Szia Pinga!
Korfun voltunk velük három ágyasba ketten nem számoltak csak két főt.Ki tudod számolni a kalkulátorral mennyi a két illetve a három ágyas két főre
Ha a coral apartmannál az árakra kattintasz kiadja a buszos és az egyéni árakat,alatta ott van a kalkulátor.Ugyan arra a dátumra először 2,majd 3,ágyas szobára 2 fő részére ugyan azt az összeget adta ki.Ha ez megfelel Neked katt az online foglalásra megkeresed a szobát és bejelölöd
Szia Gyulus
Ma fizetem én is,megint elkerüljük egymást mert mi aug 25 töl leszünk szept 8 ig a corallban,már majdnem papa john lett nekünk is,neked is kellemes ünnepeket meg persze mindenkinek
Remelem az iden mi is eljutunk az altalatok dicsert Nei Poriba.
2 eve Horvatba,Vir szigeten voltunk. Volt sok pozitiv es negativ elmenyunk is..
En tobbszor voltam Horvatba es Bibioneba,mindegyik elmeny volt de.........
2 eve a nyaralas utan megbeszeltuk a ferjemmel,hogy legkozelebb Gorog lesz az uticel.
A gyermekeink is nottek azota,az utat is jobban birnak
Sartit neztem meg,de meggyoztetek Nei Porirol.
Az anett tourstol kertem arajanlatot,mert nem tudom hogyan kalkulaljunk 2 felnott es 3 gyermek eseten(a legkisebb gyerkoc 4 eves). A szallasnal vannak igenyeink(pl. 2 szoba,legkondi,csondes es jol esne ha az erkelyrol latnank a tengert....). Remelem tudnak ajanlani szallast,bar ahogy olvasgattam a forumot,meg ketto irodat megkerdezek.ha jol tudom,tobb nincs is(?).
Sajnos nekunk az elo es utoszezon a suli miatt nem johet szoba,ezert a foszezon lesz,bar megfordult a fejemben egy nagyon augusztus vegi idopont is...majd elvalik.
Addig is remenykedem,hogy valoban tudjunk menni
Lehet badarsag,de arra gondoltam,hogy felreteves gyanant szerintetek nem erdemes mar most eurot valtani....?
Szia Rita
Mi tavaly voltunk a corallban a hátso szobákban,az idén sikerült elsö szobákra befizetni mert a hátsok zajosak a szállodáktol,most biztosan mégjobb lesz
Jamasz! Anettek valaszoltak. Julius vegen vagy augusztusba ,149.000 Ft. Augusztus vegen 10 el kevesebb. Ez a Dimitriszbe.
A grandtoursnal a Marianna vagy Kalliopiba lenne,hasonlo arban. Az appolotol meg nem kaptam valaszt.
Sajnos meg nem tudtunk foglalni igy elegge felek h lecsuszunk
...én nem mennék a Granddal 3 ekkora gyerekkel....nincs wc a buszon, és nekünk tavaly csak 3x álltak meg Pargáról hazafelé, oda 4x. Pedig az azért kb 1650 km...oda-vissza... De Pori jó választás sztem... Anettékkal mi is utaztunk, tökéletes volt, a gyerekek szerették a szállást is, és a helyet is, megjegyzem , mi is. A másik ,sztem menj be partnerirodába, foglalj az Apollonnál. Nekem sem válaszoltak, kikerestem ami nekem kellett, persze több lehetőséget, mert sok már foglalt volt...és fizettem tegnap.