Mona1 én is remélem bár már kezdek elbizonytalanodni,de a 25 is jobb mint itthon a 14
hát őszintén nem nagyon készülődünk még azt sem tudom hol kezdjem igy inkább elsem kezdtem,ill de ma megkötöttem a biztositásokat! woow
na mindegy izgalom az már viszont van ezerrel két nap és végre indulunk!!
már szeretnénk a buszon ülni!!!
Sziasztok.Itt vagyok:) Az idő változékony,de meleg van.Néha jön egy nagy zuhi de utána süt a nap:) A tenger még elég hideg kb. 20 fokos de a kezdeti hideglelés után teljesen jó.
Az árak:
1,5 l víz 6-os pakban 1.20-1.80
Gyros 2,3-2,5 a főtéren van 1,7-ért de azt nem kóstoltuk.Obelixnél a gyrostál 4,5-lett.sör 0.33 mythos 4.20-4,75
Motor 10-15€ közt van,quad 50€/nap kocsi szintén 50€/nap.
Benzin 1.77.1.89€
Van már élet a faluban de nincs nagy tömeg.Sajnos a parti "sétáló" részt közel sem fejezték be viszont a tengerpartot jól elrontották a felhalmozott homokkal,most elég dimbes dombos lett..
Kedves Kristi!
Már rég óta figyelemmel követem a fórumot és nem nagyon találtam olyan utazót, aki a George II.-be ment volna, ha jól olvastam pár napja, akkor Te éppen ott vagy most:P Nálunk is ez, valamint a Rodon Garden maradt számításban. Tudnál nekem az apartmanról írni néhány szót?! Jó-e a felszereltsége, el lehet-e férni benne, valamint ami fontos nekünk, hogy a teraszunk el legyen különítve a szomszédos szobáétól valami magas választóval:) Több apartman pont emiatt, lett "kihúzva"
Sziasztok! Megint eladó a Sarti út 2 fő részére, busszal júni 10-19-ig. Sajnos a Duna áradása miatt nem tudnak elmenni, akik átvették anyutól. Péntekig lehet átírni, természetesen jutányos az ár. vycuvycu@gmail.com
A mythos ára az közérti, csak nem egy doboz ennyi, hanem egy kis karton, ami 4 vagy 6 doboz attól függően mekkora a kiszerelés. ( remélem )A 0.5-ös tavaly volt 1.20.
Én is ezen kutakodtam most a neten más fórumon találtam infót mythos sör ár ügyben.
Neo Porival foglalkozik a fórum ahol írnak árakról, 3 napos az infó.:
Mythos sör, 0,33l: 0,83 eur/db