Sziasztok! Szeretnék valami infót a Kaliopi apartmanról. Június 30-tól foglaltunk ott apartmant,tavaly a Papa John-ba voltunk.Az szuper hely volt, remélem a Kaliopi is hasonló lesz. Sajnos a legfelső emeleten foglaltunk szobát,és utána tudtam meg,hogy az erkély felett már nincs semmi. Kicsit félek a nagy melegtől. Valaki,aki volt már ott írjon valami vélemény, még ha rossz is. Köszi
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni.
Keresgélek, hogy mégis hova menjünk idén nyaralni. Szempont, hogy a Meteorákhoz szeretnénk elmenni, gondoltam célszerű a közelben keresni valamit. Nei Pori jónak tűnik, csak az a baj, hogy augusztus elején tudunk csak menni, autóval, egyénileg és nem foglalunk szállást. Ez eddig nem volt probléma, Olympic Beach-en és Sartin. Szerintetek itt lehet-e találni így szállást?
Köszönöm előre is!
Sziasztok!
Autóval megyünk az idén Nei Poriba. Kérdésem, hova lenne érdes elmenni kirándulni?
A fakultatívokon már a korábbi években voltunk. Előre is köszi a választ.
Szia! Mi is a Kaliopiba megyünk, csak mi aug. 25-szept. 1 között! Mi tavaly a Mariannában voltunk. (Esetleg Ti is a Grand Tours-szal utaztok?) Nekünk a földszinten lesz a szobánk, az egyik az utca felé, a másik az udvar felé. Már nagyon kíváncsi vagyok... Neten keresgéltem, képek alapján elég jónak tűnik.
Úgyhogy engem is érdekelne, ha valakinek van első kézből információja.. Idén is kocsival megyünk (egyelőre Macedónia felé tervezünk), tavaly nem volt semmi problémánk, remélem idén sem lesz (**kopp-kopp**).
Mariannánál egyből a bejáratnál tudtunk parkolni, remélem, hogy ennél az apartmannál is lesz erre lehetőség.
Jön még valaki ebben a turnusban (akár autóval / busszal; akár utazási irodával / egyéni szervezésben)?
Szia! Mi tavaly Palaiopyrgos-ban megnéztük a kagylóházat, a bácsi nagyon aranyos volt, be is hívott minket; meg mutatott mindent (kimondottan szereti a magyarokat; több magyar emlék is van kirakva) majd a Pineios folyó és a tenger torkolatát. Nagyon közel van mindkettő Nei Porihoz és egymáshoz is, egy délutáni kikapcsolódásnak, kirándulásnak kiváló. Akár biciklivel is.
Platamonas-t, Katerini (Paralia)-t,Olympic Beach-et, Litochoro-t néztük meg, és autóval mentünk fel az Olymposra, magasabbra, mint a szervezett program keretében szoktak (legalábbis 2003-ban úgy voltunk, és emlékeim szerint túl magasra nem mentünk fel).
EGYÉNILEG! 4-en sokkal olcsóbban jöttünk ki, mintha fakultatívként mentünk volna, arról nem is beszélve, hogy mindenhol annyi ideig nézelődik, fényképezik az ember, ameddig csak szeretne.
Szia! Ha voltatok minden programon már, akkor csak lazítsatok. Este át kell menni Platamonasba.Ezt megteheted kisvonattal, gyalog, kocsival, s a kikötőnél leülni s hallgatni a zenét ,a forgatag hangját, enni egy kukoricát, gyrost.stb. Paraliára is át lehet menni,egy nap más strandon. Nei poriban a parton vagy a vízben elindultok lefelé. lehet tengeri herkentyűket találni./vigyetek kis halászhálót./
Sziasztok!
A parommal juliusba megyunk a Dora apartman egyik studiojaba. Esetleg aki volt mar ott ,tud nekem segiteni, hogy a konyha mennyire felszerelt? Elore is koszonom!