Viszont olvastam valahol egy huszonvalahány személyes kis tengeralattjáróról, ami állítólag levisz a vulkán közelébe...próbálta már esetleg valaki ? Megvallom őszintén nekem eléggé megragadta a fantáziámat, de egyenlőre nincs több infóm a dologról. Jól jönne egy kis személyes tapasztalat.
Nem hinném... sztem akkor írtuk volna (én biztosan ). Pedig olvasgattam már Santoriniről eleget, de még csak nem is rémlik ilyesmi. Hol találtad az infót?
ezeket találtam: Vlychataból indul, kb. 25-30 méterre megy le, látni lehet róla a tangerfenéken néhány elsülyedt hajót, amforákat, egyebeket=Atlantis?,halakat etető búvárokat, a felszínen katamaránként mozog, kb. 50-60€-ba kerül, Atlantis Santorini1-nek hívják a hajót.
Néhány oldal:
Katt. Katt.
Katt.
köszi a friss infót ! Kár, hogy elköltözött, bár nekem is gyanús volt egy kicsit, hogy max.2007-es leírást találtam, ami talán a 2006-os élményeken alapulhatott...
Szia Asteri!
Jól láttad, hogy ismét Santorini az uticél, csak most először 1 hetet Naxoson töltünk. Kostiséknak átadjuk az üdvözleted, te pedig érezd jól magad Zakyntoson!
Utazik még valaki júliusban Santorinire?
Mi julius 18-án megyünk, Budapestről repülővel, Kamari-Hotel Alexandra Beach-1 hét. Santorinin most először leszünk, de rengeteg infót leszedtem a www.santorini.eoldal.hu-ról. Jó nyaralást mindenkinek!