Rodosz
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Dodekániszosz
<   1 2 3 ... 88 89 90 ... 151 152 153   >
Üzenet
  Ildoci | #145248 Üzenet | 2010-07-22 08:24:34 |
Sziasztok!Valaki hallott már az Elpida Beach Studio-ról Falirakiban?Köszi előre is!!!!!
  Pongracz13 | #145343 Üzenet | 2010-07-22 14:29:40 |
Sziasztok!
Az idén mi is Rodoszra szeretnénk menni. Az Irene Palace Hotelt néztük ki. Volt már ott valaki? Milyen az ellátás és a szálloda? És mennyire nyüzsgő a környék? Nem akarok rengeteg tavernát és boltot, de azért azt sem szeretem, ha nincs a környéken semmi.
  Ferrari | #145388 Üzenet | 2010-07-22 16:35:54 |
Szia Pongrácz 13 !

Szerintem Kyra ott volt, talán tegnap jött haza, remélhetőleg bejelentkezik és akkor biztos válaszol a kérdésedre.
  Pongracz13 | #145389 Üzenet | 2010-07-22 16:38:09 | Válasz a #145388. hsz-ra Előzmény #145388
Köszi! Remélem én is. És gondolom képek is lesznek. Nagyon kíváncsi vagyok erre a szállodára. A gyerek miatt választottuk. De még nincs lefoglalva. Nem tudok dönteni.
  Ferrari | #145392 Üzenet | 2010-07-22 16:51:06 |
Ők is gyerekkel voltak, én is nézegettem és jónak találtam de azért várd meg a Kyra véleményét, hiszen a személyes tapasztalat többet ér.
  Kyra | #145804 Üzenet | 2010-07-25 19:50:30 |
Üdv mindenkinek!!

Helló Ferrari! icon_smile.gif

Küldtem privit! icon_smile.gif

Szia Pongracz 13!

Igen, jól tudja Ferrari az Irene Palace-ban voltunk! Nagyon tudom ajánlani! Kitűnő szálloda! A személyzet nagyon barátságos és kedves! Az ellátás pazar! Az animátorok tündéri csajok! Kiemelném Tóth Dórit aki végtelenül rendes és segítőkész örökvidám tündéri lány!!!
Ennyi jót talán még soha nem írtam itt a Hellaszon! Akik régi fórumtagok azok ezt igazolni tudják! icon_lol.gif
Szívesen válaszolok a kérdéseidre akár itt a fórumon akár priviben!
  Ferrari | #145807 Üzenet | 2010-07-25 19:58:52 |
Szia Kyra!

Küldtem privit, de látom már itt is válaszoltál.

Örülök, hogy jól sikerült a nyaralásotok!
  Pongracz13 | #145812 Üzenet | 2010-07-25 20:14:56 | Válasz a #145804. hsz-ra Előzmény #145804
Szia!

Köszönöm a válaszod. Nagyon vártam. Még nem foglaltuk le a szállást, de úgy tűnik ezt a szállodát választjuk. Már nagyon várjuk. Utoljára 2007-ben sikerült görög szigetre utazni és már hiányzik.
Csak annyi a bajunk, hogy a repülő lehetetlen időpontban indul és leszáll Krétán. Sokkal hosszabb így az út? És reggel mikor kaptátok meg a szobát? Gondolom nem tudták azonnal átadni a kulcsot a hajnali időpont miatt. Visszafelé már nem kellet Krétán leszállni ugye?
Autót szeretnénk bérelni pár napra, de Rodoszra busszal terveztük bemenni. Van erre lehetőség? Milyen távolságra van a megálló és mikor indul vissza Rodoszról az utolsó busz? Van valahol menetrend? Bár lehet, hogy Ti nem is buszoztatok. És mekkora település Kolymbia? Azért valami kis "éjszakai élet" van ugye? Csak amennyit sétálgat az ember vacsora után. Esetleg egy jó frappét meg lehet inni, mert az gondolom nincs benne az AI ellátásban.
Bocs, hogy ennyit írok, de már alig várom, hogy ott legyünk.
  Firkamano | #145818 Üzenet | 2010-07-25 20:56:23 | Válasz a #145812. hsz-ra Előzmény #145812
Sziasztok!

Mindenkinek ajánlom a Telhinis hotelt.

booking.com oldalon foglaltunk, extra olcsó volt, reggelis, és nagy medencés.

Tényleg ajánlani tudom, mi nagyon jól éreztük magunkat ott is, na meg a szigeten is.

Majd töltök fel albumot.

Ja, és a Tsambika strandot nem szabad kihagyni, ott vizibiciklit kell bérelni, 10 euro 2 főnek egy óra, és a strand bal oldalán található. Meseszép ott a szikláknál a víz icon_smile.gif
  Kyra | #145860 Üzenet | 2010-07-26 09:15:07 |
Helló Pongracz 13!

A repülő csak visszafelé száll le Krétán az odaúton nem. A szobát mi 9:30-ra kaptuk meg. De voltak akik azonnal megkapták mert 7 szoba átadásra kész volt. Sokan mentünk ebbe a szállodába. Egy busz szinte tele volt.
A takarító személyzet előtt le a kalappal mert mindent megtettek annak érdekében, hogy a szobák minél előbb átadásra kerüljenek! Sok éve járjuk Görögországot de ilyet még nem tapasztaltunk egy helyen sem! Kora hajnalban már mindegyikük benn volt és eszeveszett módon takarított!

Az autóbérléssel kapcsolatban:

A szállodán belül is van egy cég akik ezzel foglalkoznak. NE béreljetek tőlük!!
A fickó jópofa de megbízhatatlan és nincs a cégnek teljes körű biztosítása!
Egy nagy család 2 autót bérelt tőle az egyik autót átadta aztán eltűnt órákra! Szegények nagyon dühösek voltak. Így járt ezen a reggelen egy francia család is. Gondolom nem ez volt az első eset!
Mi a Rodos Cars nevű cégtől béreltünk egy Nissan Micrát 65 Euróért 2 napra. Több irodájuk van Kolymbiában az egyik nem messze a szállodától csupán a főbejárattal szemben lévő kis úton kell néhány métert mennetek! Megbízhatóak és szeretik a magyarokat! Az irodavezető (egy nagydarab pasi) beszél pár szót magyarul!
  Kyra | #145862 Üzenet | 2010-07-26 09:25:35 |
A busszal kapcsolatban:

A szigeten jó a buszközlekedés.Két busztársaság működik. Egyik a keleti oldalon a másik a nyugatin. A szállodában a recepciónál van menetrend. Mi nem mentünk busszal így erről többet sajnos nem tudok.

Az autóútjaik (a mieinktől eltérően icon_rolleyes.gif ) kiválóak! A görög sofőrök viszont elmebetegek! icon_lol.gif Az indexet nem ismerik, eszeveszett módon hajtanak és letolnak az útról ha nem igyekszel. A legalapvetőbb szabályokat sem tartják be! De a görögök már csak ilyenek! icon_wink.gif Így kell elfogadni őket.
  Pongracz13 | #145878 Üzenet | 2010-07-26 11:08:49 | Válasz a #145862. hsz-ra Előzmény #145862
Igen, ismerjük mi is a görög stílust a vezetésben. Mi sem először járunk szigeten. De itt Rodoszon még nem voltunk. Ez az utolsó felderítetlen terület. Már nagyon várom. Maga a település milyen? Mekkora nyüzsi van?
A bérléssel kapcsolatban köszi a tanácsot. Mi is 2 napra karunk autót bérelni, de gondolkozunk, hogy Rodoszra busszal kellene bemenni, mert a parkolás főszezonban nem lehet könnyű. Koson is buszoztunk és nagyon kényelmes volt. És volt amikor taxival is közlekedtünk. 3 km kb. 5 euro volt.
Gondolom Rodoszról Kolymbiába kicsit drágább lehet icon_lol.gif
Ha vannak képeid szívesen megnézném. És még valami a szállodáról? A szobák milyenek? Mert valaki egy másik fórumon azt írta, hogy a gyerekágy kicsit gáz volt és a fürdőszoba is rossz állapotban volt. Vagy ez is olyan, mint az összes többi szálloda? Mert mi nem nagyon látunk különbséget az eddigiek között.
  Kyra | #145950 Üzenet | 2010-07-26 16:14:37 |
Helló!

A szállodától nincs messze Kolymbia központja. Sok üzlet, taverna van itt. Figyelmetekbe ajánlom a Zeusz Market-et, itt voltak a legjobb árak.

A taxi ára kb. 1 Euro/km. Az idegenvezetőnk mondta. Mi egyszer sem utaztunk taxival.

A tengerparton fizetni kell a napágyért 4 Euro/ napágy/nap! Ha délben felmentek a szállodába és nem tesztek a napágyra törölközőt akkor újra ki kell fizetned amikor visszatérsz. A tengerparti rész nincs a szálloda tulajdonában.

A gyerek ágyával nem volt gond. Feltöltöttem a képeket. Nemsokára meg tudod nézni!

Még valami: A szállodának van egy kicsi állatkertje is! Egy szarvas, csacsik,birkák és két póni van itt. A játszótér mellett nyusziketrec, papagáj és fürj ketrec van. Ezen kívül van több cica. A gyerkőcök imádták őket!
  Pongracz13 | #145960 Üzenet | 2010-07-26 16:50:30 | Válasz a #145950. hsz-ra Előzmény #145950
Nagyon köszönöm! A fotókat megnéztem. Nagyon jól néz ki minden. Már 100 %-ig biztos vagyok benne, hogy ez a szálloda a nekünk való. Most beszéltem az irodában a hölggyel és még van szabad hely. A napokban le is foglaljuk. Ha autóval megyünk be Rodosz városba, akkor parkolóhelyet könnyű találni vagy sokáig kell keresgélni?
  Kyra | #145986 Üzenet | 2010-07-26 19:17:23 |
Igazán nincs mit!

Rodosz városban nem volt gondunk a parkolással, könnyen találtunk parkolóhelyet pedig többször jártunk ott a két nap alatt.
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Dodekániszosz
<   1 2 3 ... 88 89 90 ... 151 152 153   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu