Sajnos, lassan 1 hónap is eltelt, hogy Nidri-bõl hazatértem!
Nem sok kérdést láttam az oldalon, pedig a "Kónyu Papával" eltöltött 2 hét, vmint a 8 évvel ezelõtti tapasztalataim: -(itt boccs Pajától, aki akkor még talán a sulit is ovinak hívta)- kicsit dicsekvésszerûen, de szívesen megosztanám!
Mindkétszer buszos út volt, 3, ill.2 hét. Igyekeztünk mindent látni, mindenhova eljutni, és mivel nem rokon Onasszisz Úr, ezért a spórolás is fontos szempont volt! Utazni vágyók: ez egy "super" hely!!!
Ha kérdeztek, szívesen válaszolok, a képeimet és az élménybeszámolót igyekszem mielõbb feltölteni.
Tegnap elkészült az idei beszámolóm, Jox már feltette
Mina | #70595 | 2008-07-09 08:07:03 | Válasz a #70563. hsz-ra
Szia!
Érdekelne, ha busszal voltatok, akkor az Apollonnal vagy még a régi retour irodával és hogy milyen volt az út? Csak Lefadára utazók ültek a buszon?köszi az infót..
Hellasz fõoldal bal oldal felül élménybeszámolók, ott az idei, de ha szerzõ szerint keresel megtalálod a tavalyit is, a kettõ valahol kiegészíti egymást.
Köszönöm! Elvégre - ahogy jeleztem is - a "Te lelkeden" is szárad az írásom.
Lesznek fotók is, de még dolgozom rajtuk; részben szelektálni kell, hiszen az ismételgetésnek, ugyan annak a témának többszörös bemutatásának nincs értelme, de technikailag is van dolgom velük. Kategóriákban is gondolkozom; már eleve úgy készültek és valszeg csak ízelítõ kerül a Hellasz oldalára, mert egyrészt itt technikailag csak kis képek jeleníthetõek meg, de nincs is lehetõség a különbözõ témák elkülönítésére.
Szeretnénk vinni felvágottat, mert tavaly nem találtunka görög honban fogunkra valót, szerintetek egy kisebb hûtõtáskával és jégakuval kibírja a buszos utat?Mit ajánlotok, rakjuk be a bõrönbe, mert a csomagtartóban hûvös van, vagy vigyük fel kézitáskaként a buszra, mert ott meg általában megy a légkondi..köszi