Helló Csarlsz!
Jól emlékszel, van egy kis lift a házba, ami jól jön a nehéz bőröndök felvitelénél. Mi nagyon szerettük a Coral apartmant, mert csöndes volt, viszont egy kellemes kis esti sétával minden elérhető volt. Felszereltségét, és tisztaságát tekintve sem volt gondunk. Bár ketten voltunk, de 3 ágyas stúdiót kaptunk, ahonnan a teraszunkról oldalról ráláttunk a tengerre (no meg velünk szemben a susnyásra - de ez legyen életünk legnagyobb baja). De legalább a teraszunk előtt ott állt a gyönyörű, hatalmas pálmafa. Az utolsó nap volt lehetőségünk széjjelnézni több stúdióban, és a 2 szobás apartmanba is. Az egy 4 tagú családnak szerintem tökéletes választás.
Nekünk egyébként a Grandosok Papa John háza is tetszett, ott sikerült megnéznünk egy 2 ágyast (ott is van 4 ágyas szoba), az még egy új ház (nincs lelakva), nagyon jó állapotban van.
szia: Andi
A corallnak egyetlen hátrányát találtuk,a szobák amik a szállodákra néznek egy erösebb élö zenekor nagyon hangosak,el kellett mennünk éjjel sétálni mert nem lehetett megmaradni a szobában,de ez csak egy pénteken volt,amugy a hátso szobák az elsö emeleten kellemesen hüvösek,a nap soha nem süt be,az erkélyt is csak rövid ideig süti,wifi nem foghato ott a szobában,a szállodák szabad wifije gyenge,lementünk a bárhoz és ott neteztünk pár sex on the beach koktél kiséretében,nagyon finom,ha most van lent pesti jo lenne ha elhozná Vaia-tol a telefontöltömet mert elfelejtette visszaadni
Fiatalok mi ez a szükszavuság,nem nyaralt senki nei poriban az idén,nem égette meg a hátát senkinek az izzo nap,nem marta senkinek a szemét a sos tenger,nem ettetek lokomádét a parton és finom gyrosokat?
szia Pinga. Igaz en mar nem vagyok olyan fiatal, de meg mindig egeti a nap a hatam, es marja a szemem a sos tenger. Az igaz, h. lukumadest mar nem arulnak a parton, de gyrost meg eszunk.
Nem vagytok éhesek egy kicsit? Nézd meg mikor tettem fel a kérdést és mikor jött rá válasz
Lukumádét akkor sem árultak amikor ott voltunk,az utolso héten egy darabot nem hoztak de volt helyette nutellás fánk,az se rossz
szia Pinga! Nem tudom, melyik utolso hetre gondolsz. Itt most meg szupi ido van, a tenger is jo meleg, sot csut.-pentekre 30 fokot mondanak. Amugy meg az utolso magyar turistak tegnapelott utaztak haza.
Szia Jamasz,az utolso hét az amikor mi voltunk ott és a nyaralásunk utolso hete,most épp nálunk is nyár van,tudod olyan vénasszonyos,de nincs tengerünk hogy lubickoljunk egyet