Szia 19821220!Nekem mindegy mikor talizunk én csak adtam egy ötletet.Nekünk jó a vasárnap is,ha másnak is megfelel.A cédula az asztalon is ok.Akkor maradjon az Ovelix vagy van más ötletetek?
Szia 19821220!Nekem mindegy mikor talizunk én csak adtam egy ötletet.Nekünk jó a vasárnap is,ha másnak is megfelel.A cédula az asztalon is ok.Akkor maradjon a Relax vagy van más ötletetek?
Szia Gagu!
Mi is a Parisban fogunk megszállni.De mi csak szeptemberben.Én is kértem itt infót, de senki sem reagált rá.Éppen ezért szeretnélek megkérni, hogy ha készítesz fotókat az apartmanról és környékérõl, küldd el majd légyszi nekem.Kíváncsi vagyok milyen lehet belülrõl is és hogy milyen helyen van.Az email címem: agica978@citromail.hu
Elõre is köszönöm!
Sziasztok!
Tud valaki valami infót Sartin a Spanos Appartmanról???Ott foglaltunk szállást július közepére,de a katalógusban csak látványterv képe volt,mert hogy állítólag idén tavasszal készült el. Kicsit aggódunk, remélem tényleg fölépült.
Persze, majd küldök képet. Nagyon kiváncsiak vagyunk az apartmanra, mert ahol keresgéltem, mindenhol csak egy kép van fenn róla.
Már csak 1 hónap és megyünk.
Köszönjük a meghívást, remélem ott leszünk a találkozón. A vasárnap nekünk is jó, bár nekünk minden nap jó. Én a párommal megyek Sartiba, és a kis jövevényünkkel. 30 év körüli fiatalok vagyunk, Pestrõl indulunk és kocsival fogunk érkezni. Bár elõbb Stavrosba megyünk egy hétre, ha nem fogok írni, akkor nem igazán tudtam a fórumra csatlakozni. A névkiírós az egy jó megoldás. Ha lehetne még a héten döntsük el, hogy hol lesz, akkor biztosabbra tudunk mi is odamenni.
Nekünk nagyon bejött az apartman. Most a Stelitsa-ba megyünk. Na arról viszont én nem tudok semmit. Valaki esetleg?
Szia Gagu!
Köszönöm, hogy küldesz majd képeket. Én is azért próbáltam érdeklõdni, mert mindenhol csak az az egy kép van és ezenkívûl semmi.Mi csak azért választottuk ezt az apartmant mert amiket kinéztünk, mind foglalt volt.A végén már ráböktem egyre, hogy akkor most már mindegy ez lesz és kész.remélem nem nagyon gáz.Én inkább attól tartok, hogy nagyon a központban van és emiatt zajos lesz a környék.De érdekel a berendezés is.Ámbár úgyis csak aludni járunk csak oda.Jó nektek, hogy nemsokára mentek.Mi Augusztus 5-én indulunk.Az még olyan messze van...
Hol lesz akkor pontosan a találkozó? és hányadikán? Azt megjegyeztem, hogy 8kor Majd lehet hogy arra sétálunk, de azért nem mondom biztosra, mert lehet hogy kirándulni fogunk vagy valami....
Hello,
Most olvasgattam, hogy ti is június 20-án mentek Görögbe. Mi is akkor megyünk (két gyerekkel 10éves és 2,5éves, mi pedig 30-as korosztály vagyunk). Látom "bevagy sózva", mivel elõször mentek. Tavaly így voltunk mi is, de minden nagyon jól sikerült.
A kajáldák közül az Ovelix, az Avra, a pizzéria ami nekünk bejött.
Mi a templom mellé a Vasso-ba megyünk az ófalu részre.