Neipori | #244033 | 2017-05-12 09:42:13 | Nei Pori
Ó Nei Pori! 2011. óta szívem legkedvesebbje. Minden évben visszajárunk, mindig ugyanabba az apartmanba. Ott tartunk, hogy keveselljük az évi hat hetet. Nagyon jó kiindulópont akár Thessalonikibe is. Egy kis vonatozás és kész.
Bringával be lehet járni a 25-30 km-re levő helyeket is. Igaz visszafelé már sírva-nyögős a kerekezés - legalább is nekem, az uramnak nem -.
Szeretem Porit! Szeretem, hogy ismerősként köszönnek ránk az üzletekben, pár helyen a nevünket is tudják.
Csodás a part, mindenki megtalálja magának a legjobbat. Néha Platamonban strandolunk, ott megtaláltam "kisThassost", ahol a páromnak is jó a víz. Víziszonyos a szentem, de a tengert ki nem hagyná. Életünk része lett, amire nagyon várunk, már hazaérkezéstől kezdve, és természetesen nagyon spórolunk "fogtechnika".
Sziasztok! Tudnátok Nei Poriban motorkölcsönzőt javasolni? Esetleg, ha valaki most vagy a közeljövőben kint lesz, valami elérhetőséget szerezni? Előre szeretném lefoglalni, de nem találok semmi lehetőséget. Előre is köszönöm.
Sziasztok, valakinek van tapasztalata, hogy augusztus vége felé van e esély helyben foglalni szállást? Eddig mindíg előre foglaltunk, de most megpróbálnánk anélkül útnak indulni.
Köszönöm a választ
sziasztok ! két hét múlva megyünk Nei Poriba , már nagyon várom ,várjuk az az ott töltendő hetet . 2009 ben már voltam egyszer akkor nagyon jól éreztük magunkat. az érdekelne , hogy az még meg van -e , hogy ha a parti tavernákban rendelünk ezt -azt akkor a parti napozóágyakból lehetett elfoglalni ? mekkora lett a drágulás a boltokban , tavernákban ? Poriból eltudunk- e menni Szalonikibe közvetlen , v csak átszállással ? köszönöm
Szia Bero
Nincs vészes drágulás,minden a helyén van,parti napozoágy 3-3,5 euro darabja!! és természetesen kötelezö fogyasztásnak kérhetsz kávét vagy mást,kivisznek neked szinte mindent amit kérsz,szallonikibe vonattal poribol egyenesen eljuttok és nem kell átszállni, a viz a cipuro a haltál és a gyros még mindig szuper