Lesz valaki a corallban vagy máshol augusztus 25-töl szeptember 8-ig innen a forumrol? Huszadikát csak azért nem irtam mert akkor platamonban leszünk. Jamasz természetesen 21-én átmegyünk nei poriba mert egy rokonunk is épp ott nyaral de csak szombatig,még szeretnénk velük is találkozni
Sziasztok,
Tudja valaki hogy az Apollon mikor indít fakultatívot a Meteorákhoz ?? Illetve ha nincs megfelelő ruha, akkor azt ott tudnak biztosítani ugye ?
yakumo18! Információim szerint hétfőnként 6.30-tól 18 óráig megy a meteórák túra az Apollonnál. felnőtt ár: 20, gyerek 15 euro, 4 éves kor alatt ingyenes.
Mához két hétre indulunk!!!
Remélem mindenkit megismerek, akit az évek során megkedveltünk és megszerettünk az urammal!
Jöhetnek a kagylók, halak, rákok, csak szép sorjában.
Az idén megpróbálom elkészíteni a töltött báránycombot is. HÚÚÚÚ, ez aztán a feladat, de a fűszereket pénteken már meg tudom vásárolni a piacon, a báránycombot pedig A HÚSBOLTBAN. Tök jó lesz.
Jön még valaki aug.31-étől a Dorába?
Máris szeretek mindenkit!
Sziasztok!! Zefyrosban fogunk megszállni és már olvastam róla mindent csak azt nem találom ,hogy mekkora hűtő van benne. Vagy egyáltalán van -e???? Remélem valaki tud segíteni benne!!
Haho itt vagyunk a napfényes tengerparton,pár napot platamonban leszünk majd átmegyünk két hétre nei poriba,jött e még valaki ebben az idöben? Rengetegen jöttek platamonba nem is értem miért nem él az a topic
Szia Pinga!
Mi már szeptember 1-től a Dorában leszünk, bár valószínűleg a barátaidra gondoltál a kérdéssel.
Azonban ha meglátsz két vén nyugdíjast, mini bringával közlekedni, nyugodtan kurjants utánunk, szívesen megismernénk.
Az egyik bicaj régi orosz, piros. A másik elegáns, ezüst színű, az uram 60. szülinapjára kapta tőlem.
Üdv.