kb. egy órája
Jo napot kivanok. Erdeklodnek, h. a Volanbusznak lesz-e iden is jarata Bp-Nei Pori utvonalon. Mikor indul az elso busz, es mennyibe kerul a jegy? valaszukat elore is koszonom udv.
3 perce
Kedves Gabriella,
Nei Pori-ba nem megy idén Eurolines járat. Athén végállomással viszont több más megállónk is van Görögországban. Ezeket itt láthatja: http://www.eurolines.hu/files/public/Menetrendek/2015-04-01/mr5972015-04-01.pdf
Ezekre a retúr menetjegyek 40 000 Forinttól vásárolhatók.
Reméljük azért tudtunk segíteni.
Üdv, Eurolines Hungary
Üdv ! segitségeteket kérném ,egyénileg utazunk nei poriba,és vhol olvastam hogy kilehet kerülni belgrád belvárosát egy elkerülő uton,járt már erre vki ??? nem lenne rossz időt sporolni Köszi !!
Sziasztok!
Tud valaki infóval szolgálni a Nei Poriban lévő Kaliopi apartmanról? Állítólag pár szezonban az Apollon Travel utaztatott oda, most átkerült a Grand Tours kínálatába. Ha valaki ismeri, írjon már pár szót róla. Köszi előre is.
Szia Ildi
Mi laktunk a kalliopeban amikor még az apollonnal voltunk,a bejárat feletti szobákban laktunk,rendben volt minden,de mintha még most is lenne az apollon kinálatában ez a ház csak talán drágább lett,a hütö kicsi volt a nagy dinnye alig fért bele
Szia! Nagyon köszi a választ. Az Apollon most nem utaztat oda, a Granddal megyünk augusztus 24-én., ők is először vették ki ezt az apartmant. Sehol nem találtam róla véleményt, ezért írtam ide.
Sziasztok! Mi is a Kaliopiba megyünk. Mi a kertre néző földszinti apartmant választottuk. Érdekelne, hogy milyen az a kert. A teraszról ki tud menni a gyermekem játszani a kertbe vagy nem a kert felől nyílik a szoba bejárata? Csendes helyen van a ház? Van a közelben bolt? Válaszokat előre is köszönöm.
Idén Platamonas-ban nyaralok. Egyénileg szeretnék Katerini-be vagy Larissába látogatni. Vonat, illetve busz jön szóba ahogy néztem. Vonattal gyorsabb csak azt nem tudom, hogy milyen messze van a belváros a vasútállomástól. Ez ügyben kérnék segítséget!