Az interneten zömébe az összes utazási irodánál az árak megjelennek és foglalni is lehet november végén december elején. A katalogusok viszont valóba ahogy írtad csak február elején jelennek meg.
nem tudjátok, hogy melyikek azok a görög utazási irodák (a zeustravellről tudok)
akiknél karácsony előtt lehet már előfoglalni?
Sajna az ibusznak csak februárban jön ki a katalógusa....
nem árt tudni: nincs illeték. több éve nincs már, benne van az árban. az illeték, kerozin pótdíj meg effélék az agencyk lehúzásai.
ettől függetlenül: ez valóban nem volt rossz ár, nagyon nem. ez nagyjából-egészében egy önálló szervezéses út ára. úgyhogy, ezzel szemben annyi érvem maradt (és számomra ez több, mint elég), h én szeretném eldönteni, hová megyek, hol szállok meg. de az ár ebben az esetben nem rossz, ez tény.
azért nem pontosan így van. Két héttel az utazás előtt értesítenek, hogy hova és melyik apartmanba mész. Mi voltunk ilyennel 2009-ben repülővel Kefalónián 120ezer forintért 2-en. szerintem nagyon megérte.
persze, biztos így van. én csak csodálkoztam, h ezzel lehet pénzt keresni, h elviszlek vhová de nem mondom meg, h hová. óriási ötlet, a legkomolyabban mondom.
hát pl buszos utaknál 4 úticél van ebből egyet kizárhatsz és 3 hely marad. Ezek közül mész valamelyikbe. Szerintem nagyon megéri. Jóval olcsóbb mint ha hagyományos módon fizetnél be egy utat!
Toloval tavaly nem kellett számolni, mert nem szerepelt egyáltalán az IBUSZ úticéljai között, így eleve kizárt volt, az oda sorsolás. Nem tudom, hogy jövőre utaztatnak-e Toloba. Nem saját kínálatukból csak repülős fortuna uticél volt.
Azt azért ki lehet számolni, hogy a hét melyik napján lesz az indulás, ha áttanulmányozzuk az IBUSZ katalógust. Sartira pl. péntekente indul az iroda busza, de úgy emlékszem az Olimposzi riviérára is. De mindezt a katalógusból szépen ki lehet totózni, amiben a lehetséges felszállási helyek is benne vannak.
Semmi egyéb nem bizonytalan a fortunánál, "csak" az úticél, ami az indulás előtt 2-3 héttel válik ismertté, de az idő alatt még van idő a felkészülésre, ha előzőleg ismerkedsz a szóba jöhető lehetőségekkel.
Mi tavalyelőtt fortunáztunk június végén. Tavaly előfoglalási kedvezménnyel foglaltunk inkább, mert így két hét főszezonban nem sokkal volt drágább, mint a fortunával. De ugyanabba a házba mentünk vissza, ahol előző évben voltunk.