Számlán van a vésztartalék,mi akik leginkább kocsival megyünk nem fogunk zsebben hordani több ezer eurot,ha valami miatt szükséges akkor veszünk ki automatábol,volt hogy annyi gyrost ettem hogy bizony kellett kivenni pénzt,hát ilyen ez a nyaralás
Így mulat egy magyar úr... Inkább befizet a lehető legolcsóbb elő- utószezoni, vagy leggagyibb szállásra, de bankautomatából veszi ki a pénzt, mert... Nehogy már több ezer Euróba kerüljön egy görög utad, ne kacagtass, kérlek...
Valojában semmi közöd hozzá ki miböl hogyan fizeti a nyaralását ezt jobb ha tudod,ki hogyan sporol vagy épp költekezik ez magánügy,automata volt a fö kérdés ennél maradjunk
Valojában semmi közöd hozzá ki miböl hogyan fizeti a nyaralását ezt jobb ha tudod,ki hogyan sporol vagy épp költekezik ez magánügy,automata volt a fö kérdés ennél maradjunk
Hát igen, van aki úgy érzi jól magát, hogy beszólogat.... azért sem foglalkozunk csak a pozitív dolgokkal hisz 2 év kihagyás után ( igaz busszal ) ismét megyünk
Köszönöm a válaszokat
"Pinga" nem ismerek rád, Mi ez a vitázás, Nyugi. Itt Nei Pori a téma, nem bankkártya, lidl meg a fene tudja mi? A tenger jó, a Gyros jó, a Mythos "jó"! akkor mi a probléma???
Szaisztok! Az után érdeklődöm, hogy Nei Poriban a tengerparton van-e lehetőség gyékényes, napernyős pocolásra. Csak a miatt érdekelne a dolog, mert sajnos már két tengerparti nyaraló helyen is beleszaladtam olyanba, hogy szó szerint elküldtek bennünket, amikor le akartuk rakni a gyékényünket. 12 éve voltam Nei Poriban, akkor még vígan működött a dolog, de sok idő telt el azóta és nem tudom most mi ott a helyzet. Még azt is szeretném megkérdezni, hogy csípős medúzákra közvetlen part közelben lehet-e számítani. (június 15-ével megyünk egy hétre) 4 éves gyermekemmel megyek kettesben, főleg miatta kérdezem. Válaszokat köszönöm.
Szia Henrietta!
Nem változott semmi azóta. nyugodtan le tudod tenni a gyékényed, a napernyődet bele lehet szúrni a homokba a parton, nem fognak problémázni rajta. max a rohangáló gyerekek rúgják rá a homokot a gyékényre, vagy vizesebb lesz ettől. De azt hiszem a nyaralás alatt,s a homokos tengerparton ez bőven belefér. Jó nyaralást kívánok. Ja-két éve nyitottak egy fánkos boltot, ahol 80 cent a fánk, igy a "fánkosbácsi"nál 2 euroért nem kell megvenni. Csupán pár perc séta az üzlet a parttól.
Üdv.
Szia Botocska! Köszönöm a gyors választ! A fánkkal nagyon felkeltetted az érdeklődésemet, ugyanis a kisfiam imádja és minden évben kemény EU-kat hagyok ott a fánkosoknál . Le tudnád írni, hogy pontosan hol keressem azt a sütödét? A medúzákkal kapcsolatban még várom az infókat. Köszönöm szépen!
Henrietta!
A térképet beillesztettem, a képet a link bemásolásával tudod megnézni. A medúzákkal kapcsolatban : elvileg Nei pori strandja hálóval védve van a medúzák ellen. De mi a strandtól dél felé, lejjebb találkoztunk pici medúzákkal. A búvárszemüveggel kimerítettük őket,megnéztük majd visszaengedtük. De kevés volt, nem kell aggódni miattuk.
Szia Botocska! Köszönöm az újabb gyors választ. Úgy látom, hogy szerencsénk van, mert a Grand Kaliopi apartmanja elég közel van a fánkoshoz. Más pék- cukrász sütik is vannak ott, vagy csak fánkot árulnak. Van gyrosos is a parti sétányon?
Szia Henrietta,
Gyrosos sok van érdemes feltérképezni más mint itthon de nagyon finom sőt van egy pzzéria ( 2012-ben még megvolt ) ahol látványosan nyújtják a tésztát, gyerekeimnek nagyon tetszett. Mi medúzával csak 1x találkoztunk vihar után még 2009-ben. De szúnyogírtó kellett.