Szia Kela!Igen tegnap voltunk az apolonnál 3 fös apartmant kértünk,és buszal mennénk mert nagyon drága a benzin!Mert rossztapasztalatod van az apartmannal kapcsolatban?
3 fös apartmant kértünk,és buszal mennénk mert nagyon drága a benzin
3 fő esetén már egy kisfogyasztású autó olcsóbb és jobb alternatíva lehet, mint a busz, különösen ha nemcsak egy ember vezet.
Busszal sokkal kellemetlenebb az utazás és ha ott az autó, akkor kint is összehasonlíthatatlanul szabadabb vagy. Buszos út esetén a csomagok is kisebbek lehetnek, ha a 3 főből 2 nőnemű, akkor ez különösen fontos szempont
Aranyosak vagytok Nincs bajom a Sithonosokal mivel még nem voltunk Sartin, csupán érdeklődtem hogy kint majd kikett kell figyelni vagy keresni
Üdv Anikó.
Bár két kiskorú gyermekem van 11-13 évesek Leoról pedig olvastam érdekes dolgokat de nem vagyok olyan ember aki hallomásból itél el másokat Inkább Kiváncsian várom találkozást Leoval MÁR CSAK 162 NAP
Kint ahogy leszálsz a buszról már ott fogadnak az idegenvezetők, akár Leo, akár Dóri vagy éppen Bence! Nagyon aranyosak, segítőkészek és mindenben tudnak tanácsot adni!
Mi idén Korfura megyünk, de a szívünkben Sartin nyaralunk
Kela | #199011 | 2013-02-14 18:24:46 | Válasz a #198979. hsz-ra
Szia Jázmin02!
Ahogy PierrKardán is írja már 3 személynél megéri kocsival menni. Nem beszélve arról hogy az "ÚT" az egy kulôn élmény. Legújabban mi nem megyunk EX. Van egy klassz hely már a gôrôg határon ahol megszállunk.
Nagyon kényelmesen, pihenôkkel megyunk oda vissza. A hely amit kinéztél, ha osztályoznom kellene nem adnák neki 1 csillagot sem, ha ôsszehasonlítm az én apartmanomval ami szintén 2 csillagval van feltuntetve , értékelve. Nem írtad az idôpontot mikorra tervezitek a nyaralást. Ha fôszezon, számolj úgy , hogy "JÓ " apartmanban , hármasban egy személyre, a parton a tengerre nézô szobában max. 25 EUR személy/éjszaka. Szia.
A Sartiból kivezető út negyedik kanyarja után (jobb, bal, jobb, bal) a második földút a tenger felé. Szív öbölnek hívják az alakja miatt. A gugli térkép műholdasa részletesen mutatja, látod az odavezető gyalogutat is.
Mi június 15-i turnussal indulunk Sartiba a Paris apartmanban fogunk megszállni 2 kisgyerekkel. Érdeklődnék tud e valaki bővebb infót a Paris családi apartmanjáról? Fotóknak is nagyon örülnék, de az info is boldoggá tenne. ))
Már jártam Sartiban 3 évvel ezelőtt a Michalis apartmanban, ha valakinek kérdése merülne fel én is szívesen válaszolok!
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni a döntésben, hogy melyik apartman jöhet szóba, melyiket válasszuk?
Öt éves gyerekkel mennénk, tehát nyugodtabb környezet, sekélyebb tenger szakasz közelsége és medence az apartman mellett.
Mivel kocsival mennénk, a központ távolsága az apartmantól, annyira nem lényeges, viszont a tengerpart ne legyen 2-300 méternél messzebb.
Nézegettem ugyan térképet, leírást stb, de ott inkább lefelé kerekítik a métereket is.
Az apartmannal kapcsolatban alap elvárás lenne: wifi, tv, erkély, klíma és hogy NE pótágyazható kétszemélyes legyen.
Kb ennyi. Találtam ugyan pár apartmant, de más a neten nézelődni és más a tapasztalatokat figyelembe véve választani.
Előre is köszönök minden segítséget.
Üdv
Csabika
Nagyon Jó ajánlat számotokra a Hotel Phyllis! A parttól 100m,a központtól kb.800m csendes nyugis és szép hely.A tenger pedig sekély/Beach/
A hotel kertjében medence.A szobák 2-3 és 4-5 személyesek.
A tulajdonosok segítőkész és barátságos emberek,családi hangulat.