Ugye jól emlékszem ti a Blue Sartiban fogtok lakni? Én egy héttel később megyek az jó lenne, ha majd írnál infót meg a Blue Sarti alatti étteremről hogy nyitva lesz e, meg mennyire lesz messze a város énis oda fogok menni. Köszi
A Grand Tours Anna háza mintha a Kalóztanya mellett lenne. A Kalózhajó facebook oldalán friss képek vannak Sartiról. Nagy változások vannak készülőben...
A part menti út egyirányú lesz és parkolóval bővítik, épp ideje volt, főszezonban alig van parkoló + úgylátom lábmosó vagy zuhany is lesz kb. 20-25 méterenként hát ez se ártott már.
A part menti út egyirányú lesz és parkolóval bővítik, épp ideje volt, főszezonban alig van parkoló + úgylátom lábmosó vagy zuhany is lesz kb. 20-25 méterenként hát ez se ártott már.
Szia Gabrilosz !
Elkeserítelek de sajnos nem lábmosó , se nem szabadtéri zuhany készül , először én is arra gondoltam Hanem villanyoszlop ( szerintem) :-/ !!!
Sziasztok! Egy kis segizséget szeretnék kérni, egyik ismerösöm sátoral szeretne menni Sartira,de úgy gondolta hogy egy kis féreeső öbölrészen állitaná fel a sátrat.Az lenne a kérdésem hogy lehetne-e és hogy nem e szólna érte valaki?Segitségeteket elöre is köszönöm.
Sziasztok! Egy kis segizséget szeretnék kérni, egyik ismerösöm sátoral szeretne menni Sartira,de úgy gondolta hogy egy kis féreeső öbölrészen állitaná fel a sátrat.Az lenne a kérdésem hogy lehetne-e és hogy nem e szólna érte valaki?Segitségeteket elöre is köszönöm.
Sziasztok !
Az előttem szólóhoz ( jázmin 02 ) csatlakoznék .
Nekem is van egy kisebb baráti társaság , akik szeretnének menni Sartira
vad kempingezni .
Tőlem kérdezték meg , h nem e tudom , h lehet e ? Sajnos én nem tudom
Ha valakinek lenne véleménye erről , szívesen meghallgatom .
Sziasztok. Még az utazásunk tervezése stádiumában vagyunk. Szemezgetek egy kis nyugis apartmannal. Fotini Ház, "Az épület 2009-ben épült, Sarti Ófalu részében, kb:200 m-re a kedvelt homokos tengerparttól és kb:100 méterre a hangulatos, élénk központtól. A közelben helyezkedik el, a falu főtere, éttermekkel és ajándékokat kínáló boltokkal. Az épületben, 2-3 ágyas stúdió lakások találhatók, melyek modern, igényes és szép bútorokkal vannak berendezve. Kitűnő választás, ha valaki nyugalmas és csendes éjszakákat szeretne a nyaralása alatt. Minden korosztály számára ajánljuk!"
Volt már valaki benne? Vagy ismeri?
Nyugis helyre vágyunk, ugyanakkor ne legyen a messze azért semmitől.
Néhány kép
A narancspart és környéke ,sőt még a Sikia utáni elhagyott városrésznél is szinte minden öbölben állnak sátrak.A narancsparton van nudista,és nem nudista oldal is Konkrétan ennyire kis öbölbe is szinte mindenhol vannak "lakók"
Sziasztok! Idén nyáron Sartira megyünk nyaralni ez lesz az első görögországi nyaralásunk. Természetesen én is kíváncsi lennék árakra és a mostani körülményekre Szeretném kérdezni, hogy tudtok-e mondani valami tapasztalatot - véleményt a Papus Apartmanról? Előre is köszönöm
[quote="Kristi"]A narancspart és környéke ,sőt még a Sikia utáni elhagyott városrésznél is szinte minden öbölben állnak sátrak.A narancsparton van nudista,és nem nudista oldal is Konkrétan ennyire kis öbölbe is szinte mindenhol vannak "lakók"
Szia Kriszti !
Nagyon köszönöm a hozzászólásod , elmondom nekik és tegyenek belátásaik szerint !?
Még egyszer köszi és kellemes nyaralást kívánok neked .
Én nem akarok illúzió romboló lenni és mindenkinek a saját döntése, de mi tavaly Spanosba lakókkal voltunk több kiránduláson is , és hogy őszinte legyek nem mondtak nagyon "jobb" körülményeket, mint ami nekünk volt az Apostolosba. Anno mi is a Spanosba készültünk, de az majd 20ezerrel több fejenként, mint az apostolos. Így mi inkább az Apostolos mellett döntöttünk, mert az a kettőnkre eső 40.000 ft-ot inkább elkirándultuk!
De mondom, nem akarok senkit befolyásolni, de mi aszerint választjuk az apartmant, hogy aludni kell. Mert egész nap kirándulunk fürdünk.
Egyébként tényleg szép a Spanos, de kívülről, ahogy egymás mellett vannak a sorba, kicsit elüt a "modern" stílusa miatt!
Ma 12 órától (magyar idő), indulnak Sarti webkamerái!
www.sartikirandulas.hu/sartilive.html
Egyelőre csak Facebook fiókkal lehet majd megtekinteni!
A nap folyamán többször indítjuk a hordozható kamerákat is!