Sziasztok!
Tavaly 2hetet húztunk le az Alexandrosban.A dizsit egyáltalán nem lehetett hallani, tehát ezen nem kell izgulni.Valóban minden közel van 5-10 perces sétával elérhetõ minden bolt.Én kifejezetten örültem neki, hogy nincs a központban.Aki kocsival megy annak jó hír, hogy van elõtte hely parkolás szempontjából, illetve nincs nagy forgalom.
Szia Cilla!
Nem szeretem a zsúfoltságot és a tömeget sem. Csak az alvás miatt aggódtam, mert egyszer kifogtam, hogy a szomszéd telken egy kakas kukorékolt egész éjszaka, félóránként, reggelig. Szinte nem aludtam semmit, de most viszek füldugót! Szilveszterezni voltatok? Milyen volt télen? Vannak fotóid?
Szia Maci!
Az apartman jó volt? Úgy emlékszem meg voltál elégedve vele. Sajna nem kocsival megyünk. Valahol olvastam, hogy ebben az apartmanban lakók még árengedményt kapnak valamelyik szupermarketben, 10 %-ot.Errõl tudsz valamit? Strandolni merre érdemes elindulni?
Szia Anikó!
Úgy gondolom, hogy nem fogok csalódni azok alapján amiket olvastam. Csak kevés fényképet láttam Stavrosról. A kutyák, macskák nem zavarnak, szeretem õket. Sokan ezt írták zavaró tényként.
Ez a supermarket dolog nekem új!Nem tudok róla!Strandolni?Háát Asprovalta irányában ill. a kikötõ felé.A kikötõ mögötti rész inkább homokos, ami az apartmanhoz van közel, pedig inkább kavicsos.Mi idén viszünk szandit a tavalyiból okulva.(Szintén itt fogunk lakni, nekünk nagyon bejött mind a pecó mind Stavros.)
Apropó kuta meg macska!Lehet velem van baj pl: rossz a szemem vagy direkte negatívumokat nem akarom észre venni, de emlékeim szerint 1kezemen meg tudom számolni az általam látott ebeket ill. macskákat.Különben is mi a fenének megy nyaralni valaki, ha csak ilyeneket vesz észre?
Szia Maci!
Ez azért jelent valamit, ha ugyanoda fogtok menni. Gondolom alapvetõ edényzet van az apartmanban? Ha jól emlékszem a szupermarketes kedvezményrõl azt írta valaki, hogy a szobakulcs emblémáját kellett bemutatni a DIA üzletben, valamint, hogy a Cross discóba ingyen belépõt kaptak ebben az aparmanban nyaralók.
Szia Cilla!
Nem szeretem a zsúfoltságot és a tömeget sem. Csak az alvás miatt aggódtam, mert egyszer kifogtam, hogy a szomszéd telken egy kakas kukorékolt egész éjszaka, félóránként, reggelig. Szinte nem aludtam semmit, de most viszek füldugót! Szilveszterezni voltatok? Milyen volt télen? Vannak fotóid?
Szia Frézia!
A füldugó jó ötlet, bár arrafelé inkább a motoros kakasok zajonganak!
Télen is nagyon szép a tenger, a hangulata olyasmi mint a Balatoné amikor nincsenek túristák, kicsit kihalt minden. Az idõ általában kellemes, ha süt a nap akkor még kabát sem kell. Az idén viszont egyik reggel arra ébredtünk, hogy gyönyörû hófödte hegyek veszik körbe Stavrost, és Kavalába menet mesebeli havas tájakon jártunk, erre már nagyon régen vágytam! Állítólag ez ritka arrafelé.
Szilveszteri képeket találsz a fotóalbumban, Zsofka és Ani tette fel, az enyémeket megnézheted itt!