Sziasztok! Idén 14-szer megyek nyaralni Görögországba, de először Neo Poriba. Ha valaki tudna a Thassos házról valami személyes infót, azt nagyon megköszönném.
Busszal megyünk és az is érdekelne, hogy napernyőt vagy napsátrat (mondjuk ez befér a csomagba is elvileg) lehet-e a buszon vinni, és a kettő közül melyik hasznosabb kint.
Előre is köszönöm az infókat, üdv Andi
Rudiandi67!
Igen, lehet vinni napernyőt. Felengedik a buszra. A csomagtérben szokták a sofőrök elhelyezni. Mi is mindig viszünk. Nei Poriban is elegendő volt. Egyszerűen leszúrtuk a homokba.
szia Pinga! Ja, majd jovohetre megdumaljuk vmikorra a talit. Viszont 30-an Rapsaniban lesz elo gorog zene es ingyenes borkostolo, ha erdekelne. Este 9-kor kezdodik. Ti ugyis kocsival vagytok.
Hát mire valo a piac ha ott nem tudjuk megbeszélni a fontos dolgokat?
Tegnap este az evillionban élö zene volt,szépen végighallgattuk és borozgattunk,rendes töled hogy megemlited kocsival menjek borkostolora
Sziasztok
Érdeklődnék hogy az Isla stúdióról tudtok-e valami infót? Az idei nyaralás már letelt, Parálián voltunk, de jövőre ide szeretnénk menni nyaralni.
szio robcsi03. Csak annyit hallottam az Islarol, h. draga, es kicsik a szobak. Amugy a tengerparton van, de van olyan szoba, ahol a kilatas a kertre nez.
jelenleg szeptember van süt a nap is éppen de kimondottan hüvös van,az itteniek szerint ilyenkor még nem szokott ennyire hideg lenni,hát most mi ezt is kiprobáljuk,amennyire nem volt jo nyár otthon,az itteni sem annyira szuper mint általában több éve,de nekünk ez is nagyon jo,fürödni lehet és persze pihenni,a lidl-ben leárazás van,olcsobb a feta,nagyon fini igazi csirkehusbol panirozott falatkákat is adnak
Szia Jamasz
Köszi a gyors választ
Négy ágyas szobát foglaltunk és a kertre fog nézni
De sebaj, voltunk már olyan szobába
A legfontosabb tényező a fekvés volt, majd a légkondi, végül az ár. + elvileg adnak kölcsönbe kerékpárt is
De ha tudsz olcsó ilyen típusú apartmant szólj
Szerintem ez sem volt vészesen drága. Kocsival megyünk 9 éjszakára
Sziasztok! Idén 14-szer megyek nyaralni Görögországba, de először Neo Poriba. Ha valaki tudna a Thassos házról valami személyes infót, azt nagyon megköszönném.
Busszal megyünk és az is érdekelne, hogy napernyőt vagy napsátrat (mondjuk ez befér a csomagba is elvileg) lehet-e a buszon vinni, és a kettő közül melyik hasznosabb kint.
Előre is köszönöm az infókat, üdv Andi
Kedves Csarlsz!
Elnézésedet kérem, 14. alkalommal. Remélem nem követtem el túl nagy hibát. Bár bevállalnám 14-szer is
És köszönöm a hasznos infót is amit kaptam.