Andra! Köszi az információt a Sakis elhelyezkedésérõl. Még egy hét és mi is elutazunk Pargara, remélem minden rendben lesz. Az egész év alatt lehet, hogy nem sétálunk annyit, mint majd Pargan, de ránk fér, csak a férjem térde bírja. Még szeretnék információt kérni - a beszámolód és a fényképeid alapján - érdekelne a hazainduláskori várakozás, azt írtad, hogy az indulásig jól el tudtátok tölteni az idõt (most nem emlékszem pontosan a hely nevére), ezt felajánlották, vagy saját felfedezés volt.
Úgy irigyellek, hogy te is mindjárt ott leszel ezen a csodás helyen!!!!
Biztos, hogy sokat fogtok sétálni, de hidd el, hogy ott ez nem fáradtság.
Reggel 9-kor kellett elhagyni a szállást és ha a képeimet nézed, a Sakisnál van egy nagyobb tér fotózva, ahol az autó áll, ott hátul volt egy kis nyári konyhaszerûség, ami fedett volt. Ott elõtte raktuk le a csomagokat.
Értünk görög idõ szerint fél 5-kor jöttek. Ahogy a város felé elindulsz és kiérsz az autóútra, nem jobbra kell elindulni, hanem balra. Közvetlen ott van a Mango Club nevû hely, ahol a koktélos képeket is készítettem.
Lehet inni, enni, az árak kb. olyanok, mint a városban.
Mi ott pancsoltunk egész nap a medencében. Van wc, zuhanyzó, öltözõ is, úgyhogy indulás elõtt ott simán át tudtok öltözni és esetleg elõtte le is tudtok zuhanyozni.
Hangosan szól a zene náluk, meg fogjátok ismerni.
Nagyon szuper hely, mi sajnáltuk, hogy csak ekkor jöttünk ide. Egyik este élõzene is volt náluk, még táncoltak is a vendégek.
De a környéken van még másik medencés hely is, amit fogyasztás ellenében használhattok. Volt, aki egy üveg ásványvíz mellett egész nap a medencében pancsolt.
Itt a Mango Clubban volt gyerek medence rész is. Szuper hely, csak ajánlani tudom.
Egy kis üveg kóla 2 euró és az a rostoslé, ami a fotómon van, az is 2 euró volt. Lehet hamburgert, szendvicset, palacsintát kapni, reggelizni is lehet ott.
H.Apci!
Szép az a hely amit kinéztél magadnak, de csak akkor válaszd, ha bírod a zajt. Arra felé nagy a nyüzsi éjjel-nappal.
Én áldásként éltem meg, hogy az olivák voltak a szomszédaink.
Andra | #43546 | 2007-09-03 09:30:26 | Válasz a #43544. hsz-ra
urbia!
Mi is áldottuk az eszünket, hogy a Sakist választottuk. Olyan jó csend volt, nyugodtan lehetett aludni.
Amit h.apci kinézett, szuper helyen van, mert tényleg minden a közelben van, de szerintem is nagyon zajos hely. Bár van, akit ez nem zavar.
Szia Andra!
Biztos van akit nem zavar, igaz az egésznapos túrák, és esti séták után nem nagyon kellett altatni, de jó volt reggel kiülni, csend volt nyugalom, jókat kávézgattam. Jó kis nyugis hely volt. Esténként is mindig ott beszélgettünk a magyar szomszédokkal, megosztottuk az élményeinket. Úh már megint "honvágyam" lett.
H.Apci!
Szép az a hely amit kinéztél magadnak, de csak akkor válaszd, ha bírod a zajt. Arra felé nagy a nyüzsi éjjel-nappal.
Én áldásként éltem meg, hogy az olivák voltak a szomszédaink.
Nem zavar az efféle zaj. Aludtunk már Paralia fõterére nézõ szobában is (a templom mellett), ott aztán volt esti nyüzsi...
Akkor ez neked a megfelelõ hely. Mindenhez közel vagy. Szerintem onnan sem annyira gáz a valtosi strand. Mi nap mint nap végig sétáltunk, többször is és megint megtenném, csak ott lehetnék.