Anikó!
Nagyon jó utat kívánok és élményekben(persze csak pozitív) gazdag nyaralást!Remélem minden simán megy majd és nagyon jól érzitek magatok!
Vio
Andra | #43101 | 2007-08-29 12:40:15 | Válasz a #43100. hsz-ra
wéreb!
Nagyon szívesen, örülök, ha segíthettünk. Nekem is nagyon jól jöttek tromposék tanácsai.
Vio!
Megint végig néztem az albumodat és a te képeid is nagyon jók!!! Olyan fura, mert most már teljesen más szemmel nézem a képeket, mint mielõtt elindultunk.
Azért vannak neked pincéres képeid, nem is akármilyenek. Már nem is emlékeztem rájuk. Mármint a képekre.
Szia Andra!
Én is így voltam amikor hazatérés után néztem meg a Pargás képeket, már tudtam mi hol készült.
Hát igen, átmentem paparazziba.A barátnõim viccelõdtek is velem, hogy zoom-zoom.
Végre mindjárt indultok!
Nem tudom, hogy indulásig még "összefutunk-e", ezért szeretnék nektek nagyon-nagyon szuper nyaralást kívánni!
Vigyázzatok az úton, fotózz nagyon sokat és legalább olyan jól érezzétek magatokat, ahogy mi éreztük!
Aztán várunk vissza az élményekkel!
Ugye, hogy mennyivel másabb így nézni a képeket, mint mikor még ismeretlen volt a város? Úgy irigylem az Anikót, annyira visszamennék még mindig.
Jövõre szervezhetnénk egy Pargat imádók össznépi nyaralást.
Ugye, hogy mennyivel másabb így nézni a képeket, mint mikor még ismeretlen volt a város? Úgy irigylem az Anikót, annyira visszamennék még mindig.
Jövõre szervezhetnénk egy Pargat imádók össznépi nyaralást.
Ez jó! Zoo-zoom?
Ez már izgatás!!! Végignéztem a topicot Andra, s láttam a bekattanásod. Hát, most már kezdek én is ott tartani.
Andra | #43133 | 2007-08-29 15:53:37 | Válasz a #43113. hsz-ra
Köszi mindenkinek a jókívánságokat! Nagyon-nagyon izgulok, és szerintem én is teljesen más szemmel fogok mindent úgy nézni, hogy már láthattam a gyönyörû fotóitokat!
REmélem tudok még én is majd újat mutatni, ha visszaértünk. És remélem, hogy az jó sokára lesz!!!? Megállhatnak egy kicsit ott kinn nekünk az idõ!!
Nektek nem kell, hadd rohanjon a következõ nyaralásig!! Csak odakinn ne rohanjon!! De jó lenne!!!
Köszönök minden infót, szerintem hasznát fogjuk venni, és majd mindenrõl részletesen írok!!
gondolok is rátok sokat, hogy legalább lélekben ott lehessetek velem!!!
Kapott valaki értesítést arról, hogy a 2007.09.30-án reggel 8 órakor a pesterzsébeti Tescotól induló busz nem akkor indul, hanem 3:30-kor hajnalban, és a Hõsök terérõl?
Engem ma délelõtt értesítettek errõl telefonon, de nem tudom, hogy másokat is értesítettek-e vagy csak néhányan vagyunk, akiknek az indulási idõpontját megváltoztatták.
Ha vannak olyanok, akiket nem értesítettek, akkor biztosan két busz indul, az egyik hajnalban a Hõsök terérõl, a másik pedig az elõzetesen megadott idõpontban 8 órakor a pesterzsébeti Tescotól.
A Kecskeméten és Szegeden felszállok indulási idõpontja is biztosan megváltozhatott, ha õk is a Pestrõl hajnalban induló busszal mennek Pargára.
Ha valaki másnak is megváltozott az indulási idõpontja, kérem jelezze itt a forumon.
Judit! Köszönöm a jókívánságokat. Már tényleg elköszönni jöttem, mert holnap már nem valószínû, hogy lesz idõm ideülni! De majd kiderül azért még!
REmélem minden rendben lesz, kicsit bennem van a félsz, mert az ismeretlentõl mindig félek egy kicsit!! De azért várom is nagyon, majd gondolok rátok sokat, és hozom a fotókat!!!
Lehet, hogy már nem olvasod el a hozzászólásokat, de hátha:
még egyszer nagyon jó utat és szép nyaralást kívánok nektek!
Érezzétek nagyon jól magatokat!