Sziasztok! Segítséget kérek. Én visszaolvastam elég sokat, de konkrétan nem találtam, hogy mennyiért lehet kocsit bérelni. Úgy látom mindenki a robogót részesíti előnyben. köszi szépen előre is ha valaki válaszol
Szia.
Autót utoljára három évvel ezelőtt próbáltam meg bérelni, de nem jártam sikerrel. A megérkezésünk napján érdeklődtem, közölték egész hétre nincs. Amúgy 50 euro lett volna a napi dija. Egy dzsip lett volna, de olyan áron kínálták, hogy ott hagytam. A robogó egyébként szerintem jobb.
Szia Kszifiasz!
Köszi az infót! Hát ez elég drága . Akkor már inkább két robogó (3an vagyunk)! Bár még soha nem ültem rajta. De hát egyszer mindent ki kell próbálni
Szia nagyneagi!
Emlékszem rá, de most utána is kerestem, hogy ti tavaly az Iliasban voltatok, ezért lenne hozzád néhány kérdésem, de bárki más válaszát szívesen várom.
A 24-es apartman az az első vagy a második emeleten van? Földszintnek a járdaszint alatti szint számít? Az IBUSZ-nak földszinti és emeleti szobái vannak ott idén, a földszinti olcsóbb, ezért arra gondolok, hogy az a szuterén.
Meg tudnád mondani, hogy mely szobáknak van még két erkélye? És melyek a hűvösebbek?
A képeken úgy látszik, hogy a rezsónak van kis sütő része is, valóban olyan tűzhely volt?
Wifi van a házban? Van ahol nem írnak róla, van ahol azt, hogy külön fizetős.
Előre is köszönöm a válaszokat.
Megneztem az Ibusz honlapjat, es ezek nem azok a szobak, amiben mi voltunk. Az Iliasban 3 szint van, szuteren, magasfoldszint es az emeleti. A 24-es fent volt az emeleten. Az emeleten egyebkent 2 galerias es egy 2 fos kicsi apartman van, plusz a tulajek laknak ott egy nagyobb lakasban. Az Ibusz apartmanjai szerintem lentebb vannak, de hogy melyik szinten, azt nem tudom megmondani. Tavaly a szuteren szinten szerbek laktak, persze elkepzelheto, hogy most mar azokat is magyaroknak adjak ki. A magasfoldszinten lehetnek ilyen apartmanok, mert az egyikben egy csalad lakott, a masikban is tobben voltak. Szerintem csak a 24-es apartmannak van 2 erkelye.
A mi szobankban nem volt suto, csak villanyrezso. Wifi volt a hazban, ingyenes.
Irj, ha van meg kerdesed.
Udv: Agi