Nei Pori
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 878 879 880 ... 901 902 903   >
Üzenet
  Keltor | #238540 Üzenet | 2016-05-08 10:09:46 |
Sajnos idénre kialakult hogy Kefaloniát még halogatni kell.De kérdésem az lenne mivel itt sokan jártatok már mindenfelé,igy 5 lehetőségünk lenne. Tudom nem kifejezetten ideillő téma de itt sok világot járt ember akad:)
1.Thassos - Pontios Apartman (Apollon Travel buszos) Skala Potamias
2.Nei Pori - Villa Niovi (Apollon Travel buszos)
3.Lefkada - Akti Apartman (Apollon Travel buszos) – Nidri
4.Parga – szállás még nincs kinézve (Apollon Travel buszos)
5.Zakythos – Laganas – Villa Kambasis vagy Residence Blue Waves (HolidayLines buszos)

A szigeteken persze tervezünk autót bérelni is.
Szeptember eleje lenne 1 hét.
Melyikről tudtok valamit? Ki melyiket ajánlaná? Milyenek a tapasztalatok? Autóbérlést hol érdemes ahol lehet a szigeteken? Időben mennyi kb?
Illetve utána nyilván gyűjtés jövőre Kefára:)
  Tklarcsi | #238641 Üzenet | 2016-05-10 19:22:12 |
Sziasztok!
Nei Poriban milyenek az árak?
Boltok? Boltban, zöldségesnél lehet e kártyával fizetni???
Éttermek közül mit ajánlotok?
  Gtunde | #238645 Üzenet | 2016-05-10 20:38:57 |
Szia Keltor!

Tassoson kivül mindegyik emlitett helyen jártam, Nei Porit nagy ivben kerüld el, életem legnagyobb tévedése volt tömegnyomor, koszos viz stb... Ami leginkább tetszett az Zakynthosz idén újra oda megyünk. Lefkadan mi is Apollonal voltunk az is szuper volt, és Parga is szemet gyönyörködtető, innen a Paxos- Antipaxos kirándulást nem szabad kihagyni. Bármit csak Neiporit ne!
  AGICA2 | #238664 Üzenet | 2016-05-11 11:42:51 |
....hát ezzel azért én vitába szállnék, mert ez szerintem nem így van. Én is jártam már mindegyik helyen, és valóban merőben ellentétesek a helyek, de hogy a víz koszos lenne Porin???? Nem igaz. Lassan mélyülő csodaszép kék víz van ott, és homokos part.
Tömegnyomor meg azért van, mert az emberek többsége szereti ezt. A nyaralási szokások, igények mások. Kisgyerekkel tökéletes, idősebbeknek tökéletes. Persze, nem Parga, nem Thassos, de én sosem utasítanám el így, kerek perec. Bevallom, Poriba 4x mentem vissza. Miért? Pont, mert jó volt, passzív pihenős, evős, ivós , piacozós nyaralások voltak, sok-sok buszos fakultatívval. De ez az én véleményem.... de másik topikban jeleztem én is, az én választásom a listádból Parga lenne:)
  Kovacsgyula53 | #238665 Üzenet | 2016-05-11 13:11:29 | Idézet innen: #238664
AGICA2 írta:
....hát ezzel azért én vitába szállnék, mert ez szerintem nem így van. Én is jártam már mindegyik helyen, és valóban merőben ellentétesek a helyek, de hogy a víz koszos lenne Porin???? Nem igaz. Lassan mélyülő csodaszép kék víz van ott, és homokos part.
Tömegnyomor meg azért van, mert az emberek többsége szereti ezt. A nyaralási szokások, igények mások. Kisgyerekkel tökéletes, idősebbeknek tökéletes. Persze, nem Parga, nem Thassos, de én sosem utasítanám el így, kerek perec. Bevallom, Poriba 4x mentem vissza. Miért? Pont, mert jó volt, passzív pihenős, evős, ivós , piacozós nyaralások voltak, sok-sok buszos fakultatívval. De ez az én véleményem.... de másik topikban jeleztem én is, az én választásom a listádból Parga lenne:)

Én meg 20, az az húsz alkalommal voltam Nei Poriban! Szerintem ki kell próbálni. Ilyet még nem olvastam, mint az előzőekben!!! "gtunde" - tól!!!
  Csarlsz | #238667 Üzenet | 2016-05-11 14:54:59 | Idézet innen: #238664
AGICA2 írta:

Egyetértek AGICA2-vel! Annyit tennék csak hozzá, hogy Nei Pori nagyon jó kiindulási kiinduló pont a Meteorákhoz, Olymposzhosz is.
  Keltor | #238670 Üzenet | 2016-05-11 16:41:43 |
Ötlenek nem vetem el azért persze,nézelődök mindenfele...
  AGICA2 | #238679 Üzenet | 2016-05-12 07:38:06 |
Igen, igen:) Ezt írtam én is, innen mentem el az összes fakultatív kirándulásra. Szuper kiindulópont, és nem tudom miért, de innen is volt mindig a legolcsóbb. Még gondolkodom egy októberi Nei Porin is talán... icon_biggrin.gif
  Gtunde | #238681 Üzenet | 2016-05-12 10:19:27 |
Nem akartam megsérteni a Neipori rajongókat,de sajnos mi elég rossz időt fogtunk ott ki, néhány viharos nap után a viz lehült, és sok tengeri fű, meg madártoll sodródott partra, de taálkoztunk a vízben barackmaggal és tisztasági betéttel is , tény hogy maga a falu szép és tiszta sok üdülő helyel ellentétben itt szélesek az utcák és nem okoz gondot az autóval közlekedés és parkolás. De nem is lehet összemérni egyik szárazföldi nyaralóhelyet sem a szigetekkel, mivel változatosabb minden.
  AGICA2 | #238682 Üzenet | 2016-05-12 11:00:30 |
így már kissé korrektebb a bejegyzésicon_smile.gif Értjük, mi nem tetszett.
  Keltor | #238772 Üzenet | 2016-05-15 21:58:19 |
Üdv,Autóval kb mennyi idő alatt lehet ide lejutni ?
  Kobobe | #238773 Üzenet | 2016-05-16 00:21:31 | Válasz a #238772. hozzászólásra Előzmény #238772
Röszkétől kb 14 óra volt az út.
  Retgyuri | #238781 Üzenet | 2016-05-16 13:21:19 | Idézet innen: #238772
Keltor írta:
Üdv,Autóval kb mennyi idő alatt lehet ide lejutni ?

A GPS szerint Miskolctól kevesebb mint 13 óra. Ebben persze nincsenek várakozások a határokon, és nincsenek pihenők.
Valójában (szintén Miskolctól) 14-15 óra.
Mi az elmúlt évben utaztunk Miskolctól Neos Marmaras-ba (ami legalább 2 órával több, mint Nei Pori), 16 óra volt az út, de mivel éjszaka mentünk, 2-szer megálltunk kb 30-40 percre pihenni és még néhányszor rövidebb időre tankolni, kávézni. Általában 110 km/órával mentünk.
  Keltor | #238811 Üzenet | 2016-05-17 17:09:28 |
Koszonom az infokat,egyre jobban hajlunk arra hogy sajat kocsival menjunk.Csak szallast kell kinezni illetve az uti koltseget kell kikalkulalni.
  Kovacsgyula53 | #239174 Üzenet | 2016-05-30 05:32:17 |
Hoztam valamit....
Sziasztok. Hoztam nektek valami nagyon igazat ! ----------Ha valaki egyszer eljut Görögországba, beleszeret s visszatér.. egyszer- ötször, tízszer, sokszor...- viszi a gyerekeit, és majd azok is viszik a gyerekeiket. A szívedben marad a meleg, az emberek mosolya, a szeretet, a finomság. S hazatérsz, mert itt a hazád, de a lelked... visszavágyik..- mert hűsít a tenger, bőrödet melegíti a páratartalom, s csak úgy egyszerűen beleszerettél egy országba, ahol az egyszerűség egyszerűség maradt, ahol a kétkezi munka nem szégyen, s ahol a gyerekeknek még van gyerekkora. Ahol nem kapnak agybajt, ha nincs wifi, s ahol öt napig is felvesznek egy nadrágot, s abban ücsörögnek a parton. S nem kell gazdagnak lenned.... .. pontosan .. inkább "üresen" kell érkezni, hogy a sok csodával csordultig teljen a lelked.-----
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 878 879 880 ... 901 902 903   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu