Nem szorulsz Te rá, hogy az én képeim nézegesd, van neked szebbnél-szebb bőven, de megtisztelsz vele. Amúgy meg kinek mi a szép?
Maradva a témánál pl. nekem egy esős nap végén, amikor szürkületre végre lassacskán kiderült, így kiülhettem újra a vízpartra, és a lemenő nap giccsesen szép színeket varázsolt a gőzölgő tóra, én meg egy sörrel a kezemben csak bámultam ki bambán a fejemből, "s jutott eszembe számtalan szebbnél-szebb gondolat"... Nos ez nekem több volt mint szép, de a képeket nem merném benevezni sehova...
Csak nem téli álmot alszol? (Meg tudnám érteni... )
A képek nézegetésén túl kell lépni! Itt az ideje a tervezgetésnek! Én már éppen azon eszem magam, hogy a kiszemelt szálláshelyek foglaltak!
Máris elaludtam volna?
Soha nem lehet tudni alapon írom ezt ide; hátha van valakinek valami konkrét ötlete, javaslata, amit előre is köszönök!
Amikor 2009-ben Finnországban jártunk, egy véletlen folytán sikerült nagyon kedvező feltételekkel egy kis tóparti házat bérelnünk. Bázisnak szántuk a kiruccanásainkhoz (annak nagyon bevált), miután az egyéb szálláslehetőségek elég húzósak, de ha már… akkor vittünk egy kevéske horgászcuccot is. Szerintem pár óra alatt kifogtuk a tóban lévő összes kishalat, aztán már csak rák akadt a horogra (miután magában szaporátlan, szedtünk hozzá gombát)…
A hely romantikája miatt azóta is keresek hasonló helyet bárhol, ahonnan azért kirándulásokkal számos látnivaló is elérhető, s halat is lehet fogni. Eddig elsősorban a Mazuri-tavak környékét erőltettem, de bármi más is szóba jöhetne Bulgáriától Svédországig. Óriási a kínálat, de sajnos ami minden szempontból megfelelő lenne, az általában túl nagy (6-8 férőhelyes), s emiatt természetesen drága is.
Ismét csak elnézést kérek, hogy újra szóba hozom, de még aktuális. Senki többet...? Kész terveink vannak ezévre, de szívasen lemondanék valamelyikről egy jó kis horgászattal egybekötött romantikus nyaralás kedvéért.
Vége a téli álmomnak és csak most látom a pirkadatkor készült csodálatos képeket a folyóparton, vagy tóparton. Nagyon szépek, igazán gratula.
Hogyan készültek? Nem tudtál aludni, vagy te is az a fotós vagy, hogy áldozatot vállalsz egy jó képért?
Vagy lehet, hogy nem is pirkadatkor készült, hanem naplementekor?
...Vagy lehet, hogy nem is pirkadatkor készült, hanem naplementekor?...
Csak tudnám, minek irkálok én itt mindenfélét, ha senki sem olvassa?
Mit is írtam a képhez? ""...egy esős nap végén, amikor szürkületre végre lassacskán kiderült, így kiülhettem újra a vízpartra, és a lemenő nap giccsesen szép színeket varázsolt a gőzölgő tóra, én meg egy sörrel a kezemben csak bámultam ki bambán a fejemből, "s jutott eszembe számtalan szebbnél-szebb gondolat"..."" Na, akkor készült...
Tényleg itt a tervezgetés ideje h.apci!
Már akinek!!!!
Nekem csak terv marad egyenlőre, legfeljebb belföld jövőre.
Egyébként már tervezgettem, nem is keveset. Rajta voltam egy egész napot a booking.com-on és már nézegettem a szállásokat.
De az egészből az kerekedett ki, hogy fogalmam sincs, merre lesz majd a "séta". Nekünk már a gyermek az első, és a kislányunk kora alapján egyenlőre vérmes reményeink nem lehetnek. Konkrétan Ios, Santorini, Paros, Naxos,Amorgos és a kiskikládok-on nézelődtem. Szívem szerint egyszerre mennék minden felé.
A szép fotókra pedig mindig vevő vagyok, bárhol is készüljenek!!!
Tehát a h.apci fotókra is rá vagyok szorulva!
üdv.: babar
Tervezgetek még én is, de évről évre egyre tanácstalanabb vagyok. Nem tudom az okát, de a tengerpart nem vonz már igazán (ettől függetlenül lesz az idén is, ha nem is görög). Most is mások számára talán elképzelhetetlen utakat tervezünk; vonz az ismeretlen, ha nem is éppen világszám, csak egyszerűen szép, vagy érdekes. A booking.com nekem is kedvencem. Hihetetlen dolgokat lehet néha megcsípni, ha folyamatosan figyeli az emberfia.
Csak tudnám, mire jó ez a bújócska... Vállald magad, vagy szívódj fel! Ez egy utazási fórum, s nem chat-szoba! Szánalmas vagy! Teleírod az összes topikot felesleget baromságokkal; vedd már észre magad; könyörgöm, de legalább engem hagyj ki az ostobaságaidból!
Saarburg melletti bázissal készülök egy kéthetes csillagtúrára a Saar és a Moosel vidékére, hangsúlyosan Luxembourggal. Kész tervem van, de van-e valakinek valami javaslata, hogy mit nem szabad a térségben kihagyni? Minden ötletet előre is köszönök!
Saarburg melletti bázissal készülök egy kéthetes csillagtúrára a Saar és a Mosel vidékére, hangsúlyosan Luxembourggal. Kész tervem van, de van-e valakinek valami javaslata, hogy mit nem szabad a térségben kihagyni? Minden ötletet előre is köszönök!...
Senki többet...? Senki nem járt arrafelé? Hamarosan indulunk...