Sajnos erre nem tudok válaszolni, emlékem szerint kb. félúton van a kölcsönző a falu két vége között. Utolsó nap sétáltunk el előtte, de nem jegyeztem meg.
Szia Frida,
Olympic Beach nem jöhet szóba ? Szerintem jobb, mint Nei Pori. Nézz be az Apollon Travel oldalára, fele annyiért vannak ajánlatok, mint a Grandnál. A Coral (Grandos apartman) a falu végén van, egy elhanyagolt gazos prérire kilátással.
Bármi szóba jöhet, ami július utolsó és augusztus első hetére. esik. Hárman mennénk busszal. Sajnos nem találok már, igényes apartman. Az Olympic beach-et eddig nem néztem, valahogy kiesett a képből. Ez ami Paralia-Katerini alatt van?Köszönöm az ötletet, megnézem! Ha esetleg linket találsz, szívesen fogadom!
mind a kettőben voltunk (Olympic Beach), az Elli átlagos, de rendben van, a Christina viszont átlagon felüli, nagyon szép, igaz, drágább is, de a Holiday Lines busza osztályon felüli és a szervezésük is tökéletes.
Kedves BRobert!
Hol tudnánk biciklit, ill. quadot bérelni Nei Poriban? Biciklibérlés mennyibe kerül pl. 2 órára?
Kedves CsLilla!
Biciklit és quadot, Nei Poriban vagy az ATV Motorent, vagy a Moto Fun kölcsönzőben tudtok bérelni. Friss bérleti áram még nincs, de 3 hét múlva már lesz
Mondjuk nem hiszem, hogy sokat változott volna az általam ismert ár, így informative talán jó ez, addig is
ATV - 1h 1 euro, 2h 1,5 euro, 3h 2 euro, 6h 4 euro, 12h 6 euro, 24h 8 euro, 3 nap 15 euro
Moto - 3h 3 euro, 6h 5 euro, 12h 8 euro, 24h 10 euro, 3 nap 24 euro