Én már voltam,sok minden nincs már nyitva teljes a nyugalom,persze 1-2 étterem ,motorkölcsönző,bolt nyitva van szóval el lehet lenni.Az idő nekünk 1 alkalom kivételével mindig jó volt,de ezt előre soha nem lehet tudni.Sőt 2 éve azért is nem fizettünk be egy gyors Sarti pihenésre mert az előrejelzések szerint sok-sok eső volt várható,és mint kiderül igaz is volt.
Információt szeretnék tőletek kérni Sartiról. Először is azt szeretném kérdezni, hogy Sartin nagy hullámok szoktak e lenni? Több mindenki írhat sőt örülnék, ha minnél több mindenki válaszolna mert úgy tudnék megfelelő információhoz jutni több ember több infó. Azért kérdezem ,mert én nagyon félek a hullámoktól nem szeretem őszintén szólva. Következő kérdésem az lenne, hogy hirtelen mélyül vagy van sekély része?Valahol azt olvastam, hogy Sarti beachen lassan mélyül. Akövetkező kérdésem meg az lenne, hogy Sarti beach mennyire van kiépítve? Vannak kajáldák, giroszos, bolt ahol be tudnék vásárolni vagy be kell mennem a városba? ,Ha jól olvastam 1,5 km Sarti beachtől. Főképpen azok válaszát várom, akik a közelmúltban jártak Sartin ,mert sok év alatt kiépülhetett Sarti beach is. A hullámokkal kapcsolatosan mindenki hozzá szólását várom. Nagyon szépen köszönöm mindenkinek kellemes estét!.
Ugyan én még nem jártam ott,de a fórumot vissza olvasva azt írják hogy időnként bizony vannak nagy hullámok!De!Vannak nyugis kis öblök ahol csendes a víz.Sarti beach-en elég sokáig be lehet menni,viszonylag sekély.
Ha akkora, amelyik állva ellep téged, akkor olyan csak ritkán van.
Ha már az is nagy hullám, amelyik 80 - 100 cm magas, akkor olyan nagyon sűrűn van Sartiban. Az öböl jellegzetessége miatt bizony általában jellemző az erős hullámzás és emellett a víz is gyorsan mélyül.
Ha nem szereted a nagy hullámokat, akkor Sarti nem a te tengerpartod
Sarti Beach-en kicsivel jobb a helyzet, de ha tényleg lassan mélyülő, alighullámos partot keresel, akkor pl. az Orange Beach, a Karydi Beach (illetve általában Vourvourou környéke) ajánlott. De szóba jöhet Toroni környéke is (Aretes Beach).
Sartiban sokszor ilyen a tenger (ha nem figyelsz, akkor könnyen feldönt a hullám)
Kedves Borzi! Mi tavaly voltunk először Sartin - és a párom nem tud úszni, így mi is így indultunk. Mi a "középső" részén voltunk Sartinak a faluban és ott olyan volt a part, hogy belementél és derékig ért. Párom miatt inkább lementünk Sarti Beachre - ott viszont órákig voltunk a vízben! A hullámok ott nem veszélyesek és vagy 100 métert is besétáltunk és még mindig csak derékig ért a víz! A part menti része nem tudom mennyire kiépült, mi egy "büfé" szerűségben tanyáztunk, pálmafás napernyővel és két napággyal ezt így lehet használni, ha fogyasztasz - 1 frappé és 1 korsó sör 6 euró volt (ha jól emléxem)
Én mindenképp ajánlom hogy Sarti minden részén fürödjetek, mert gyönyörű és nem kell a hullámokba belehalni! Tény hogy hatalmasak is tudnak lenni - mi ezt éppen hajókázás közben éltük át kicsit meg is viselte a gyomromat!
Narancspartot hülyeség kihagyni bárkinek is mert nemhogy gyönyörű, de wow! Ajánlom mindenképp - se hullám, se kosz, csak tiszta és gyönyörű víz! mi besétáltuk az egészet, úgyhogy ott se hullám, se semmi más, ott is büfé szól a zene!
Jó nyaralást, hidd el SARTi minden pénzt megér!!!!!!!!!
Csatlakozom az előttem szólókhoz.
Mi tavaly voltunk Sartin és amikor megérkeztünk mondták is (Leóék), hogy egész héten szeles lesz az idő, ezért várhatóak lesznek nagyobb hullámok is. Volt benne részünk.
Tényleg sokáig be lehet sétálni, viszonylag sekély a víz.
Narancspart tényleg gyünyörű és ott a a vízben biztosan nem fogtok csalódni semmilyen értelembe sem.
Az étkezés és a vásárlás miatt igazán ne aggódjál.
Borzasztó aranyosak vagytok nagyon köszönöm, hogy többen is írtatok, szeretem ezt a fórumot, csak jó tapasztalataim vannak itt, mindenki nagyon segítőkész. Ezek szerint tükör sima tengerre Sartin biztos nem számíthatok.Át gondolom ezt az utazást, de amúgy meg nagyon megszeretném nézni Sartit. Sarti nyaralók , még arra lennék kiváncsi ,hogy éttermek boltok vannak e Sarti Beachen köszönöm és tényleg ez a fórum él itt pedig még, csak április van super
Szia Borzi! Csak meg tudom erősíteni az előttem szólókat, Sartin általában fúj a szél és vannnak hullámok. Mi Sarti Beach-re csak fürödni jártunk naponta. Ha autóval mentek a faluban javaslom a szállásfoglalást, mert a környező helyekre el tudtok menni fürdeni, illetve itt sokkal jobb az étterem és bolt ellátottság. Nekünk bejött a kb. 5 km-re lévő Pralia Sykia, ahol számtalan öböl közül biztosan találsz egyet, ahol biztosan csendes a tenger és tömegnyomor sincs. Mi 2012-ben júliusban ellátogattunk a Naracspartra és nagyot csalódtunk. A tenger valóban szép, de olyan sokan voltak, hogy egy kis túlzással, csak állni lehetett. Na és az a bűz......... Persze nem a főszezonban, biztosan nagyon szuper hely. Tavaly Toroniba is ellátogattunk, itt nagyon csendes volt a tenger (miközben Sartin méteres hullámok voltak) és szerintem itt van a félsziget legjobb étterme (a játszótérnél, neve Leon). Mi háromszor voltunk Sartin (mindig júliusban) ebből az utólsó két évbe mindig fújt a szél, ennek ellenére nagyon klassz hely, vétek lett volna kihagyni. Üdv Lala
SZIA!Van bolt és kajálda is,a hullámok vegyesek,Sarti középső részén egész messzire be lehet menni,viharban természetesen itt is nagy hullámok vannak.Ne aggódj,Sarti jó választás,jól fogod magad érezni.
Sziasztok!
Régebbi hozzászólásban azt olvastam hogy a Baraccuda apartmanál lehet biciglit bérelni. Tudja esetleg valaki lehet ott még mindig biciglit bérelni ? Esetleg tudja valaki hogy mennyiért? A válaszokat előre is köszi.
Üdv: Anikó