Utazási irodák
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Utazási irodák
<   1 2 3 ... 89 90 91 ... 466 467 468   >
Üzenet
  Antero | #80508 Üzenet | 2008-09-10 13:42:37 |
ferrari írta:
Sziasztok!
Ez szerintem elég nehéz dolog. Mindenkinek mások az igényei, elvárásai.
Az egyikõnk toleránsabb, a másik kevésbé.
Van aki befizet egy 3*-os szállodát és all inclusive ellátást vár tõle.
Elõször azzal kellene tisztában lenni, hogy mit fizettünk be és ezért ténylegesen mit kellene kapnunk.

igaz !

icon_smile.gif

Össze is hasonlíthatnánk pl. a N....nn honi és külföldi árait , rögtön ki is derülne , hogy mi birka

magyarok ; többet fizetünk és kevesebbet kapunk .

A többség még nem is nyafizik emiatt...
  Josza2 | #80510 Üzenet | 2008-09-10 14:06:11 | Válasz a #80508. hsz-ra Előzmény #80508
Szia András!
Azért a dolgok legfõbb fokmérõje mégis csak az, hogy az utas hogy érezte magát az adott irodával. Minden szavazásban benne van az egyéni szubjektivtás. Nekem tetszik valami, másnak nem. De hát így mûködik most is a fotoalbum és a beszámoló szavazás is. Azért, ha egy irodával sokan nincsenek megelégedve, ott nincs rendben valami és az ellenkezõje is igaz.
Az általad említett "ki sem mondom" cég nálam igencsak sereghajtó. Velük szoktam példálózni, hogy azt a sz@r miõséget olcsó cégtõl is megkapom. Ráadásul megsértették a nejemet, úgy, hogy örök harag. Nekem és családtagjaimnak nagyon rossz tapasztalataink vannak velük.
András!
Isten hozott, reméllem jó volt Görögországban.
Üdv: Josza
  Antero | #80512 Üzenet | 2008-09-10 14:49:06 |
Geia sou Josza !
Hála Istennek , én már mindig jól érzem magam sz@"+!^%$-ok az irodára , csak és kizárólag a repülõjegy amit tõlük veszek ; -idõnként még azt sem .

icon_cool.gif
  Papamaci | #80513 Üzenet | 2008-09-10 15:34:44 | Válasz a #80510. hsz-ra Előzmény #80510
Teljessen igazad van josza icon_confused.gif én benne vagyok GTurs egy nagy 0 ezzel én megkezdeném a szavazást
  Koksii | #80516 Üzenet | 2008-09-10 17:40:41 |
Sziaszok,
ha utazni akartok ajánlom az Entertravel utazási irodát.
nagyon kedvesek, segítõkészek.
a weboldalukat is nézzétek meg.
nekem idáig ez tetszett a legjobban.: www.entertravel.hu
  Bridzs | #81081 Üzenet | 2008-09-16 09:37:07 |
Sziasztok!

Koksii pont az Entertravellel kapcsolatban akartam ill. akarok érdeklõdni, erre te pont õket ajánlod.
Szóval érdekelne, hogy mennyire megbízhatóka?Olvastam az oldalukat, 2007 óta mûködnek, hát eléggé fiatalok.
Leírnám az aggodalmamat velük kapcsolatban.....aug. végén fizettünk be náluk barinõmmel a Madonna koncertre Bécsbe, szept. 23.-án lesz, ez több mint 3 hete volt és 7 nap múlva lesz a koncert a jegyek meg még mindíg nem jöttek meg, kezdek aggódni, hogy nehogy elõforduljon pont velünk, hogy valami oknál fogva nem visznek ki minket(busszal mennénk,kivisznek vissza hoznak)....mivel számomra ismeretlen iroda, ezért kicsit bizalmatlan vagyok, fõleg, hogy már több mint 3 hete várjuk a jegyeket, mi tart ennyi ideig....
  Rhoda | #81087 Üzenet | 2008-09-16 11:48:04 | Válasz a #81081. hsz-ra Előzmény #81081
Szia Bridzs!
Már bocsi, hogy beleszólok, de nem lehet, hogy a buszon fogják kiosztani?
Mikor befizettétek, mit mondtak, hogy kipostázzák?
Ha ennyire kevés infód van, és ennyire bizonytalan vagy a részletekkel, illetve velük kapcsolatban hívd fel õket bátran.
Ez nem tûnhet szõrszálhasogatásnak a szemükben, gondolom, nem kevés pénzt hagytattok ott náluk a koncertre ?!?!
  Bridzs | #81089 Üzenet | 2008-09-16 12:06:19 |
Szia Rhoda!

Azt mondták hívnak, ahogy megjön a jegy és be lehet érte fáradni....mrá hívtam õket egy párszor meg barinõm is...mindíg ugyanazt mondják, hogy még nem jött meg, de amint megérkezik hívnak...próbáltam éreztetni azt ott dolgozókkal, hogy ez nekem fontos, imádom a Madonnát és hogy ugye nem fordulhat elõ, hogy valami oknál fogva nem jönnek meg a jegyek, bíztatnka, hogy nem dehogy is, de akkor meg mi tart ennyi ideig, most nyomják vagy rajzolják vagy mi a manó van vele???meg hát az ember annyi sztorit hallott mostanában az utazási irodákkal, hogy bizalmatlankodok....de azt már most tudom, ha baj lesz, akkor abba nem lesz köszönet...
  Bridzs | #81108 Üzenet | 2008-09-16 15:41:17 |
Na most barinõm beszélt velük az elõbb, azt mondták, hogy csüt. vagy pénteken megjönnek a jegyek, múlthét pénteken azt mondták, hogy hétfõn vagy kedden, hát ez olyan fura....nektek nem lenne?vagy csak én látom ennyire negatívan??tényleg magas nekem, hogy mi tart ennyi ideig 4 hétig, gyalog hozzák vagy mi?már másra nem tudok gondolni:-))utolsó pillanatba adnák át a jegyeket, ez is fura, na de csütörtökön bemegyek...ha még akkor se lesz meg na akkor nagyon dühös leszek...remélem csak túl lihegem a dolgot, szóval csak pozitívan inkább, mert nem akarom bevonzani a negatív történéseket
  Rhoda | #81109 Üzenet | 2008-09-16 15:59:13 | Válasz a #81089. hsz-ra Előzmény #81089
Legyünk pozitívak és gondoljuk azt, hogy csak megvárják, míg lezárják a jelentkezést az útra, és akkor együtt jönnek meg a jegyek, és azután adják csak oda mindenkinek.
De szerintem is, piszkáld csak õket minden nap, és akkor csak csinálnak valamit az ügyben elõbb vagy utóbb.
  Bridzs | #81215 Üzenet | 2008-09-17 15:33:47 |
Rhoda!

Most hívtak....megjöttek a jegyek......akkora az öröm, hogy azt le se tudom írni....ÁÁÁÁ....
  Rhoda | #81216 Üzenet | 2008-09-17 15:44:28 | Válasz a #81215. hsz-ra Előzmény #81215
HURRÁÁÁÁÁÁÁÁÁ icon_smile.gif icon_biggrin.gif icon_lol.gif icon_wink.gif

Igaz, egy kicsit még odébb van, de így elõre is nagyon jó szórakozást Madonnához, és majd meséld el milyen volt.
Én nem vagyok egy nagy Fan, de szeretem a számait, viszont egy koncertjét, ha egyszer, netán sikerülne Budapestre csábítani biztos bevállalnám. Látványban is nagyszerût nyújthat és egy jó zene hozzá, akkor az már csak perfect lehet icon_smile.gif
  Bridzs | #81284 Üzenet | 2008-09-18 09:45:34 |
Oh, hát persze, hogy elmesélem, már nagyon várjuk. Már most ráz a hideg attól az érzéstõl, mikor az a rengeteg ember egyszerre fog tapsolni és énekelni....

A hölgy aki az utazási irodából felhívott, nevetett a telefonba, ahogy "meghallotta, hogy egy kõ esett le a szívemrõl", annak hallattán, mikor közölte, hogy megjöttek a jegyek....icon_smile.gif)) na már csak várni kell...
  Popeye77 | #81406 Üzenet | 2008-09-20 00:50:56 |
Iden mint mar joparan tudjatok a Travel.Hellasz.hu-val utaztunk! Maximalis elismeresem Joxnak es Agninak is. Koszonjuk! Mindketten nagyon segitokeszek es nem utolso sorban a szallasokkal semmi problemank nem volt. Sot! A 3 szallasbol talan ketto kiemelt figyelmet erdemelne, mind minoseg mind vendeglatas teren... 7edik nyaralasom volt Gorogorszagban. Kerdesre szivesen valaszolok...
  ElChe | #81413 Üzenet | 2008-09-20 10:23:00 |
Az eddigi kedvenc tapasztalatom: nagyon gyorsan kellett önálló charter repjegyet vennem Kos szigetre, a Neckermanntól interneten rendeltem, bankkártyával fizettem. Ment is gördülékenyen, szombati napon vettem, hétfõi (09.01.) indulással, természetesen postai levél megérkezésére esély sem volt. Semmi gond, a reptéren elfogadták a kinyomtatott visszaigazolást, és kézzel(!) megírták a repjegyet.
Hazajövök, és 09.03-i feladási dátummal ott volt a postán küldött visszaigazolás is... Jót nevettem rajta. Nagyon hasznos volt így utazás után. (Oké, tudom, a számlázás miatt mindenképpen kell küldeni valamit.)
Az azért vicces, hogy repjegy "teljes ára" 9,900 forint volt, amit meg végül fizettem, kb. 45,000.

Szállást egyébként interneten szokásom foglalni, általában ez a legolcsóbb: https://www.wshtravel.com és a második alkalommal már kedvezményt is ad, csak persze nem magyar nyelvû. De én mindenkinek csak javasolni tudom a csak repjegy-önálló szállásfoglalás kombinációt, van jó magyar oldal is.
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Utazási irodák
<   1 2 3 ... 89 90 91 ... 466 467 468   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu