Szia fzsof! Mi tavaly hasonló módon terveztük, csak első hét NPori majd Sarti. Autóval Sartiból a szél miatt, szinte mindig máshova mentünk fürdeni. Sartitól délre kb. 5 km-re van Paralia Sykia. Itt van egy nagy strand, ahol ha túl nagyok a hullámok menjetek tovább a közvetlen tengerparti úton és egymást érik a szép öblök éttermekkel és nincs tömeg. Vagy tovább a főúton délre Kalamitsin nagyon szép strand van, igaz egy kicsit mozgalmasabb. Nagyon szép és nyugodt a tenger Toroniban, és a játszótérnél van egy kivaló etterem és az út végig paradés. Érdemes elmenni Neos Marmarasba is. Nekünk a Narancspart nem jött be, a tömeg, meg a bűz miatt, pedig szép hely. Üdv Lala
Én imárdom Sartit már 4 x voltunk utoljára 2006ban és idén is lehet , hogy ide megyünk egy barátnőmmel, de most kicsit elbizonytalanodtam az éjszakai élet hiánya miatt Akkoriban még azért volt éjszakai élet.
szerintetek érdemes így is oda menni? vagy hol van olyan északi üdülőhely ami szép is és nagyon az élet? Olympic beach pl milyen?
Paraliára semmikép nem mennék! elég zavaros ott a tenger. Meg semmi szépség nincs benne. Sarti az igazi csak a barátnőm bulis fajta és lehet, hogy így már nem lesz sok kedve Sartira menni. De lehet sikerül majd még rábeszélnem )
Mi is aznap indulunk,csak mi repülővel.
Néztem a tavalyi képeidet Pargáról, nagyon jók. Egyébként Pargán is ugyanakkor voltunk mint ti
És már nincs 50 nap se hátra!
Van tíz ujjad, s tök mindegy, melyiket harapod meg, fájni fog... A nyüzsgés és a bulizás miatt javasoltam (nem tudok róla, hogy lenne még egy hely Görögországban, ahol ekkora esti nyüzsgés és bulizás van). Valamit valamiért. Ott is lehet a széleken tiszta, nyugis strandokat találni (igaz némi gyalogtúrával, vagy oda kell szállást foglalni). Számos látnivaló is elérhető onnan kirándulásokkal. Nyaralóhely, s nem tipikus görög hely, de lehet fiatalon óriásit nyaralni, bulizni, ismerkedni. El kell dönteni, mi a fontosabb. Ha majd egyszer Görögország komolyabban is érdekelni fog a nyaraláson túl is, akkor lesz igazán nehéz a választás...
Szia Lililuca!
Úgy emlékszem nem rég még úgy volt, hogy Lefkadara mentek. Mi történt közben?
Szerintem, ha még teheted, inkább maradjon Lefkada, vagy Sarti. Annál "lejjebb" ne adjátok a bulizás kedvéért.
Kellemes , jó kis bárok mindenhol vannak, ahol ha összeakadtok valami jó társasággal biztosan jól fogjátok érezni magatokat.
Persze ez csak az én véleményem.
Nem is vagyok én már az a bulizós alkat. Azok az idők már elmúltak. Persze ebben egy férj és egy kislány is közre játszott Pihenni mennénk Sartira a barátnőmmel csak ő még a bulizósabb időszakában van azért is érdeklődök, hogy milyen lehetőségek vannak még, ha esetleg Sartit túl nyugisnak találná. De én sem szívesen cserélném le az olympos riviérával.
Szia! Éjszakai élet van Sartin!!!Csak az éjszakai élet nem este 7-kor kezdődik,hanem kb. fél 10-kor....Mi minden este kint voltunk éjfélig legalább,..és lépni nem lehetett a sok néptől.!!!
Szeptember elején voltunk és,szerintem egy szuper hely,mindenkinek csak ajánlani tudom!Az idén is visszamegyünk!
Mi tavaly az Annában voltunk. Tiszta,csendes,rendezett volt,a központi utcácska egy kellemes kis sétával (5p kb.) elérhető. Ott is van ingyen wifi hálózat ami elég gyengécske néha de a célnak épp megfelel. Nézd meg az albumom,van pár képem is!
szerintem Sarti úgy jó ahogy van
Mi tavaly minden este éjfél 1 körül értünk vissza a szállásra, addig nyitva van minden, mindenhol ember - tény hogy 11 körül nincs már hatalmas embersereg, de egyszer nem bírtunk úgy menni sehova se, hogy emberrel ne találkozzunk!
Szerintem bulizni, nyaralni, kirándulni, pihenni, kikapcsolódni feltöltődni a legjobb hely SARTI!!!!!!!!!
Had kérdezzek annyit kedves fórum társak, hogy sokan írtátok, hogy bűz van a Narancsparton. Mi lehet a látványtól el voltunk varázsolva, de én semmi bűzt nem éreztem! az tény hogy sokan voltak, de a látvány mindent felülmúl!
Mi május 20-án indulunk Nyíregyházáról a Granddal a Blue Sarti Apartmanba.
Esetleg tudsz valami infóval szolgálni a Sarti Beachről ( bevásárlás, boltok)