Sajnos a hideg front van Görögországban,és csütörtökön is változékony lesz az idő,de péntektől melegszik az idő és csapadék se lesz jövő héten 30-32 fok meleg lesz egész héten.Hivatkozásom a Accuweather.com szerint.
Hát eddig jó idő volt csak a mai huvodebb picit de ez elég ahoz,h lejebb huljon a tenger!!
De kinek mi a furodhető víz én ma betakarozva néztem az 1 m körüli hullámokat és parommal együtt jó páran mégis furodtek
Hát ez a mobilról forumozas szörnyű megírtam mindent és elszállt
Szvl a lényeg nem kell izgulni nem zavaró és nem annyira a párton van egy a tulajdonképpen járda készítés
Márti válaszoltam!
Szvl hosszú a párt bárhol tudtok majd fürdeni ahol éppen nem építik!
A lényeg minden szuper keszuljetek!!
Végre a nap is süt sot most meg éget
Szia!
Az apartman alap,de tiszta csendes jó
Mi a földszinten vagyunk az erkelyek sajna egymás szájába vannak de ez van a part nincs messze
Több helyen is lelehet menni mi a tuzepen soha nem mentünk át,de így is kb 5 perc a párt és a falu is.sztm ez van a legjobb helyen
A medence is klassz!
Sziasztok! Mi a dinaban vagyunk itt van wifi de van sok helyen éttermekben is.
A party a macedóniában volt hááát a szokásos discos hangulat tánc pias fiatalok stb....
Az idő ma is rossz de legalább elállt az eső
A tenger nagyon lehult fürdésre számunkra alkalmatlan a szerb gyerekek furdenek!
Kb 20 fokra hűlt le maximum, fatyolfelho van nem is tűnik úgy h elmenne de meleg can így megyünk le a pártra
Vasárnaptól jó időt jósolnak de kedden nekünk is ezt mondták és mi lett belőle tavaly ilyenkor 40 fok volt,de sebaj nyaralunk a jó kedvet nem ronthatja!!
Szombattól már 30-fok és ki tart egész jövő héten,mindennap melegszik az idő tehát akik holnap mennek jó idejük lesz.Több időjárás előrejelzés is ezt mutatja.Az AccuWeather mellet Thessaloniki időjárását kell figyelni,mert az van a legközelebbi nagyváros,és ha ott jó idő van akkor tuti hogy Sartin is.