyedi a hely hangulata, mint a Narancsparté. (2006-os fotóalbumomban vannak képek róla)
Egyébként a beach távolsága gyalog a központtól kb. fél óra séta, ha jól emlékszem. Érdemes arra is elmenni, ha már Sartin vagytok! Ott több szempontból is nagyon kellemes a part!
  Miskolciutas | #61965 Üzenet | 2008-05-20 19:15:03 |
Gyuriencsi!

Én sem hagynán ki a Goát!Ahogy Judit irta,egyedi hangulata van!

A Prokopisban mindössze 4 lakás van,+ a tulajék-de õket csak akkor láttuk,amikor átvettük,adtuk a klima távirányitóját.Igy max ennyi kocsinak van hely.Mondjuk mi is busszal voltunk,meg az alattunk lakók is,igy elfértek.Az erkélyek alatt ,a hegy felé nézve lehet parkolni.A nagy parkoló,ugy a beachtõl a kikötõig terjedõ több km-es part kb a fele.mint irták,tájékozódási pont,majd megismered.

Ha megjöttetek irjál már,hogy éreztétek magatokat!!!Köszi!
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 83 84 85 ... 1105 1106 1107   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu