Kedves Gudli neipori köszönöm, hogy ilyen gyorsan válaszoltatok! Most már megnyugodtam!
Egy pár dologra még kiváncsi lennék.
A Zeusz Travelllal utazunk. A honlapon írják, hogy családonként 1 db hűtőtáskát lehet vinni. Ezt vajon mennyire veszik szigorúan. A Zeusznak tudomásom szerint nincsenek saját buszai, alvállalkozókkal dolgoznak. Esetleg valami tapasztalat róla?
Kíváncsi lennék, hogy milyen kirándulási lehetőséget ajánlanátok. Ilyen hosszú utazás után én nem vágyok száz km-es túrákra. Ami elérhető közelségbe van az Dion és Litochoro. Itt a legnagyobb távolság 31 km. Van esetleg még valami ötletetek?
Autót honnan érdemes bérelni?
A gyerkőcök nagyon szeretnének búvárkodni. Van esetleg a közelben olyan partszakasz, ahol érdemes?
Szeretném megkérdezni hogy tudja -e valaki,hogy Thesszalonikiből -Nei Poriba délután mikor megy vonat?
Esetleg Nei Poriból visszafelé is érdekelne.Ha tudnátok az aktuális árakat is akár csak oda vagy retúr is érdekelne,nagyon megköszönném.
Sajnos itt csak régi árakat találok,ami pedig aktuális visszafelé azaz Nei Poriból korán reggel nincs vonat.Létezik ez?
Előre is köszi ha valaki tudna segíteni!!!
Gyöngyös
Nagyon szépen köszönöm! Remélem én is hogy ez már a valós,mert én csak régebbieket
találtam.
Üdv:Gyöngyös
Szia Gyöngyös,
igazán nincs mit, remélem, hogy tényleg friss adatokkal szolgál a weboldal.
Annyit még infóként, hogy érdemes nézni az utolsó sorokban szereplő számokat, mert ezek az utiköltséget jelentik. ( weboldalon egyértelműen fel is van tüntetve) Júniusban voltunk és akkor 12 E volt a jegy egy útra, viszont pl. Nei Pori-ból indul egy vonat 10:07kor ami valamiért olcsób viteldíjjal közlekedik.
További szép napot !
üdv
Judit
Szia Judit!
Köszi,ez hasznos.Tehát a 12 Eurós is közlekedik,csak az valamiért drágább,legalábbis én így értelmezem.Sajnos a 10.07-es már nem jó mert hazafelé a Reptérre kell időben kiérni és azzal a járattal már nem érnénk el.
Viszont Thesszalonikiből a délutáni járat az teljesen jó.
Nekem úgy mondták hogy ami mellett nincs megadva a helyszám akkor az nem áll meg ott,vagy nem is közlekedik.
Köszi mégegyszer!
Neked is szép napot!
Gyöngyös
Sziasztok , jövőhéten megyünk NeiPoriba a Martha apartmanba . Csak az általános információkat tudom róla, amiket írtak 1-1 utazási irodánál. Személyes tapasztalatokra lennék kíváncsi.
Előre is köszönöm .
Itt vagyunk nei poriban a coral apartmanban,teljesen jok a 201 és a 206 os szobák, az erkélyt kb fél orát süti a nap és ezzel vége,nem kell klimát kapcsolni az ára elmegy cipurora,35 fok van nagyon jo a viz most épp jol hullámzik is,éjjel egykor indultunk vasárnap és fél négykor már lubickoltunk a sebességeket mindenhol betartottuk,meglátogattuk Jamaszt de még megyünk hozzá ha valamit üzentek akkor átadom neki ,két hét mulva haza megyünk