Nem voltam még Mórahalmon, de be ne akard már nekem mesélni, akármilyen szögedi is vagy, hogy hétfőn dél körül sok szerb indul hazafelé a fürdőből.
A kérdés ugyanis ez volt!
Azt viszont elhiszem, hogy főleg hétvégén délelőtt befelé, illetve délután kifelé okozhat gondot! Erről eddig nem olvastam, kösz az infót!
Egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek, biztos volt már róla szó, de hogy biztosan tisztába tegyem a dolgokat. Szerb, Makedón és a Görög autópályákon is fizetőkapuk vannak, jól tudom.
Illetve még annyi, hogy aki ment már kocsival Zakynthos-ra vagy Kefalonia-ra mennyi idő volt neki az út Kyllini-ig?
Értem,szóval az OMV kút után kell letérni?Akkor ezek szerint pár száz méterre van a határtól..de akkor meg miért nem megy mindeni arra a látják,hogy sor van?
Hali ! Aug. 1-11-ig töltenénk el mézes napjainkat Korfun / Sidarin / de lefelé is és hazafelé is + 1-1 éjszaka valahol Szaloniki körül. Kocsival megyünk és biztosan keresni fogunk egy párost útitársnak a költségek felezése érdekében, ha v.kiket izgatna a dolog,beszéljünk róla./plac@citromail.hu .Még jön velünk egy fiatal házaspár 2 éves fiú gyermekükkel,mi pedig az 50-es korosztályba tartozunk.Ha helyben foglaltok szállást,természetesen a közös utazgatás a szigeten egyértelmű. Természetesen 2 külön autóval megyünk ami a fiatalokat illeti.
Tapasztalatom:
Kifelé mehetsz bármikor, sem a magyar, sem a szerb nem foglalkozik a kiutazókkal.
Befelé reggel már tapasztaltam torlódást, ugyanis a magyarok viszonylag tüzetesen átvizsgálnak minden autót cigarettát és alkoholt keresve.
Nem, nem ott kell letérni, csak lehet! A másik út, amit Te írtál be az egy picivel rövidebb!
Az OMV kút szűk 2 km-re van a határvonaltól, közvetlenül az út mellett. Egy olyan csomópontban kell lejönni, ahol még el tudsz menni Tompa, vagy Ásotthalom felé is, ezért én célszerűbbnek tartom idáig elmenni és itt dönteni el a határátkelést.
Azért nem megy mindenki másfelé, ha itt sor van, mert
- nem ismeri a lehetőségeket (az ásotthalmi átkelő most indult be)
- nem 0-24-es az ásotthalmi átkelő
- ha nincs nyitva Tompa több, mint 1 óra plusz
Kela | #205651 | 2013-06-30 15:03:33 | Válasz a #205642. hsz-ra